Ayak numarası 42 43 44 numara olanlar?

vodka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
10
0
86
Muğla
Yaa ayakları büyük numara olan bayanlar klasik ayakkabıları nasıl buluyorsunuz?Yavaş yavaş iş olaylarına girdigim için artık klasik giyinmek zorundayım ve ayaklarım 43 numara:nazar:senağlamakaydirigubbakcemile4:1shok:(bu spor ayakkabı numaram tabi)Klasik aç numara bilmiyorum.siz nerden buluyorsunuz?

ben 40 giyiyorum topukluda,klasikte 41 oluyor..cunku genelde dar kalipli oluyor klasikler 1 numara buyuk anca oluyo bana..

merhaba ,
benimde ayaklarım 42 numara. yeni bir site buldum siparisayakkabı.com tavsiye ederim ortalama 15 günde teslim oluyor ayakkabılar. tek sorun peşin ödeme yapıyorsun kredi kartıyla alamıyorsun. bilgine canım

teşekkür ederim ben muğlada oturuyorm acaba resimlerini gönderebilir misiniz? malum mezuniyet yaklaşıyor delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hihoyyythihoyyythihoyyyt

istanbulda olanlar için c&a mağazalarında 44 numarya kadar
var bayan ayakkabısı benimde 40-41 ayaklar hoş modeller var tavsiye ederim

benimde bir arkadaşım 43 numara ayakkabı giyiyor ayakkabılarını kemeraltında yaptırıyor eger gidersen ayakkabıcılar yardımcı olurlar o buluyorsa sen kesin bulursun çünkü onunda ayakları taraklı ve 1.82 boyunda

benimde bir arkadaşım 43 numara ayakkabı giyiyor ayakkabılarını kemeraltında yaptırıyor eger gidersen ayakkabıcılar yardımcı olurlar o buluyorsa sen kesin bulursun çünkü onunda ayakları taraklı ve 1.82 boyunda

düşünemiyorum aslında ne acıdır ya demi istedıgını gıyemıyosun begendıgını alamıyosun cunkü ayağına sıgmıyooo :1: ay düşünmek bıle istemıyorummhihoyyyt

valla bende........die bi fransız sitesi var ordan alıyroum 42 bi sandalet bide küçük topuklu bi ayakkabı aldım topuklu olan hafif büyük geldi ama başak topuklu ayakkabı bulana kadar onunla idare edicem artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

bahsettigin site turkiyeye gonderim yapiyor mu peki?? siteye baktim gercetken cok guzel modeller var ve fiyatlari da uygun gozukuyor

c&a,h&m,zara(41/42),mango(41)accessories(41,42,43,44 bile bazen oluyor)
benmde hamılelıkten sonra veremedıgım kılolar yuzunden ayaklarım 41 oldu ...40ta oluo genelde ama topuklu ayakkabıda 41,42 olunca rahat edıyorum...klasıklerın kalıpları dar genelde buraları tercih ediyorum...buarada istanbul optimum alışveriş merkezıne amerikan markası bıyer açmış 46 numaraya kadar ayakkabı mevcut ve modeller hoş ,fiyatlar 50,150 arası değişiyor

c&a,h&m,zara(41/42),mango(41)accessories(41,42,43,44 bile bazen oluyor)
benmde hamılelıkten sonra veremedıgım kılolar yuzunden ayaklarım 41 oldu ...40ta oluo genelde ama topuklu ayakkabıda 41,42 olunca rahat edıyorum...klasıklerın kalıpları dar genelde buraları tercih ediyorum...buarada istanbul optimum alışveriş merkezıne amerikan markası bıyer açmış 46 numaraya kadar ayakkabı mevcut ve modeller hoş ,fiyatlar 50,150 arası değişiyor

Amerikan markası dediğin eğer "Payless ShoeSource" isimli markaysa, İstanbul/Cevahir AVM'de de mağazası varmış. (Markayı teyit edersen okuyanlar için doğru bir kaynak olur. Emin değilim çünkü.)

İstanbul'da siparişle ayakkabı yapan Mahir Kundura diye bir yer var, Kadıköy/Bağdat Caddesinde. Özel siparişle yaptıkları ayakkabıların normal ayakkabılarla aynı fiyatta olduğunu söylemişlerdi bana. Aradığı ayakkabıyı bulamayanlar oraya da bakabilirler.

Bir de bu konuyla ilgili bir arkadaş, Fatih, Fevzi Paşa Caddesi'nde Oya Kundura var demişti. O caddede birkaç yer varmış büyük numara ayakkabı yapan.

Ek olarak, Kadıköy'deki Bambi Ayakkabı'da da büyük numara ayakkabı bulunabildiğini öğrenmiştim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde ayak numaram 42 ben genelde deichmann den buluyorum uygun fiyata güzel ayakkabılar var tavsiye ederim...

ya benim de ayaklarım çok büyük 41 diyorum ama sanırım 42:) neyse nine weste bakın bi derim kalıpları büyük 40'a kadar aslında ama baya büyük kalıplı yani sonuçta biz ayakkabıyı alıp evde giyip açmaya alışmış insanlarız dii mii

Back
X