Ayakkabi Askim ( ResimLi)

bende ayakkabı delisi kendimi bilirdim...yalnız olmadğımı bilmek çok güzel:)))))))

MerwoSh süpersin yaa, ön sıradaki atkılı olan ayakkabıya bayıldım özellikle. Diğer yarısını da görmek isteriz Köpekcik çok tatlı bu aradaa:)

çok gzl yaa:)) bnm gelinliğimin altına giydiğimin aynısı:)) gelinlikle fuşya ayakkabımı giyilir diye tepki alsamda severek giydim:)) snrada converse gymiştim bnde bi ayakkabı manyağıyım :))))

Ya bende de ayakkabı takıntısı var. Bende mi topic açsam Bayıldım seçimlerine sanırım zevkimiz ortak her zaman platform Bu arada canım o simli beyaz ayakkabıyı nereden aldın ?

Ya bende de ayakkabı takıntısı var. Bende mi topic açsam Bayıldım seçimlerine sanırım zevkimiz ortak her zaman platform Bu arada canım o simli beyaz ayakkabıyı nereden aldın ?

Antalyadayim cnm bn ayakkabilarimi burdan alyorum.ama senin o begendigini eski sevgilim almisti hediye

Tüm ayakkabılara bayıldım.
Güle güle giy.

bende cok beğendım pembe olanı hatta bayıldım bende alcam ayakkabı ve cantasını zaten ıstıyodum goruncede kesın alcm gule gule gıy canım

bugun aldim ve hemen foto cektim,felaket bir indirim vardi kaciramadim sadece 20 tlye aldim:)

Eklentiler

• $Fotograf125.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…