- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Kızlar merhaba. Bir marka ayakkabıcıdan numarası kalmayan ayakkabı için sipariş verdirttik yaklasık bir ay önce. Olan mağaza kapanmış vs gelmedi yani benim ayakkabım. Para idadesi yapamıyorlarmış kartla aldığımız için. Çek verdiler. Ben beğenemedim başka bir ayakkabı o yuzden bugun eşim gitti. Bir alana bir bedava diye kampanya yapmışlar. Çekle 2 ayakkabıyı almak istemiş. Eşime siz aldığınızda bu kampanya yoktu veremeyiz denişler. Eşimde onlarla tartısmış. Baya sizi mahkemeye verceme kadar gitmiş olay. 2 ayakkabıyı da parasını ödeyip almış. Çekin parasını alcam onlardan diyor.
Ben de yaptıgı şeyi onaylamadım. Oradaki görrvliyle tartısmasının mantıksız oldugunu mağaza politikası oldugunu bizim için değeştirilemeyeceğini soyledim. Benimki sinirlendi tabi kimden yanasın sen falan diye söylendi.
Eşim haklı mı sizce. O parayı alabilir mi?. O kampanya 1 ay önce yoktu ve kampanyadan şu anda faydalanamayız mantık olarak. Bana çok saçma geldi siz ne düşünürsünüz?
Ben de yaptıgı şeyi onaylamadım. Oradaki görrvliyle tartısmasının mantıksız oldugunu mağaza politikası oldugunu bizim için değeştirilemeyeceğini soyledim. Benimki sinirlendi tabi kimden yanasın sen falan diye söylendi.
Eşim haklı mı sizce. O parayı alabilir mi?. O kampanya 1 ay önce yoktu ve kampanyadan şu anda faydalanamayız mantık olarak. Bana çok saçma geldi siz ne düşünürsünüz?