Ayakkabi sorunsalı

Yo

Yok 30 TL benimki ama aynısı diye bunu attım resmini cekecektim ama nedense siteye koyamadim
Otuz liralık ayakkabıya bu üzüntü çok değil mi? Yenisini al, dolap uygulamasından da bunu sat, hiç giyilmemis diyerek. 30a aldın, 50ye bile satabilirsin kargoyu uygulama karsiliyor

Elbisem uzundu kendim 168filanim ayakkabıyı giyince kendime diyecek başka bir şey bulamadim..
1.68 uzun değil ki. Öyle deyince 1.75 üstü sandım. Bir gece giyeceksiniz alt tarafı, kimse başkasının nişanında sizin ayakkabınıza dikkat etmez, etse de 2 gün sonra unutur.
Ayakkabı üzerinden bu kadar kendinize acımayın. Tek sonucu modunuzu iyice aşağı çekmek olur.

Evet kesilebilir. Bende kestirdim daha önce 2 tane ayakkabımı. Yeni evliyken çok rahat kullanıyordum. Çok yüksek topukluydu ve baya pahalı marka ayakkabılardı. Kızlarım doğduktan sonra topuklu kullanmak eziyet oldu. Ayakkabılarıda atamadım tabii. Sonra bir yerden duymuştum gittim tamirci kesti yarım saatte. Onun bir oranı var ama dengeyi bozamayacak şekilde ayarlıyorlar 1 cm falan kesiliyor galiba çok fazla değil ama baya rahatlatıyor

Boyunuz uzun diye niye leylek gibi olacaksınız. Öyle olsaydı o herkesin özendigi, herkesin çok beğendiği victerio secret mankenleri kısa boylu olurdu ama maşallah hepsi uzun uzun ve topuklu giyiyorlar her zaman.. Öncelikle kendinizle barışın, uzun boylu olmak güzeldir. Bacaklari uzun kadınlar genelde güzel gözükür. Kendinizi sevin, kısa da olsanız uzun da hepsinin kendine göre güzelliği var.

Bir de bir ayakkabidan bile bu kadar karamsar olmanız garibime gitti. Ayakkabı yahu değiştirin olsun bitsin. Benim bacaklarım uzundur mesela , herkes çok beğenir çok ta mutluyum, aynanın karşısına geçip bakıp bakıp mutlu oluyorum ne güzel diye :)

ayakkabı ile sans arasındaki bağ ne? ayakkabı tercihini iyi yapamamış olabilirsiniz, bizim de oluyor. bunun şansla ilgisi yok..gidip ucuzundan baska ayakkabı al, bunu 2. el satabilirsin.

Deneyip aldığınız ürünü geçerli bir sebebiniz olmadan geri alıp para iadesi yapmazlar. Değiştirebiliyorsanız değiştirin.
Böyle bir ayakkabıda topuğu nasıl kesecekler bilemedim. Zaten platformlu. 1 cm bile kısaltsa öndeki platformla denge kaybı olur.

Uzun boylu biri platform ayakkabı almaz ki.
Platformu çıkarıp , topuğu kisaltiyorlar. Ama ayakkabı 30 tl. Imis . Bir o kadar alıyorlar.

Zaten uzun boylusun Stratosfere mi değeceksin ablacım zarif bir stiletto daha iyi olmaz mı uzun boyluysan platformu yakıştıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…