• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı ve boy sorunu

cnm hadi bu seferlik hallettin, topuklu giydin yada giymedin diyelim peki bundan sonra ne olacak ayni olay tekrar ettiğinde.
boşver rahat ol canın nasıl istiyorsa öyle yap,etrafı boşver.....

canm umarım işini görür bu ayakkabı da. $Yni sezon kahverengi tas islemeli babet modeli.webp
bulamasan bile deri bi babet alıp eklentiler ile sen kendi ayakkabını oluşturabilirsinn.

bence aynı boydaysanız çok uzun olmayan bi topuk çokta kötü durmaz sanırım
böyle gezen çok çift var hiçte anormal karşılamam

şık bir babeti, en güzel topukluya tercih ederim...gerçekten bazı babetler çok şık görünüyor zarafeti gösteriyor..topuklu demek şık demek değildir..bazı topuklular bana çok itici gelir...elbisenin bütün özelliğini mahfeder...bi düğünde görmüştüm, kızcağız güya şık olacağım derken mahfetmiş kendini, platformdan az daha kısa bi topuklu ayakkabı giymiş, sanki yürümesini beceremez gibi bi şekil vardı kızda..belki acemidir topuklu konusunda...hafif öne eğilerek yürür gibiydi, herkesin dikkatini çekmişti gülünç duruma düşmüştü...o da elbet şık olmak için girdi bu pozisyona ama kendini mahvettii... yani diyeceğim topuklu ile şık olunur diye bi kaide yok...bazı babaetler gerçekten çok alımlı göseriyor insanı..

şık bir babeti, en güzel topukluya tercih ederim...gerçekten bazı babetler çok şık görünüyor zarafeti gösteriyor..topuklu demek şık demek değildir..bazı topuklular bana çok itici gelir...elbisenin bütün özelliğini mahfeder...bi düğünde görmüştüm, kızcağız güya şık olacağım derken mahfetmiş kendini, platformdan az daha kısa bi topuklu ayakkabı giymiş, sanki yürümesini beceremez gibi bi şekil vardı kızda..belki acemidir topuklu konusunda...hafif öne eğilerek yürür gibiydi, herkesin dikkatini çekmişti gülünç duruma düşmüştü...o da elbet şık olmak için girdi bu pozisyona ama kendini mahvettii... yani diyeceğim topuklu ile şık olunur diye bi kaide yok...bazı babaetler gerçekten çok alımlı göseriyor insanı..

belki ayakkabı ayağını yara etmiştir
çünkü topuklu değil babet giysemde ayaklarım yara olur yamulurum ama giymeden de duramam spor ayakkabıyı bırakalı cok oldu

belki ayakkabı ayağını yara etmiştir
çünkü topuklu değil babet giysemde ayaklarım yara olur yamulurum ama giymeden de duramam spor ayakkabıyı bırakalı cok oldu

olabilir belkide...ama ben babet bile giysem çok vurur ayağımı...bu kızı önceden tanıyorum hiç topuklu giymezdi...halinden belliydi zaten, her an düşecek gibi yürüyordu... belkide acıtmıştır olabilir tabi..

canm umarım işini görür bu ayakkabı da. Eki Görüntüle 499048
bulamasan bile deri bi babet alıp eklentiler ile sen kendi ayakkabını oluşturabilirsinn.

bu olmaz ama bu tarz şeyler olabilir:) ya nerden buluyorsunuz böyle abiye babetleri ben internettende bakıyorum bulamıyorum bilinen belli markalar var mı ?yani hangi markalarda bulabilirim ?

bence aynı boydaysanız çok uzun olmayan bi topuk çokta kötü durmaz sanırım
böyle gezen çok çift var hiçte anormal karşılamam

evet bende alçak topuklu bakmaya başladım şu ön platform olmayan arkası ince topuk olanlar var ama en az bi 8-10 cm falan onlar çok hoş ama fazla yüksek kaçıcak galiba aslında bu ayakkabılar en çok hoşuma giden topuklu modelidir platform ayakkabıyı hiç sevmiyorum bunlar çok zarif geliyor ama sanırım daha alçak topuklara bakmalıyım

sevdiğim modeller şu tarz ama yüksek işte:$yazlik-topuklu-ayakkabi.webp

dediğinize katılıyorum tek başına topuklu ayakkabı şıklığı temsil etmiyor onu giyip düzgün yürüyebilmekte önemli ama eğer onu taşıyabilirsek işte o zaman kıyafeti tamamlayan en önemli parça oluyor...diğer yandan o çok şık bulduğunuz babetlerden bana fikir olabilecek bir kaç örnek paylaşırsanız çok sevinirim :34:

Bence kissa topuklu yumurta topuk olmayan ayakkabilara bakmalisin. Ya da diger arkadaslarin dedigi gibi şık bir babet.

Elbiseniz hareketliyse altına giyeceğiniz ayakkabı sade olsun. Sizde rugan tek renk babetler oluyor ya mesela bu:

Böyle bişeyle ilgiyi size ve elbisenize çekebilirsiniz.. Şık bi çantaylada tamamlarsınız güzel olur:ssz:

çok az yüksek sivri topuklu ayakkabılar var şık duruyo canım ben babeti yakıştırmıyorum bayanlara genelde bence böyle birşey giy aynı boyda olucam diye senin havan bozulmasın bence

ben valla kızın erkekten uzun olması durumunu cok begenıyorum,hıc gozume abes gelmıyor,cokta cekıcı duruyor boyle farklı cıftler bence..tabıı benım oyle bı olanagım yok..kocam 1.86 ben 1.65 :S sanırım bundan bu özentı:D

Elbiseniz hareketliyse altına giyeceğiniz ayakkabı sade olsun. Sizde rugan tek renk babetler oluyor ya mesela bu:

Böyle bişeyle ilgiyi size ve elbisenize çekebilirsiniz.. Şık bi çantaylada tamamlarsınız güzel olur:ssz:

elbiseye henüz tam karar veremedim ama hareketli olursa ilgi elbisede olur ve ayakkabı o kadar ön planda olmaz o zamada bu tarz bi babet hoş olabilir fikir için çok sağolun :)

çok az yüksek sivri topuklu ayakkabılar var şık duruyo canım ben babeti yakıştırmıyorum bayanlara genelde bence böyle birşey giy aynı boyda olucam diye senin havan bozulmasın bence

babeti ben normalde severim canım cici bir kıyafetle falan çok şirin durabiliyor ama abiye konusunda şüpheliyim işte,alçak güzel bir topuklu arayışlarındayım

ben valla kızın erkekten uzun olması durumunu cok begenıyorum,hıc gozume abes gelmıyor,cokta cekıcı duruyor boyle farklı cıftler bence..tabıı benım oyle bı olanagım yok..kocam 1.86 ben 1.65 :S sanırım bundan bu özentı:D

olabilir insan kendinde olmayanı istermiş hep bende bi 10 cm farkımız olsun isterdim :)

babeti ben normalde severim canım cici bir kıyafetle falan çok şirin durabiliyor ama abiye konusunda şüpheliyim işte,alçak güzel bir topuklu arayışlarındayım

canım günlük giyilebilir de abiye ya da gece çıkılacak elbiselerle şık olmuyo bence en fazla modeli güzel birşey bulursan cici kız gibi olursun ama bence kadınsı olmak daha önemli artık

Back
X