- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Arkadaslar kendi ayak numaranda babet aldim ayagima dar gelmeye basladi.cokta para verdim baskasina vermeye kiyamiyorum.Yapilabilecek birseyler varmi sizce?derdime bir care....
Arkadaslar kendi ayak numaranda babet aldim ayagima dar gelmeye basladi.cokta para verdim baskasina vermeye kiyamiyorum.Yapilabilecek birseyler varmi sizce?derdime bir care....
Su kaynatin buharinda 5 dk bekletin 3 çorap giyin ayaginiza kalin olsun.
Babeti giyin biraz gezin evde sac kurutma makinasıyla 5 dk kurutun.
Allah allah ise yariyormuymus denenmismi?
Benim babisim ayakkabici onerilerimi sunuyorum :)
1:icine bir suru gazete doldur iyice dopdolu olsun onu posete koy buzdolabina boy bi iki gun beklesin.
2:icine nemli bez koy yine gazete gibi sıkıstir beklet istersen yine dolaba koyabilirsin.
Sonra ayagina olucaktir insallah babam bana ayakkabi getirdigi zaman oyle yapiyorum sonra rahat rahat giyiyorum :)
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Internette gormustum buzdolabi posetinin icine su doldurup ayakkabinin icine koyuyorlar buzlukta bekletiyorlardi. Ise yarar mi bilmem
tatlım kalın çoraplarla genişleticeksin neden sonradan sıktı ki kilo mu aldın braz giysen açılır zaten:44:
babetin içine su dolu poset koyup dondurucuya koyuyosunuz su buz oluyor buzda ayakkabıyı genişletiyor 2 gün kalıcak bu şekilde
evde yapılabilir
Tesekkue ederim endoplazmigim
Aaa buzdolabiminami koyiyim.buzluga falan digil ama degilmi alt bolume
ayakkabıcıya verip genişlettirebilirsiniz
Aslinda babetleri kaliba sokmazlar diye dusunuyordum.dmmekki verilebilir
yok canim ya tam tersi kilo verdim.ben anlamadim bu isten birsey.oysa kendi ayak numaramdi ve denemistimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?