Desa mağazasından ilk defa ayakkabı aldım ertesi gün işe gittim masa başında olduğum için çok harekat etmedim öğle arasında yemek yemeye gittim ben yemek mi yedim ayakkıba beni mi yedi anlayamadım.Sol ayakkabının topuk kısmı yürürken içe tarafa kayma yapıyor nasıl bir eziyet tahmin edemezsiniz hadi onu geçtim herkese rezil oldum,astarı açıldı,ayağıma vurdu ve altı soyuldu üstelik ben gidiş-dönüş 10dakika ancak yürüdüm sizve normal mi ? Sanki ayakkabı 10ay giyilmiş gibi dağıldı .Evden ayakkabı getirttim hemen o gün akşam mağazaya götürdüm daha alalı 24 saat olmamış mağaza çalışanı sinirli bir hareketle bunu giymişsiniz ben nasıl satışa çıkarabilirim insaf yani dedi bende giymeden nasıl anlayabilirim faturam burda daha 24saat olmadı dedim üzgünüm iade alamam zaten indirime sunduğumuz üründen almışsınız aynı gün ayakkabı almak zorundasınız!! değişim fişi vermiyoruz ayak numaranıza göre yok dedi,ben bu ürünü aldığımda neden iade edince aynı gün ürün almak zorundasınız diye beni bilgilendermediniz tamam o zaman incelemeye bırakın dedim
15 gün sonra ararız dedi aramadılar bugün tam 26gün oldu ben aradım ayakkabıda hiç sorun yokmuş geri aynen iade edeceklermiş .Yani resmen paramla rezil oluyorum ürün olarak önermiyorum hemde çalışanların hareketlerini hiç beğenmedim müşteri servisi desen ayrı bir alem ürünü almamaları normal mi kızlar ? Hadi onu geçtim ben bedava almadım bu nasıl basitlik inanamıyorum hala. Bu markadan ürün alırken iyice inceleyin geri almamak için bahaneleri bol