• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı aldığıma bin pişmanım

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
69
623
40
Gümüşhane
Desa mağazasından ilk defa ayakkabı aldım ertesi gün işe gittim masa başında olduğum için çok harekat etmedim öğle arasında yemek yemeye gittim ben yemek mi yedim ayakkıba beni mi yedi anlayamadım.Sol ayakkabının topuk kısmı yürürken içe tarafa kayma yapıyor nasıl bir eziyet tahmin edemezsiniz hadi onu geçtim herkese rezil oldum,astarı açıldı,ayağıma vurdu ve altı soyuldu üstelik ben gidiş-dönüş 10dakika ancak yürüdüm sizve normal mi ? Sanki ayakkabı 10ay giyilmiş gibi dağıldı .Evden ayakkabı getirttim hemen o gün akşam mağazaya götürdüm daha alalı 24 saat olmamış mağaza çalışanı sinirli bir hareketle bunu giymişsiniz ben nasıl satışa çıkarabilirim insaf yani dedi bende giymeden nasıl anlayabilirim faturam burda daha 24saat olmadı dedim üzgünüm iade alamam zaten indirime sunduğumuz üründen almışsınız aynı gün ayakkabı almak zorundasınız!! değişim fişi vermiyoruz ayak numaranıza göre yok dedi,ben bu ürünü aldığımda neden iade edince aynı gün ürün almak zorundasınız diye beni bilgilendermediniz tamam o zaman incelemeye bırakın dedim :14: 15 gün sonra ararız dedi aramadılar bugün tam 26gün oldu ben aradım ayakkabıda hiç sorun yokmuş geri aynen iade edeceklermiş .Yani resmen paramla rezil oluyorum ürün olarak önermiyorum hemde çalışanların hareketlerini hiç beğenmedim müşteri servisi desen ayrı bir alem ürünü almamaları normal mi kızlar ? Hadi onu geçtim ben bedava almadım bu nasıl basitlik inanamıyorum hala. Bu markadan ürün alırken iyice inceleyin geri almamak için bahaneleri bol

sikayetvar.com dan bildir ya olur mu öyle şey... yine iyi sabırlı davranmışsın ben olsaydım o ayakkabıyı o sinirli satıcıya ya yedirirdim ya da giydirir sokak ortasında dolaştırırdım bak bakalım giyilio mu diye... olcak iş değil paranla rezil mi olcaksın hakkını ara... ki desa benim hep severek kullandığım bi markadır..

sikayetvar.com dan bildir ya olur mu öyle şey... yine iyi sabırlı davranmışsın ben olsaydım o ayakkabıyı o sinirli satıcıya ya yedirirdim ya da giydirir sokak ortasında dolaştırırdım bak bakalım giyilio mu diye... olcak iş değil paranla rezil mi olcaksın hakkını ara... ki desa benim hep severek kullandığım bi markadır..

dilenci muamelesi gördüm resmen inanın sindiremiyorum :14: şikayetvar.com çözüm üretebilir mi peki?

eleman tuhaf desem müşteri hizmetlerini aradım elemanınız azarlar şekilde konuştu dedim tamam ürününüzü incelemeye aldıracağım diyor ben ne diyorum kadın ne diyor bunların hepsi bir hoş :50: nedense ürünü alırken senden iyisi yok iade ederken tavır yapıyorlar

ayakkabıyı alın faturası incelemeye yolladıgınzda size verilen belgeler teslik tarihi ile bulundugunuz ildeki tüketici heyetine başvurun para iadesi bile alabilirsiniz. sonuc cıkmaz demeyin, biz 650 tl lik telefon parasını, 20 tllik pant parasını kart işlem ücretlerini hep aldık, bir deneyin mutlaka.

ayakkabıyı alın faturası incelemeye yolladıgınzda size verilen belgeler teslik tarihi ile bulundugunuz ildeki tüketici heyetine başvurun para iadesi bile alabilirsiniz. sonuc cıkmaz demeyin, biz 650 tl lik telefon parasını, 20 tllik pant parasını kart işlem ücretlerini hep aldık, bir deneyin mutlaka.

