- Konu Sahibi sosyalkelebek
-
Malesef bende de aynı sorun var şimdiye kadar çok beğendiğim ayakkabıların çoğunu bu nedenden dolayı alamıyorum. Özellikle yazlık ayakkabıları sandalet aramaya çıkıyorum anca 2-3 gün sonra bulabiliyorum ayağıma göre dediğiniz gibi kimisinin boyu oluyor ama üstü ve yanları bol geliyor kimisi tam oturuyor ama boyu olmuyor bunun yüzünden o kadar çok içimde kalan ayakkabı kaldı ki her defasında ayakkabıcıdan canım sıkılarak çıkıyorum. Size dedikleri gibi ayaklarımın çok güzel ,narin olduğunu söylerle ama gel birde bana sor derim hepAyakkabı hastası olduğum halde çoğuna uzaktan bakmakla yetiniyorum.
bendede aynı durum var ben 37 giyince küçük oluyor 38 giyince büyük oluyor bende 38 alıp içine taban koyduruyorum sorun düzeliyor
tabanlık kullanmayı denedin mi? sadece ön kısma konanlar ya da sadece topuk kısmına konanlar da var. benim ayaklarım 37 ama bir topuklu ayakkabımda ayağım öne kaydığından ayakkabı ayağımdan çıkıyordu :) :) sadece ön tarafa konan tabanlıklardan aldım. sen de deneyebilirsin. özel ayakkabı yaptırmaktan daha az maliyetli bir yöntem.
nolcak bizim bu halimiz :2:
Bende de aynı sorun var ayaklarım taraklı ben yalnız çözdüm artık eğer ayakkabının eni darsa 37 sıkıyor, eğer genişse 38 büyük geliyor. Bazen 37 alıyorum ayakkabının malzemesine göre, açılacak gibiyse ve dediğim gibi olup açılıyor. Eğer açılmayacak gibiyse 38 alıyorum. Bir kere 38 almıştım, nasıl sıktı anlatamam yolda elime alıp yürüyecektim, sonrada açıldı mı? Bu sefer ayağımdan fırlamaya başladı.
Şimdi de internetten babet aldım 2 tane 37 numara, ama nasıl tırsıyorum sıkacak, bir daha giyemeyeceğim diye.:18:
Taban tablosuna bakarak hem ayağımı, hemde ayakkabımın tabanını ölçtüm, 37 numaraya uyuyor ayağım ama yine de bilmiyorum kalıp meselesi?:26:
Ahh ahh bilsemde sana söylesem o taban sadece kapalı ayakkabılarda bir nebzede olsa işe yarıyor ama şimdi yaz geldi açık ayakkabılarda ne yapıcaz yahu parmak arası terlik bile bulmakta sıkıntı yaşıyorum üstleri sürekli bol geliyor gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?