ayakkabıyı dışarıda giydiğin için değiştirmezler maalesef
o zaman elimde kaldı ikiside ve taksitle aldım(
Sil altını tertemiz yap. Fişin duruyorsa götür, dışarıda giydiğini söyleme evde denedim cok vurdu de değiştirir
bir müddet ağrı yapar sonra düzelir.
biraz ayakkabının kullanılması lazım.
bu her ayakkabı için geçerli.
Bir ayakkabıda ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Hani sıkma vurma yaşadığım sorunlar oldu ama bu ayakkabıyı anlamadım. çok da beğenerek almıştım. Birde iki tane farklı renk aldım. giyildiği için sanmıyorum değiştireceklerini ama beni rahatsız etti gibi bir sorun olabilirmi yarın bir bakıcam gidip. Ne kötü bir durum eğer değiştirilmezse
Eki Görüntüle 525649
Model bu. İlk kezde topuklu giymiyorum, buna benzer topukda ayakkabımda var
ama ben bunlarla yü rü ye mi yo rum...
böyle bir topukta acı kaçınılmaz olur ...bu tarz topuklar fazla ayakta olmayanlar için
Sadece 10 dakikalık mesafeyi yarım saatte yürüdüm düşün. iş yerinde çıkarttım, akşamda başka ayakkabı giyerek eve geçtim :)
ayakkabınıdan olabilir belki canım..benımkıler düzeldi çünkü :26: gerçi bunlar çok ince topuklu
Çok aptallığıma geldi fiatlarıda uygundu. hadi dedim alayım, hiç yürüyemeyeceğimi düşünemedim. Millet alır ayağını vurur belli bir süreden sonra ayak alışır geçer. Ben bırakın yürümeyi adım atarken sarhoş gibiydim resmen bugün :)) O ara kendi kendime dedimki ,peşime bir köpek takılsaydı heralde o yarım saatlik mesafeyi 1 dakikaya düşürüp iş yerinde olurdum kesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?