Ortopedi Ayak numarası oldukça küçülen var mı?

lotusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
60
0
96
39
Sakarya
arkadaşlar merhaba.. benim yaklaşık 3 yıl içinde ayak numaram 39'dan 36 buçuğa düştü.. nedense her şey için doktora giden ben bunun için bir türlü gitmedim. bir arkadaşımın eşi hastanede çalışıyo ve onun eşinden ortopedi doktoruna sormasını istedim. doktor belinde bir problem yada baldırında bir incelme varmı demiş.. şuan sigorta problemim var ve doktora gidemiyorum. aranızda hiç böyle bişeyi yaşayanınız varmı? varsa ne yaptı? cevap yazarsanız sevinirim kızlar.. :17:

Ben de daha küçük yaşlarda 39-40 giyerken şimdi 37-38 giyebiliyorum.
Ama kalıba göre değişiyor herhalde diye düşünmüştüm.
Hiçbir yerimde incelme de yok şükürler olsun...

benim 3 yıl içinde gelişti bu olay iyi hatırlıyorum. bugün çok sevdiğim yazlık bir ayakkabımı giymek istedim fakat arkadan koca bir boşluk gördüm. şok geçirdim resmen ya :97:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Ortopedi" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Benim de küçüldü.Üç buçuk yıl önce düğünümde giydiğim ayakkabıyı giydiğimde arkada kocaman bi boşluk kalıyor.Ayakkabı numaram 38 di.Şimdi 36 giyiyorum.Giyemediğim ayakkabılarıma mı yannıyım,küçülen ayaklarıma mı: 2:

benimkiler de her geçen gün büyüyor...düğünümde 38 giyiyordum şimdi 39-40...nefret ediyorum kocaman ayaklardan :19:

cnm benim ayaklarımda oldukça küçük 35 giyiyrm son zamanlarda fazla kilo kaybın varsa inan oda cok farkediyr. kesin boyundada bikaç santim küçülme olmuştur ölç istersen

Kas gücünde sorun yoksa, ayak tabanındaki çukur kaybolmadıysa, ayak boyuna (başparmak-topuk arası) küçülmediyse endişelenmeye gerek yoktur :49:

Back
X