Hymarry SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 7.046 40 158 23 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zpoison #21 windy .!.: Teşekkür ederim cevabın için hymarrycim, tanımıyorum seni ama rüyamda gördüm seni kızçelerin 3 yaşındalardı :) Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan sağol canım, kızları rüyana sokacak kadar tanışmışız işte
windy .!.: Teşekkür ederim cevabın için hymarrycim, tanımıyorum seni ama rüyamda gördüm seni kızçelerin 3 yaşındalardı :) Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan sağol canım, kızları rüyana sokacak kadar tanışmışız işte
Hymarry SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 7.046 40 158 23 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zpoison #22 firdos .!.: valla ben doğum yapalı bugün tam bir ay oldu ama hala şişliklerim çok inmedi.eski ayakkabılarımı giyemiyorum(. Genişletmek için tıkla... Hymarry .!.: doğumdan hemen 3-5 gün sonrası içinde normale dönüyor.. ama bende ayak numarası 1-1.5 numara büyük kaldı:kedi: Genişletmek için tıkla... asıl şişlikler gidiyor fakat ayakkabılarımı zaten giyemeyecek bir büyüme kaldı canım yukarıdaki mesajımdaki gibi, yani ayakkabıları 9 ay oldu ben de giyemiyorumbilmiyorumkismile
firdos .!.: valla ben doğum yapalı bugün tam bir ay oldu ama hala şişliklerim çok inmedi.eski ayakkabılarımı giyemiyorum(. Genişletmek için tıkla... Hymarry .!.: doğumdan hemen 3-5 gün sonrası içinde normale dönüyor.. ama bende ayak numarası 1-1.5 numara büyük kaldı:kedi: Genişletmek için tıkla... asıl şişlikler gidiyor fakat ayakkabılarımı zaten giyemeyecek bir büyüme kaldı canım yukarıdaki mesajımdaki gibi, yani ayakkabıları 9 ay oldu ben de giyemiyorumbilmiyorumkismile