Ayagı sıkan babet!

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar kendi ayak numaranda babet aldim ayagima dar gelmeye basladi.cokta para verdim baskasina vermeye kiyamiyorum.Yapilabilecek birseyler varmi sizce?derdime bir care....

Su kaynatin buharinda 5 dk bekletin 3 çorap giyin ayaginiza kalin olsun.
Babeti giyin biraz gezin evde sac kurutma makinasıyla 5 dk kurutun.

Arkadaslar kendi ayak numaranda babet aldim ayagima dar gelmeye basladi.cokta para verdim baskasina vermeye kiyamiyorum.Yapilabilecek birseyler varmi sizce?derdime bir care....

Benim babisim ayakkabici onerilerimi sunuyorum :)

1:icine bir suru gazete doldur iyice dopdolu olsun onu posete koy buzdolabina boy bi iki gun beklesin.
2:icine nemli bez koy yine gazete gibi sıkıstir beklet istersen yine dolaba koyabilirsin.

Sonra ayagina olucaktir insallah babam bana ayakkabi getirdigi zaman oyle yapiyorum sonra rahat rahat giyiyorum :)

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Internette gormustum buzdolabi posetinin icine su doldurup ayakkabinin icine koyuyorlar buzlukta bekletiyorlardi. Ise yarar mi bilmem

Ayakkabıcılar ayağına göre açıyorlar diye biliyorum, siz yine bi ayakkabıcıya sorun isterseniz.

babetin içine su dolu poset koyup dondurucuya koyuyosunuz su buz oluyor buzda ayakkabıyı genişletiyor 2 gün kalıcak bu şekilde
evde yapılabilir

gazete kağıtlarına sirke ile iyice ıslat ve ayakkabılarının içine tıkıştır canım..Bu işlem işe yaramazsa kundura ustalarına bırak kalıba sokup yarım numara açılabiliyor.

Aaa buzdolabiminami koyiyim.buzluga falan digil ama degilmi alt bolume

ayakkabıcıya verip genişlettirebilirsiniz

Aslinda babetleri kaliba sokmazlar diye dusunuyordum.dmmekki verilebilir

ben öyle biliyorum en azından yanlış yönlendirmek istemem ama sevgilimde askere gitmeden önce ayakkabı mağazasında çalışıyordu ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…