• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı ve boy sorunu

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
kızlar önümüzdeki tarihlerde arkadaşım nişanlanıcak, nişandan sonrada gençler arasında güzel bir mekanda eğlence yapmayı düşünüyor oraya erkek arkadaşımda gelicek,bende o güne uygun şık zarif bir elbise almak istiyorum buraya kadar her şey çok güzel ama onun altınada güzel şık bir ayakkabı lazım ,güzel şık bir ayakkabı deyincede akla topuklu ayakkabılar geliyor ama ben sevgilimle aynı boydayım onu geçmek istemiyorum..minik ,yumurta topuktan falanda hiç hoşlanmam güzel gelmiyor bana ama ne yapsam nasıl etsem bilemedim aklımda 3 şık var

1)giy topukluyu onu geçersen geç millet ne derse desin diyorum
2)sonrada olur mu öyle ya laf yaparlar ,herkes bakar babet giy diyorum kendi kendime(ama babet elbisenin bütün zarefetini alabilir ,şirin bir elbise olsa babet uyarda zarif bir kıyafete gitmez ki:5:)
3)onada gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum

çok arada derede kaldım ya ben napayım bana bir fikir verin

Son düzenleme:
çok şık çok zarif babetler var..
eminim elbisenin zerafetini bozmayan onu tamamlayan bi babet bulursun..
özellikle tasarım babetler çok şık oluyo..

Son düzenleme:
çok şık çok zarif babetler var..
eminim elbisenin zerafetini bozmayan onu tamamlayan bi babet bulursun..
özellikle tasarım babetler çok şık oluyo..

mağaza mağaza geziyorum ,genelde şirin yada spor babet var internette bakıyorum öyle çok dikkatimi çeken olmadı sanki ama mecbur araştırmaya devam yani:S:

Cem Yılmaz gibi gizli topuk giydir,7 cm falan uzar. :)) Ama ben olsam takmazdım,giyerdim ,erkek arkadaşım azcık kısa kalsın nolcak ki.. :)

ben şahsen 1. ye yoğunlaş derim :) çok şık abiye babetler var onlardan alabilirsin ..

çok tuhaf olmaz mı ya :26:aynı dedim ama o 1-2 cm daha uzun duruyor ,bide o kundura tarzı takım elbise altına giyilen ayakkabılardada 3 cm falan taban oluyor ,saçlarıda diker biraz ,bende 7-8 cmden fazla giymezsem acaba durumu toparlaya bilirmiyiz ki:27:

Cem Yılmaz gibi gizli topuk giydir,7 cm falan uzar. :)) Ama ben olsam takmazdım,giyerdim ,erkek arkadaşım azcık kısa kalsın nolcak ki.. :)

dedim ya ona gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum:s

Çok yüksek topuk olmadığı sürece sırıtmazsınız bence. 6-9 cm arası topuk farkıyla komik durmazsınız. Babet falan giymeni önermiyorum. Babet zaten çirkin bir şey. Bir de şık elbisenin altında düşünemiyorum. Fark açılmasın diye platformlu hiç düşünme. Ön tarafı düz olan ayakkabılardan en çok yeni çıkan sivri burun modeller güzel oluyor. Ve genelde pek yüksek olmuyorlar. Elbisene uyar mı bilemeyeceğim.
$1newyorkoutfit4.webp

dedim ya ona gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum:s

Her iki durumda da elalemi takma sakın.Millet kendine baksın,keyfine bak.Merak etsinler dursunlar işte.

Çok yüksek topuk olmadığı sürece sırıtmazsınız bence. 6-9 cm arası topuk farkıyla komik durmazsınız. Babet falan giymeni önermiyorum. Babet zaten çirkin bir şey. Bir de şık elbisenin altında düşünemiyorum. Fark açılmasın diye platformlu hiç düşünme. Ön tarafı düz olan ayakkabılardan en çok yeni çıkan sivri burun modeller güzel oluyor. Ve genelde pek yüksek olmuyorlar. Elbisene uyar mı bilemeyeceğim.
Eki Görüntüle 485775

platformu zaten kendim sevmiyorum boy sorunu olamada giymem bende önü düz arkası 7-8 cm olanları seviyorum ama işte göze batar mı diye güvenemiyorum ,birde bi kötü huyum var millet ne der diye çok takıyorum malesef

çok tuhaf olmaz mı ya :26:aynı dedim ama o 1-2 cm daha uzun duruyor ,bide o kundura tarzı takım elbise altına giyilen ayakkabılardada 3 cm falan taban oluyor ,saçlarıda diker biraz ,bende 7-8 cmden fazla giymezsem acaba durumu toparlaya bilirmiyiz ki:27:

pardon ya 2. ye yoğunlaş demek istedim yanlış yazmışım...
geçen bir arkadaşım evlendi ikisi de düz taban ama gene de gelin 6-7 cm uzundu damattan..siz gene aynı boy..yeni nesil küçüldü valla son kalanların kıymetini bilelim :)

Back
X