• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı ve boy sorunu

canım günlük giyilebilir de abiye ya da gece çıkılacak elbiselerle şık olmuyo bence en fazla modeli güzel birşey bulursan cici kız gibi olursun ama bence kadınsı olmak daha önemli artık

evet bende öyle bir gecede cici kız olmak istemem :)

Bır kız arkadasım erkek arkadasından yaklasık 20cm falan kısa..Dusunsene baskaların soyleyeceklerını..Bence o kadar yakısıyorlarki bır kere bıle kısa uzun lafı olmadı aramızda..Benımde mesela erkek arkadasım epey zayıfken bende ona gore epey kıloluyum..Bana bunun ıcın zyaıfla dıyenlere kulak asmıyorum..Senı sen ılgılendırırsın,birde sevdıgın gerısı ne der bence takma..istedıgını gıy..Aşkta herşey mübah :51:

Şimdi toplumsal mesaj vermem gerekirse kesinlikle bence kadının illa kısa olması durumu çokkk saçma! Neden???????? Kadın uzun olsa ne olacak? Hem bence çok daha tarz duruyo. Onu geçtim bu sadece bir alışkanlık. Kadın illa eksik olacak dimi? Mutlularsa kimi neden ilgilendirir ki? O zaman eleştircek o kadar çok şey varki, bu buna göre şişman, bu kadın çok kısa, bu çok zayıf, bu çok uzun, saç renkleri uymuyo, kıyafetleri alakasız, yürüyüşleri farklı.. Kime ne yauvvv :) Bence istediğini giy hayatını yaşa valla.

Ama hayır ben uzun olmayı katiyen kaldıramam bana ters diyosan babeti kişisel olarak çok itici bulduğumdan sevgilinin gizli topuk giyebileceğini düşünüyorum ki bu da gayet normal, kadın giyince oluyo da erkek giyince neden olmasın? Hem özel günde özel şeyler yapılır,bırakın millet farketsin,gizli topuk giydi uyum için deyin geçin. İnanın millet lafınızı etcek başka bişe bulur,kıyafet,makyaj,saç... ;) dedikodu malzemesi boooll

bence bu konuya sorun gibi takılırsan evlenince hep sorun olur.
kadın daha uzun olabilir.
hiç sakıncası yok.
siz doğal olup rahatızlık elektiriği vermezseniz kimse bişey demez.
zaten aynı boyda olduğunuz herkesçe malum.
topuklu giyince uzun duracaksın doğal olarak.
canbazlık yapmaya ne gerek var ki.
o da gururla sarılsın beline.
ohh düşmanlar çatlasın.

Kadina topuklu yakisiyor hic sorun etme ve topuklu giy bence,hem topukluyla daha zarif olursun,abiyenin altina babet giymekte neyin nesi,bos ver sen guzel olmaya bak,hem partnerininda bunu sorun edecegini hic dusunmuyorum

Şimdi toplumsal mesaj vermem gerekirse kesinlikle bence kadının illa kısa olması durumu çokkk saçma! Neden???????? Kadın uzun olsa ne olacak? Hem bence çok daha tarz duruyo. Onu geçtim bu sadece bir alışkanlık. Kadın illa eksik olacak dimi? Mutlularsa kimi neden ilgilendirir ki? O zaman eleştircek o kadar çok şey varki, bu buna göre şişman, bu kadın çok kısa, bu çok zayıf, bu çok uzun, saç renkleri uymuyo, kıyafetleri alakasız, yürüyüşleri farklı.. Kime ne yauvvv :) Bence istediğini giy hayatını yaşa valla.

Ama hayır ben uzun olmayı katiyen kaldıramam bana ters diyosan babeti kişisel olarak çok itici bulduğumdan sevgilinin gizli topuk giyebileceğini düşünüyorum ki bu da gayet normal, kadın giyince oluyo da erkek giyince neden olmasın? Hem özel günde özel şeyler yapılır,bırakın millet farketsin,gizli topuk giydi uyum için deyin geçin. İnanın millet lafınızı etcek başka bişe bulur,kıyafet,makyaj,saç... ;) dedikodu malzemesi boooll

ayenn bu boy sorunu falanda hep toplum baskısı, alışılagelmişin dışına çıkınca yapılan laflardan oluyor ,aslında herkesten kime ne ama yoookk bizim toplumumuzda herkes kendinden önce başkasına bakar:47:

bence bu konuya sorun gibi takılırsan evlenince hep sorun olur.
kadın daha uzun olabilir.
hiç sakıncası yok.
siz doğal olup rahatızlık elektiriği vermezseniz kimse bişey demez.
zaten aynı boyda olduğunuz herkesçe malum.
topuklu giyince uzun duracaksın doğal olarak.
canbazlık yapmaya ne gerek var ki.
o da gururla sarılsın beline.
ohh düşmanlar çatlasın.

