- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ben olsam ondan uzun olmayı isterim neden istemiyorsun ki boşveeer.fazla düşüncelisin bence.boylu poslu olduğunu göster millete.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim de taktiğimdi eski erkek arkadaşımlayken kendisi 1.68di de :26:![]()
bı davete yada herhangı bır yere babetle gıyecegıne ıc gıtme daha ıyı okadar antıpatık ve kadını kadınlıktan cıkaran basıt bı ıcat daha once cıkmamıstır
bence ne olursa olsun topuklu gıy ıllakı plaak dıye ptform olacak dıye bısı yok
az topuklu zarıf bı ayakkabıda olabılır
durumun cok zor ama ya evlenırsen hayat boyu yuksek tpuk gıyemeyeceksın![]()
su platformlara sinir oluyorum![]()
babet olmasi sart degil biraz daha zarif ayakkabi bakabilirsin az topuklu..hem ben olsam erkek arkadasimi topukla gecsemde genede giyerdim...azicik farktan birsey olmaz![]()
herkes aynı boyda olduğunuzu biliyosa topuklu ayakkabı giy nolucak ki?
vaaahh herkesın deerdı baska ıste bacım benım sevgılımle aramda 26 cm var bnde en yuksek hangısı onu arıorum benım adam aşırı uzun yau..aynı olsaydıkta babet gıyseydım keskeee :18::18::18::18:
şaka bıyana tatlım olsun yaa babet yerıne soyle sık sandeletler oluo çok sık hemde parmak arası onlara baksan ? davet hangı ayda buarada
Valla bana sorarsan ben olsam hiçde umursamam istediğimi giyerim kısa oluversin senden ne olacak insanlar onun cüce senin haddinden fazla olduğunu mu düşünecekzaten herkes bilecek ikinizin boyunun aynı olduğunu özel bir gece olduğunu senin yüksek topuklu giydiğini hoş bilmeseler ne olacak kendimiz için yaşıyoruz sonuçta sürekli insanlara nasıl görünürüz diye kasmak bizi yıpratmıyormu her konuda ki bu çok gereksiz kafa yoran bir konu hiç düşünme canın ne istiyorsa onu giy senin hayatın ama yok ben rahat edemem diyorsan çok fazla babet çeşidi var bulamazsan hala zamanın varsa ve bu ayakkabı mevzusu senin için bu kadar önemliyse beğendiğin bir babet modelini gösterir sipariş üzerine yaptırırsın . Ayrıca ille babet olacak diyede birşey yok çok şık düz ayakkabılar var
Eki Görüntüle 485872
Eki Görüntüle 485881
bence güzel bir babet giy çok şık taşlı filan babetler var![]()
Giy topukluyu, geç erkek arkadaşını.![]()
Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bencelionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...
ben olsam ondan uzun olmayı isterim neden istemiyorsun ki boşveeer.fazla düşüncelisin bence.boylu poslu olduğunu göster millete.![]()
Bence giy gitsin
Çünkü bu hayatınızın ilk ve son nişanı ya da düğünü değil
Birlikte katılmanız gereken birçok organizasyon olacak
Birinden birinde mutlaka giyeceksin![]()
offf offf çok kararsız kalıyorum böyle yorumlar okuyunca gaza geliyorum tamam giyicem diyorum,çok şık babaetlerde var diyenler olunca bir durup evet ya düz ayakkabı giyeyim diyorum![]()
Diyelim ki bu sefer babet giydin, bir sonraki davette yine aynı ikilemi yaşarsın, her defasında böyle düşünmek yerine içine sineni yap
İnsanların düşüncelerine önem veriyorsan da şimdiden giymelisin ki onların da gözü alışsın, daha sonra yadırgamasınlar
Topuk boyunu abartmazsın, hani bu senenin modası platformsuz ince topuklu zarif ayakkabılar çok hoş duracaktır eminim
Eğer kiii kendini rahat hissedemezsen daha sonrakilerde hiç düşünmeden babet giyersin olur biter :)
evet babet spor kalır ama bence güzel şık bir sandalet giy daha iyi olur
Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bencelionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...
Canım ben benim sevgilime gizli topuk ayakkabı alayım onu giy desem beni mahveder vallaYani bence böyle bir teklifle gitme erkek arkadaşına. Yorumları okumadım ama niye bu kadar takıyorsun ki boya. Yani hafif topuklu bişeyler giyebilirsin sen de. Yüksek topuklu olması şart değil çok zarif ayakkabılar var. 3-4 santim uzun dursan ondan birşey farketmez bence. Sen bu ayakkabıyı giy dersen bence daha çok kırılır erkek arkadaşın