- 17 Ağustos 2011
- 25.567
- 162.554
- 798
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Otuz liralık ayakkabıya bu üzüntü çok değil mi? Yenisini al, dolap uygulamasından da bunu sat, hiç giyilmemis diyerek. 30a aldın, 50ye bile satabilirsinYo
Yok 30 TL benimki ama aynısı diye bunu attım resmini cekecektim ama nedense siteye koyamadim
1.68 uzun değil ki. Öyle deyince 1.75 üstü sandım. Bir gece giyeceksiniz alt tarafı, kimse başkasının nişanında sizin ayakkabınıza dikkat etmez, etse de 2 gün sonra unutur.Elbisem uzundu kendim 168filanim ayakkabıyı giyince kendime diyecek başka bir şey bulamadim..
Bence çok abartmışsınız ben de 180 falansınız sandım ... ya giyin ayakkabıları gidin nişana
Otuz liralık ayakkabıya bu üzüntü çok değil mi? Yenisini al, dolap uygulamasından da bunu sat, hiç giyilmemis diyerek. 30a aldın, 50ye bile satabilirsinkargoyu uygulama karsiliyor
ayakkabı ile sans arasındaki bağ ne? ayakkabı tercihini iyi yapamamış olabilirsiniz, bizim de oluyor. bunun şansla ilgisi yok..gidip ucuzundan baska ayakkabı al, bunu 2. el satabilirsin.Merhaba kızlar aldığım ayakkabida bile sorun yaşarken ben nasıl ilerleyecegim bu hayatta ?
Son parama kuzenimin nişanı için ayakkabı alayim dedim leylek gibi oldum aynı çok pismanim aldigima elbisemin altına giyince uzayli gibi oluyorum boyum uzundu zaten bir de bunu giyincekızlar kesemez miyim ben bu ayakkabıyı kisaltamaz miyim ? Ayakkabida bile şansım yok
Ayakkabı aynı söyle https://www.askmoda.com/Bianca-Patent-Leather-Platform-Topuklu-Ayakkabi-Siyah,PR-9404.html
Valla bu model ayakkabıyı kim giyse yakışır yani. Bence ilk kez öyle gördükleri için garip gelmiştir. Alışırlar.Evdekiler hiç begenmedi ben denerken boydan aynasi yoktu çok uzun olmusum leylek gibi onun için kaldım böyle.
Ben 1.80 boyla ayni ayakkabiyi uzun yillar giydim. Benzeri boydaki topuklularida gayet giyiyorum. Takmayin bu kadar.Elbisem uzundu kendim 168filanim ayakkabıyı giyince kendime diyecek başka bir şey bulamadim..
Elbisem uzundu kendim 168filanim ayakkabıyı giyince kendime diyecek başka bir şey bulamadim..
Aman 30 tl ne ki cnm.. kalsın o başka alırsın..Yo
Yok 30 TL benimki ama aynısı diye bunu attım resmini cekecektim ama nedense siteye koyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?