Peki tüketici heyeti aracılığıyla çözümleniyor mu? dava ile uğraşmak zor malum yıllarca sürüyor aslında bir ders almalarını istiyorum içime oturdu bu yapılanlar

Hiç unutamıyorum bana, giymişsiniz yıpranmış ben bu ürünü nasıl satacağım yazık insaf dedi bende ben aylarca giymedim dedim 1günlük ürün bu hale geliyorsa sorun bende mi dedim. Yani arkadaşlar ben müşteriyim ürünü nasıl satacağı beni ilgilendirir mi topuğu kaymış,altı soyulmuş,tabanı kalkmış sorunlu ürünü başkasına kakalamayı düşünüyor mantığa bakın.Ben ordan asla ürün almam güvenim sarsıldı :50:

dilenci muamelesi gördüm resmen inanın sindiremiyorum :14: şikayetvar.com çözüm üretebilir mi peki?

bende daha once sikayetimvar.com bi sorun bildirmistim gercekten yardimci oluyorlar.Sorunumu cozduler. Desa sonucda bi marka. Ilgili kisi bul bence mail at sorununu bildir mecbur cozmek zorundalar. Yoksa rezil ederim sizi falan de valla ise yariyor.
bol sanslar...

bende daha once sikayetimvar.com bi sorun bildirmistim gercekten yardimci oluyorlar.Sorunumu cozduler. Desa sonucda bi marka. Ilgili kisi bul bence mail at sorununu bildir mecbur cozmek zorundalar. Yoksa rezil ederim sizi falan de valla ise yariyor.
bol sanslar...

şikayet var açılmıyor bende şans yokki aklıma geldikçe deneyeceğim düşündükçe sinir yaptım bu işin peşine düşeceğim

Tüketici hakları mahkemesine götür olayı.. çünkü bir ayakkabıyı 3 ay falan bi süre iade etme hakkımız var, lütfen kim uğraşacak deme eğer haklıysan paşa paşa alırsın hakkını aslında desa gibi büyük bir firmanında böyle yapmaması gerekirdi..

ben de boynerden bir ayakkabı almıştım çizme daha doğrusu, çizmeyi 3. giyişimde üst kısmında yırtılma oldu sanki 10 yıl giymişim gibi.. götürdüm ürünü test edip sizi arayacağız dediler ve gerçekten 10 gün sonra paramı iade ettiler. Bence senin durumunda böylre bir durum.. keşke mağaza müdürünü falan çağırtsaydın.. kesinlikle hakkını ara derim.. kimsenin bizi enayi yerine koymaya hakkı yok.

Tüketici hakları mahkemesine götür olayı.. çünkü bir ayakkabıyı 3 ay falan bi süre iade etme hakkımız var, lütfen kim uğraşacak deme eğer haklıysan paşa paşa alırsın hakkını aslında desa gibi büyük bir firmanında böyle yapmaması gerekirdi..

ben de boynerden bir ayakkabı almıştım çizme daha doğrusu, çizmeyi 3. giyişimde üst kısmında yırtılma oldu sanki 10 yıl giymişim gibi.. götürdüm ürünü test edip sizi arayacağız dediler ve gerçekten 10 gün sonra paramı iade ettiler. Bence senin durumunda böylre bir durum.. keşke mağaza müdürünü falan çağırtsaydın.. kesinlikle hakkını ara derim.. kimsenin bizi enayi yerine koymaya hakkı yok.

bu işin arkasını bırakmayacağım 1gün giyinmenin karşılığı bu olmamalı yarın araştıracağım bakalım neler yapabilirim

Aynısını bana ve arkadaşıma BETA mağazası yaptı satarken yağladı balladı şöyle yaparız böyle yaparız ertesi gün bizi tanımadılar bile iğrenç şeyler aynen bizde yalancı dilenci muamelesi gördük bir ton da para vermiştik:47::47::47::47:

Aynısını bana ve arkadaşıma BETA mağazası yaptı satarken yağladı balladı şöyle yaparız böyle yaparız ertesi gün bizi tanımadılar bile iğrenç şeyler aynen bizde yalancı dilenci muamelesi gördük bir ton da para vermiştik:47::47::47::47:

düzgünce biz iade alamıyoruz şirket prensibi deseler neyse hareketleri gerçekten çok basit

yurtdişinda olsa aninda degiştirirler hemde dafa fazla ürün giyilse bile
ama ne yazikki orman kanunlarinin gectigi ülkemizde bu tarz sorunlar halledilmiyor
iyi firmalae mafia gibi iyi yerleri kaptilar yasalar bile bunlarin istedigi sekilde
yapildigi için yine magdur olan bizler oluyoruz
bence hakkini sonuna kadar ara arkadasim

Tüketici köşeleri ile mutlaka çözüm alırsınız, inatlaşırlarsa iş dükkan kapatmaya kadar gidiyor, karara uymak zorundalar. Çok uzun sürmüyor dilekçe veriyorsunuz heyet toplandıkça değerlendiriliyor. Karara görede kısa bir süre içinde dükkan para iadesi ürün değişimi yapmak zorunda.

Back
X