• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak başparmağımdaki sıkıntı..!

Julietta

...KünFeYekun...
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
8.977
410
363
selam kızlar.
haftasonu ayak baş parmağıma daha doğrusu tırnağın üzerine tahta düştü.
inanılmaz bir ağrım vardı doktora gittik kırık çıkık yok.
fakat tırnağım ve tırnağın dışındaki etten olan alan mor ve şiş.
belliki tırnak atacak.ama et olan kısım neden mor ve şiş.?
elliyorum içi yumuşak.hiç böyle birşey başınıza geldimi?
şu an sadece topuğumun üzerine basabiliyorum.o da sızı yapıyor tırnağıma.
ne yapmam lazım?

Çok geçmiş olsun...
Benim kardeşimin eline soba kapağı düşmüştü küçükken. Komple parmağı şişmiş ve altındaki et de şişmişti. O tırnak düştü yerine yenisi geldi ama yine şekli bozuk oldu, aylar sonra uzadıkça düzeldi tırnak:26:

Çok geçmiş olsun...
Benim kardeşimin eline soba kapağı düşmüştü küçükken. Komple parmağı şişmiş ve altındaki et de şişmişti. O tırnak düştü yerine yenisi geldi ama yine şekli bozuk oldu, aylar sonra uzadıkça düzeldi tırnak:26:

sağol cnm çok teşekkür ederim..
benim tırnağın dısındaki ette ödem toplamış gibi mosmos ve şiş..
epey bir zaman alacak eski haline dönmesi farkındayım.

selam kızlar.
haftasonu ayak baş parmağıma daha doğrusu tırnağın üzerine tahta düştü.
inanılmaz bir ağrım vardı doktora gittik kırık çıkık yok.
fakat tırnağım ve tırnağın dışındaki etten olan alan mor ve şiş.
belliki tırnak atacak.ama et olan kısım neden mor ve şiş.?
elliyorum içi yumuşak.hiç böyle birşey başınıza geldimi?
şu an sadece topuğumun üzerine basabiliyorum.o da sızı yapıyor tırnağıma.
ne yapmam lazım?

geçmiş olsun jülicim

o tırnağın bi müddet sonra atar yerine yenisi çıkar ama bozuk gelir uzadıkça kesersin bi zaman sonra düzelir ama biraz zaman alır

tırnağın dışındaki etin morluğu ve şişliği o bölgedeki ödemi ve incinmeyi gösterir canım üzerine basmamaya çalış soğuk su veya buz kompresi uygula hem ağrın hafifler hem şişi iner :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

geçmiş olsun jülicim

o tırnağın bi müddet sonra atar yerine yenisi çıkar ama bozuk gelir uzadıkça kesersin bi zaman sonra düzelir ama biraz zaman alır

tırnağın dışındaki etin morluğu ve şişliği o bölgedeki ödemi ve incinmeyi gösterir canım üzerine basmamaya çalış soğuk su veya buz kompresi uygula hem ağrın hafifler hem şişi iner :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

sormaa saraamm ahh ahh kötü oldu ama şükür bunada..
tam tedavi öncesi nazarlara geldim vallahi..
buz koyuyorum ara ara cnm bnm.
inşallah gecer.o etteki morluklar kalksa harika olacak ama işte zaman alacak sanırım birazz:50:

Back
X