zaten 3 yıldır beraberiz yavaş yavaş özel yerlere beraber gitmeye başlanınca sorun olarak boy gösterdi en iyisi önemsememek galiba

Bır kız arkadasım erkek arkadasından yaklasık 20cm falan kısa..Dusunsene baskaların soyleyeceklerını..Bence o kadar yakısıyorlarki bır kere bıle kısa uzun lafı olmadı aramızda..Benımde mesela erkek arkadasım epey zayıfken bende ona gore epey kıloluyum..Bana bunun ıcın zyaıfla dıyenlere kulak asmıyorum..Senı sen ılgılendırırsın,birde sevdıgın gerısı ne der bence takma..istedıgını gıy..Aşkta herşey mübah :51:

evet aşkta herşey mübah boyda kiloda :1:

Kadina topuklu yakisiyor hic sorun etme ve topuklu giy bence,hem topukluyla daha zarif olursun,abiyenin altina babet giymekte neyin nesi,bos ver sen guzel olmaya bak,hem partnerininda bunu sorun edecegini hic dusunmuyorum

çok aşırı yüksek yada platform olmadığı sürece oda takılmaz yani ben istedikten sonra tamam der ben ondan daha çok kasıyorum nedense :)

kızlar önümüzdeki tarihlerde arkadaşım nişanlanıcak, nişandan sonrada gençler arasında güzel bir mekanda eğlence yapmayı düşünüyor oraya erkek arkadaşımda gelicek,bende o güne uygun şık zarif bir elbise almak istiyorum buraya kadar her şey çok güzel ama onun altınada güzel şık bir ayakkabı lazım ,güzel şık bir ayakkabı deyincede akla topuklu ayakkabılar geliyor ama ben sevgilimle aynı boydayım onu geçmek istemiyorum..minik ,yumurta topuktan falanda hiç hoşlanmam güzel gelmiyor bana ama ne yapsam nasıl etsem bilemedim aklımda 3 şık var

1)giy topukluyu onu geçersen geç millet ne derse desin diyorum
2)sonrada olur mu öyle ya laf yaparlar ,herkes bakar babet giy diyorum kendi kendime(ama babet elbisenin bütün zarefetini alabilir ,şirin bir elbise olsa babet uyarda zarif bir kıyafete gitmez ki:5:)
3)onada gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum

çok arada derede kaldım ya ben napayım bana bir fikir verin

neden hep millete göre şekillendiriyorsun hayatını önemli olan senın ne gıymek ve ne yapmak ıstedıgın arkadasının nişanında giymek istedıgını giymeyeceksın de nerde giyeceksın ki

neden hep millete göre şekillendiriyorsun hayatını önemli olan senın ne gıymek ve ne yapmak ıstedıgın arkadasının nişanında giymek istedıgını giymeyeceksın de nerde giyeceksın ki

nefret ediyorum şu huyumdan ama biraz millet ne der takıntım var :47:onu aşamıyorum

tom cruise nicole kidman geliyor gözümün önüne.
ne hoş bir çifttiler. çok yakışıyorlardı bence.
nicole uzun durması çift olarak sergiledikleri görüntüyü bozmuyordu yani.
duruşları ve birbirlerine bakışları ve tavırları -ne hoşlar- dedirtiyordu sadece.

bu arada,
sen sorun yapma ki o da sorun var sanmasın.
o senin sorun yapmanı sorun yapar çünkü.

Son düzenleme:
tom cruise nicole kidman geliyor gözümün önüne.
ne hoş bir çifttiler. çok yakışıyorlardı bence.
nicole uzun durması çift olarak sergiledikleri görüntüyü bozmuyordu yani.
duruşları ve birbirlerine bakışları ve tavırları -ne hoşlar- dedirtiyordu sadece.

bu arada,
sen sorun yapma ki o da sorun var sanmasın.
o senin sorun yapmanı sorun yapar çünkü.

onların normalde de boy farkı vardı galiba ama yinede gerçekten çok hoş çiftlerdi bizim normalde sıkıntı yokta işte topuklu giymek gerekince sıkıntı oluyor keşke herkes bu sitedeki kadar geniş düşünceli olsa

Back
X