- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Takıyorum maalesef.Yo, hic öyle olmamış.
Hem bu kadar takmasaniz mi?
Ugrayip kalkmissiniz iste, kan davasi değil herhalde?
Aslinda onlari hic takmadan direkt diger eve gitmis uzun surede orda kalmis, ordakileri seviyor ve görüşmek istiyor, esinin teklifi ile de azicik bir sure aileye ugranilmis, ayagina gitmek değil, aksine sizin icin gelmedim ama hadi cok israr ettiniz 5 dk katlanayim demekSoruya cevabim evet ayağına kadar gitmişsiniz. Asıl soru bunda ne var? Torunlarini görmüş oldular sayenizde.
Aslinda onlari hic takmadan direkt diger eve gitmis uzun surede orda kalmis, ordakileri seviyor ve görüşmek istiyor, esinin teklifi ile de azicik bir sure aileye ugranilmis, ayagina gitmek değil, aksine sizin icin gelmedim ama hadi cok israr ettiniz 5 dk katlanayim demek
1 buçuk yaşında.Beni görmek istiyorlar demedim.Hoş torun sevgileri de pek yok ama hep gösteriş işte.Ayağına gitmemişsiniz de çocuk kaç yaşında?
Sizin sorununuz olabilir ama eşiniz çocuğu alıp gidip görüşebilir siz görüşmek zorunda değilsiniz çocuk Babanne ve dedesi ile görüşür.
Zaten sizi görmek isteyen de yoktır torunlarını görmek isterler görüşsünler işte.
Çocuk 1 yaşında ise bilemeyeceğim tabii o zaman da bebek denir yani.
Ben ikna oldum şahsenAslinda onlari hic takmadan direkt diger eve gitmis uzun surede orda kalmis, ordakileri seviyor ve görüşmek istiyor, esinin teklifi ile de azicik bir sure aileye ugranilmis, ayagina gitmek değil, aksine sizin icin gelmedim ama hadi cok israr ettiniz 5 dk katlanayim demek
ayağına bile gitmiş olsan bu anormal bişey değil ki nedir bu ego?
yaşlı başlı insanlar ne kadar kızsak sinir de olsak bazen ayaklarına gitmek gerekir
kv eltisine uğrayıp kv'nin evine uğramamak asıl saygısızlık olurdu (aynı binada oturdukları için)
insan ilişkileri, idare edebilme sanatına dayalıdır
bazen ayağına gidersin bazen ayağına beklersin, olabilir böyle şeyler
üzerinde durmaya değmez
duyar kasmadım kiInsanlara sadece yas aldiklari icin saygi duymak gereksiz duyar kasmaktan ote degil. Saygi durduk yere duyulmaz, saygi hak edilir.
Evlatlarin arasinda laf tasiyip sorun yaratan kisi, sirf yasli diye saygiyi hak ediyor mu yani? Bu kisi sadece fiziken yas almis hepsi bu.
Yanlis anlasilmasin size cikismiyorum, ama sizi de bu iyiniyetle cok uzerler, kendinizi koruyun.
Evet bir taraftan bakınca buda çok doğru, eş ailesi konusunda kafam o kadar doldu ki terapi almam şart olduduyar kasmadım ki
kafasına takmamasını telkin etmek istedim ben sadece
saygıyı yaştan dolayı hakediyolar da demedim ama naparsanız yapın eş ailesi yani
sevmesek de zaman zaman idare etmek gerekecek
isteyen düşman olmayı da seçebilir ki bence gereksiz efor
sonuçta konuyu açan kişi karakterinin dışında bi harekette bulunmamış yaşanan saçmalıklar yaşanmamış gibi yapmamış
ama ayağına mı gitmiş oldum şöyle böyle diye düşünürse kendini yer bitirir
bi durum yaşanmış ve sonrasında mesafesini koymuşmu koymuş
ama zaman zaman görüşmek durumunda kalacak illaki
Yoo yoo dedim ya size cikismiyorum ben ama toplumda genel bi algi var, yasli diyerek aman saygi da kusur etmeyelim temali. Buna cok kiziyorum, mesajinizdan da boyle bir anlam cikarttim acikcasi ben yanlis anlamisimdir belki gece 2 sonuçta :)duyar kasmadım ki
kafasına takmamasını telkin etmek istedim ben sadece
saygıyı yaştan dolayı hakediyolar da demedim ama naparsanız yapın eş ailesi yani
sevmesek de zaman zaman idare etmek gerekecek
isteyen düşman olmayı da seçebilir ki bence gereksiz efor
sonuçta konuyu açan kişi karakterinin dışında bi harekette bulunmamış yaşanan saçmalıklar yaşanmamış gibi yapmamış
ama ayağına mı gitmiş oldum şöyle böyle diye düşünürse kendini yer bitirir
bi durum yaşanmış ve sonrasında mesafesini koymuşmu koymuş
ama zaman zaman görüşmek durumunda kalacak illaki
Görümcem çay getirdi içmeyeceğim sağol dedim
Bunları yapacaksanız hiç gitmemeliydiniz. Eşiniz herkesin içinde sorup aslında emrivaki yapmış. Sen git çocukla, aşağıda buluşuruz ben arabada beklerim diyebilirdiniz. Kaynana görümce meraklısı değilim ama bana göre davete cevap verip gidilince de bunlar yapılmamalı. Beni değil eşimi aradılar çocuğu görelim dediler derseniz de siz niye gittiniz o halde?ben önden çıktım kimseye bir şey demeden eşim ve çocuk arkadan geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?