• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı ve boy sorunu

ben olsam ondan uzun olmayı isterim neden istemiyorsun ki boşveeer.fazla düşüncelisin bence.boylu poslu olduğunu göster millete.:10:

bı davete yada herhangı bır yere babetle gıyecegıne ıc gıtme daha ıyı okadar antıpatık ve kadını kadınlıktan cıkaran basıt bı ıcat daha once cıkmamıstır
bence ne olursa olsun topuklu gıy ıllakı plaak dıye ptform olacak dıye bısı yok
az topuklu zarıf bı ayakkabıda olabılır

durumun cok zor ama ya evlenırsen hayat boyu yuksek tpuk gıyemeyeceksın:27:

ya zaten topukluyu seven biri değilim öyle platform falanda sevmiyorum 7-8 cm olanlar şık zarif geliyor bana ,sevgilimle 3 yıldır beraberiz hiç bir zorlukla karşılaşmadım daha ama işte beraber davetler falan olunca işin rengi biraz değişti, evlenince canım giymek isterse o yokken giyerim o varkende bir çözüm buluruz artık herhalde ona kalsa sorun değil giy diyor (ama bence canı pek istemez:1:)bana görede abes kaçar gibi geliyor:)

su platformlara sinir oluyorum :19:

babet olmasi sart degil biraz daha zarif ayakkabi bakabilirsin az topuklu..hem ben olsam erkek arkadasimi topukla gecsemde genede giyerdim...azicik farktan birsey olmaz :34:

artık farkı dengelemeye çalışıcaz bakalım eğer topuklu giyersem tabi:1:

vaaahh herkesın deerdı baska ıste bacım benım sevgılımle aramda 26 cm var bnde en yuksek hangısı onu arıorum benım adam aşırı uzun yau..aynı olsaydıkta babet gıyseydım keskeee :18::18::18::18:

şaka bıyana tatlım olsun yaa babet yerıne soyle sık sandeletler oluo çok sık hemde parmak arası onlara baksan ? davet hangı ayda buarada

evet oda bir dert buda valla:27:eylülde olucak davet sandalet mevsimi geçmiş olur sanki:26:

Valla bana sorarsan ben olsam hiçde umursamam istediğimi giyerim kısa oluversin senden ne olacak insanlar onun cüce senin haddinden fazla olduğunu mu düşünecek :1: zaten herkes bilecek ikinizin boyunun aynı olduğunu özel bir gece olduğunu senin yüksek topuklu giydiğini hoş bilmeseler ne olacak kendimiz için yaşıyoruz sonuçta sürekli insanlara nasıl görünürüz diye kasmak bizi yıpratmıyormu her konuda ki bu çok gereksiz kafa yoran bir konu hiç düşünme canın ne istiyorsa onu giy senin hayatın ama yok ben rahat edemem diyorsan çok fazla babet çeşidi var bulamazsan hala zamanın varsa ve bu ayakkabı mevzusu senin için bu kadar önemliyse beğendiğin bir babet modelini gösterir sipariş üzerine yaptırırsın . Ayrıca ille babet olacak diyede birşey yok çok şık düz ayakkabılar var

Eki Görüntüle 485872

Eki Görüntüle 485881

doğru diyorsunuz şu satenler fena değil gibi aslında ama daha iyileride olabilir

Son düzenleme:
Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bence :50: lionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...

valla bana bir yardım eli uzatsanız:1:şaka bir yana güzel örnekleriniz olursa sayfada paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum:31::31:

Bence giy gitsin

Çünkü bu hayatınızın ilk ve son nişanı ya da düğünü değil

Birlikte katılmanız gereken birçok organizasyon olacak

Birinden birinde mutlaka giyeceksin :34:

