- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
kızlar önümüzdeki tarihlerde arkadaşım nişanlanıcak, nişandan sonrada gençler arasında güzel bir mekanda eğlence yapmayı düşünüyor oraya erkek arkadaşımda gelicek,bende o güne uygun şık zarif bir elbise almak istiyorum buraya kadar her şey çok güzel ama onun altınada güzel şık bir ayakkabı lazım ,güzel şık bir ayakkabı deyincede akla topuklu ayakkabılar geliyor ama ben sevgilimle aynı boydayım onu geçmek istemiyorum..minik ,yumurta topuktan falanda hiç hoşlanmam güzel gelmiyor bana ama ne yapsam nasıl etsem bilemedim aklımda 3 şık var
1)giy topukluyu onu geçersen geç millet ne derse desin diyorum
2)sonrada olur mu öyle ya laf yaparlar ,herkes bakar babet giy diyorum kendi kendime(ama babet elbisenin bütün zarefetini alabilir ,şirin bir elbise olsa babet uyarda zarif bir kıyafete gitmez ki
)
3)onada gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum
çok arada derede kaldım ya ben napayım bana bir fikir verin
1)giy topukluyu onu geçersen geç millet ne derse desin diyorum
2)sonrada olur mu öyle ya laf yaparlar ,herkes bakar babet giy diyorum kendi kendime(ama babet elbisenin bütün zarefetini alabilir ,şirin bir elbise olsa babet uyarda zarif bir kıyafete gitmez ki

3)onada gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum
çok arada derede kaldım ya ben napayım bana bir fikir verin
Son düzenleme: