• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabi Askim ( ResimLi)

bende ayakkabı delisi kendimi bilirdim...yalnız olmadğımı bilmek çok güzel:)))))))

MerwoSh süpersin yaa, ön sıradaki atkılı olan ayakkabıya bayıldım özellikle. Diğer yarısını da görmek isteriz:9: Köpekcik çok tatlı bu aradaa:)

$mervos27.webp
yeni aldigm pabuclarim

çok gzl yaa:)) bnm gelinliğimin altına giydiğimin aynısı:)) gelinlikle fuşya ayakkabımı giyilir diye tepki alsamda severek giydim:)) snrada converse gymiştim bnde bi ayakkabı manyağıyım :))))

Ya bende de ayakkabı takıntısı var. Bende mi topic açsam :52: Bayıldım seçimlerine sanırım zevkimiz ortak her zaman platform:16: Bu arada canım o simli beyaz ayakkabıyı nereden aldın ?

Ya bende de ayakkabı takıntısı var. Bende mi topic açsam :52: Bayıldım seçimlerine sanırım zevkimiz ortak her zaman platform:16: Bu arada canım o simli beyaz ayakkabıyı nereden aldın ?

Antalyadayim cnm bn ayakkabilarimi burdan alyorum.ama senin o begendigini eski sevgilim almisti hediye

bende cok beğendım pembe olanı hatta bayıldım bende alcam ayakkabı ve cantasını zaten ıstıyodum goruncede kesın alcm gule gule gıy canım :16::16::16::16::16:

bugun aldim ve hemen foto cektim,felaket bir indirim vardi kaciramadim sadece 20 tlye aldim:):9:

Eklentiler

• $Fotograf125.webp
    $Fotograf125.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
Back
X