- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Yok 30 TL benimki ama aynısı diye bunu attım resmini cekecektim ama nedense siteye koyamadim3380 tele değil demi?
Hayır hayır resmini koymak icin. İade filan almazlar değişim yapmak istesem zaten anca bunu cikartdim onca ayakkabı içinden değişecek ayakkabı yok başka adamlar ellerindekini cikarttiriyordu indirim indirim diye aldım napiyimİade edin. Ayakkabıya bu parayı vermediniz değil mi?
Yenisini alırsın arkadaşım.
100 liraya normal topuklu mesela...
Yo
Yok 30 TL benimki ama aynısı diye bunu attım resmini cekecektim ama nedense siteye koyamadim
3380 tele değil demi?
Bu arada sen giyince çirkin sanıyor olabilirsin ama karşıdan güzel görünüyordur. Bende de öyle his oluyor.
Ay yüreğime inecekti , topuğundan önce fiyata gitti aklım ...
Valla 30 tl ye aldıysanız , ayakkabı tamiratı için götürseniz İnanın daha fazlasını alır sizden , içinize sinmediyse değiştirin ayakkabıyı öyle bir şansınız Yok mu ? Ya da aynı fiyata size uygun bir ayakkabı alın
Polemik kokan hareketler bunlar.Hiç güleceğim yoktu :) çıkın bambiye deichmanna falan 100liraya alın gönlünüze göre birşeyler. Son 3bin lirayı bu ayakkabıya vermek afedersiniz de saçmalık yani.
Anladım da yapacak bir şey yok.30u bile zor verdim malum nişan telaşı elimde patladı ayakkabı
Alirken gormedin mi?
Denemedin mi?
Dusunmedin mi?
Diye sorarlar adama
Neyse gidin degistirin nolcak yani.
Neden kendinizi leylek gibi tanımlıyorsunuz ki ? Belki de kuğu gibi olmuşsunuzdur ya uzun boy , elbiselerle falan Harika olur
Bence çok abartmışsınız ben de 180 falansınız sandım ... ya giyin ayakkabıları gidin nişanaElbisem uzundu kendim 168filanim ayakkabıyı giyince kendime diyecek başka bir şey bulamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?