- 3 Ocak 2024
- 11
- 2
- 6
- 37
- Konu Sahibi isimbulmak
Kızlar ayağımın altında böyle birşey çıktı. Acıyor da. Bu siğil mi nasır mı? Ona göre doktora gideceğim. Sağolun şimdiden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasır gibi duruyor ama yine de bir doktora gözükün bilemedim pekKızlar ayağımın altında böyle birşey çıktı. Acıyor da. Bu siğil mi nasır mı? Ona göre doktora gideceğim. Sağolun şimdiden
Eki Görüntüle 3623513
Nasırsa doktora gitmeyeceğim. Ama siğilse kesin doktora gitmem gerekir. Malum şu an hastanelere randevu almak da zor. Bir fikrim olsun önden diye buraya sormuştum.Siğil de olsa nasır da olsa aynı branşa gideceksiniz. Başka bir şey de olabilir. Direkt doktora gidin.
Nasırsa çok sevinicem. Böyle nasır olur mu yuvarlak olunca endişe ettim.nasır gibi duruyor ama yine de bir doktora gözükün bilemedim pek
Spreyle dondurduğuna göre siğilmiş. Fotoğraftakinin aynısı mıydı?Bende de vardi doktor ne demisti hatirlayamadim ama sprayli bi tedavi uygulamisti. 3-4 seansta bitirmisti cildiye doktoru . Gecmis olsun ilerlemeden gidin hemen
E devletten baktim viral sigil yazmis doktorum. Benim topuktaydi cok benziyo ama benimki aciyodu da.Spreyle dondurduğuna göre siğilmiş. Fotoğraftakinin aynısı mıydı?
Mutlaka doktora git . Ne olduğunu anlayamadım ama bende daha önce ayağımın altında sıgıl cıkmıstı. Canım çok acıyordu basarken . Hpv vırusunden dolayı oluyor . Ben ılk başta umursamadım sonra dan yüzümde bıle çıktı losyonlar falan verıldı gecmedı . Yuzumdekıne dondurma ıslemı yapılamadı leke kalır dıye ayagımdakını dondurdum gecmedı . Propolıs falan tukettım 2 sene sürdü toplamda gecmesıKızlar ayağımın altında böyle birşey çıktı. Acıyor da. Bu siğil mi nasır mı? Ona göre doktora gideceğim. Sağolun şimdiden
Eki Görüntüle 3623513
Onu hiç duymadım. Randevu almak iyice zorlaştı o zamanNasıra pek benzemiyor nasır daha geniş oluyor aile hekimine gösterin zaten artık randevu sistemi değişmiş. Hastane öncesi aile hekimi şartı gelmiş diye duydum
İnşallah nasırdır. Evet eczane aklıma gelmedi. SağolunÖncelikle merhaba hemen doktora gitmek istemezseniz eczacılara gösterirseniz yardımcı olabilirler bence ben nasıra benzettim geçmiş olsun
Çok benziyor diyince üzüldümE devletten baktim viral sigil yazmis doktorum. Benim topuktaydi cok benziyo ama benimki aciyodu da.
Sizin de buna benziyor muydu?Geçmiş olsun bu aradaMutlaka doktora git . Ne olduğunu anlayamadım ama bende daha önce ayağımın altında sıgıl cıkmıstı. Canım çok acıyordu basarken . Hpv vırusunden dolayı oluyor . Ben ılk başta umursamadım sonra dan yüzümde bıle çıktı losyonlar falan verıldı gecmedı . Yuzumdekıne dondurma ıslemı yapılamadı leke kalır dıye ayagımdakını dondurdum gecmedı . Propolıs falan tukettım 2 sene sürdü toplamda gecmesı
Yanı benzıyor ama sana şöyle tarıf edeyım ortasında sıyah nokta gıbı oluyor bellı fotoğrafta ben göremiyorum . Bıde nasıl ıçolunca hıssetmezsın o bölgeyi ama ayağının uzerıne basınçta ağrır sigilse yere basmayan kısım ıse elınde bastır bı dene . Elını yıka amaSizin de buna benziyor muydu?Geçmiş olsun bu arada![]()
Siyah tek bir nokta mı çok nokta mı olması lazım?Siğilin üzerine basınca ağrıması lazım demi doğru anladım. Elime eldiven geçirip bastırayımYanı benzıyor ama sana şöyle tarıf edeyım ortasında sıyah nokta gıbı oluyor bellı fotoğrafta ben göremiyorum . Bıde nasıl ıçolunca hıssetmezsın o bölgeyi ama ayağının uzerıne basınçta ağrır sigilse yere basmayan kısım ıse elınde bastır bı dene . Elını yıka ama
Bır tane sıyah nokta vardı canım benımkınde ben ılk başta sıgıl olduğunu anlamayıp sıkmaya çalışıyordumSiyah tek bir nokta mı çok nokta mı olması lazım?Siğilin üzerine basınca ağrıması lazım demi doğru anladım. Elime eldiven geçirip bastırayım![]()
Çok sağol canımBır tane sıyah nokta vardı canım benımkınde ben ılk başta sıgıl olduğunu anlamayıp sıkmaya çalışıyordumondan bılıyorum . Insallah segıldır