Son düzenleme:
Bence giy gitsin

Çünkü bu hayatınızın ilk ve son nişanı ya da düğünü değil

Birlikte katılmanız gereken birçok organizasyon olacak

Birinden birinde mutlaka giyeceksin :34:

offf offf çok kararsız kalıyorum böyle yorumlar okuyunca gaza geliyorum tamam giyicem diyorum,çok şık babaetlerde var diyenler olunca bir durup evet ya düz ayakkabı giyeyim diyorum :1:

offf offf çok kararsız kalıyorum böyle yorumlar okuyunca gaza geliyorum tamam giyicem diyorum,çok şık babaetlerde var diyenler olunca bir durup evet ya düz ayakkabı giyeyim diyorum :1:

:9:

Diyelim ki bu sefer babet giydin, bir sonraki davette yine aynı ikilemi yaşarsın, her defasında böyle düşünmek yerine içine sineni yap

İnsanların düşüncelerine önem veriyorsan da şimdiden giymelisin ki onların da gözü alışsın, daha sonra yadırgamasınlar

Topuk boyunu abartmazsın, hani bu senenin modası platformsuz ince topuklu zarif ayakkabılar çok hoş duracaktır eminim

Eğer kiii kendini rahat hissedemezsen daha sonrakilerde hiç düşünmeden babet giyersin olur biter :)

:9:

Diyelim ki bu sefer babet giydin, bir sonraki davette yine aynı ikilemi yaşarsın, her defasında böyle düşünmek yerine içine sineni yap

İnsanların düşüncelerine önem veriyorsan da şimdiden giymelisin ki onların da gözü alışsın, daha sonra yadırgamasınlar

Topuk boyunu abartmazsın, hani bu senenin modası platformsuz ince topuklu zarif ayakkabılar çok hoş duracaktır eminim

Eğer kiii kendini rahat hissedemezsen daha sonrakilerde hiç düşünmeden babet giyersin olur biter :)

onun yanında 3 senedir hiç topuklu giymedim ondan dolayı sanırım çok tuhaf gelicek gibi geliyor, en iyi yol bir gün kısa bir süre yanında giyeyim bakalım nasıl hissedicem tuhaf gelirse düz ayakkabıya devam ama kasmazsam gerekince topuklu giyebilirim demektir :)

Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bence :50: lionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...

Yukarıda bunlar abiye altına giyilirmi diye beğenmediğin ilk ayakkabı çok ünlü gelinlik firmasının altına kombin ettiği bir ayakkabıdır :1: başka söze gerek yok sanırım :1:

Son düzenleme:
Canım ben benim sevgilime gizli topuk ayakkabı alayım onu giy desem beni mahveder valla:1: Yani bence böyle bir teklifle gitme erkek arkadaşına. Yorumları okumadım ama niye bu kadar takıyorsun ki boya. Yani hafif topuklu bişeyler giyebilirsin sen de. Yüksek topuklu olması şart değil çok zarif ayakkabılar var. 3-4 santim uzun dursan ondan birşey farketmez bence. Sen bu ayakkabıyı giy dersen bence daha çok kırılır erkek arkadaşın

Canım ben benim sevgilime gizli topuk ayakkabı alayım onu giy desem beni mahveder valla:1: Yani bence böyle bir teklifle gitme erkek arkadaşına. Yorumları okumadım ama niye bu kadar takıyorsun ki boya. Yani hafif topuklu bişeyler giyebilirsin sen de. Yüksek topuklu olması şart değil çok zarif ayakkabılar var. 3-4 santim uzun dursan ondan birşey farketmez bence. Sen bu ayakkabıyı giy dersen bence daha çok kırılır erkek arkadaşın

yok giy desem kırılmaz biliyorum dinler yine o:16::1: ama yinede cesaret gerektiren bir şey takmama gelince de ne bileyim abes kaçar diye düşünüyorum:44:

Bence topukluyu giy yani bende topuklu giyince sevgilimi geçiyorum beraber şakalaşıp gülüyoruz iyice uzadın gittin falan diye :)
Öyle elbiselerin altınada topuklu hoş oluyor...

Back
X