kimiside tam tersini düşünür..bendede çanta takıntısı vardır biraz...benim için çokk önemliii ayakkabıda ucuza kaçabilirim belki ama çantada asla ucuza kaçamam:):)
canta ayakkabı uyumu kalmadı artık dikkatte etmiyorum renk konusunda tabi tarz olarak ayakkabıyla aynı olması sart
artik ayakkabi ve canta uyumu kalmadi biliyorsunuz.. mix&match kullanmak makbul.. ben genellikle giysilerimle uygun renklerde seciyorum ayakkabi ve cantami.. 90 larda akldi ayakkabiyla cantayi set yapip kullanmak..
senelik renklerimi belirlerim neye ihtiyacim varsa onlarin dogrultusunda yaparim ayakkabi-canta alisverisini..
bu yil flas renk ayakkabilar aldim sari-mavi-pembe.. cantalarimi da bej-beyaz ve gold tonlarinda aldim.. gorundugu uzere renkler birriyle akasiz ama giysi ile kombinlendiginde kompozisyonu tamamliyor..
ayakkabı ve çantayı kıyafetimle uydurmayı çok severim.ya bu sezon platform ayakkabılar artık kalkmış bu doğrumu.ama ben hala ayakkabıcılarda platform görüyorum :44:
ayakkabı ve çantayı kıyafetimle uydurmayı çok severim.ya bu sezon platform ayakkabılar artık kalkmış bu doğrumu.ama ben hala ayakkabıcılarda platform görüyorum :44:
birde çantanın sapı uzun olmalı diyorum kızlar çantalarım hep omuz altında duranlardan..çapraz falan asılsa daha kullanışlı olur değilmi..
yani nerde kullanacaginizla alakali canta secimide.. gece icin clutch muhakkak sik durur , gunduz icin hobo yada totes askilida olabilir , ozellikle alisveris sirasinda iki elinizinde bos kalmasini sagliyor rahatlik acisindan ideal..
canım modadan anlıyorsun sanırım,ben yazdığın terimleri anlamadım maalesef
donemsel neler cikmis, neler revacta onlari takip ediyorum, hepsini kullanmiyorum ama cok trend olsada, tarzima gidenleri seciyorum genelde..modadan sadece benim tarzima giden seyleri anliyorum yani :) renklerle ama ozel bir bagim var diyebilirim
bu arada turkceleri nedir tam olarak bilmiyorum canim :26: ama cork icin mantar topuk diyorlar turkiyede.. 70 lerin modasi biraz zannediyorum.. su siralarda gozde , yazinda oyle olacak.. simdilerde mantar topuklari sirf platformlara, wedge ayakkabiya daha da ileri gidip cantaya uyuguluyorlar.. ben bayildim hatta cantalara.. ozellikle gece icin hazirlanmis olanlari harikaa
onun disinda clutch , cok kucuk el buyuklugunde canta , icine bir rujun bir telefonun sigabilecegi buyuklukte.. turkcesi nedir inan bilmiyorum.. belki turkiyede de clutch deniyordur.. ingilizceden malum cok kelime geciyor turkceye.. satchel 'de orta buyuklukte canta, omzada asilabiliyor ama aski takarak caprazda kullaniliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?