- 29 Aralık 2014
- 66
- 8
- 13
- 33
- Konu Sahibi berican9186
-
Bir de niye versinler, kendi hataları yok ki.mümkün değil.vermezler. onlar çifter çifter üretiliyor. size tekini verseler teki nolacak. zarar ederler sonra
haklısın ben bi umut işte sorayım dedimmümkün değil.vermezler. onlar çifter çifter üretiliyor. size tekini verseler teki nolacak. zarar ederler sonra
verme derken tekinin ücreti olarak söylemiştimBir de niye versinler, kendi hataları yok ki.
soralım bakalım çok üzücü bir durum ya çok üzüldüm inanki içimden çıkmıyo heryer kar karın içine attı desembaktım ama yok göreemedimAynısının tıpa tıpı bana olmuşdu nişanlıyken eşimle bir yere gittik eve geldim yeni aldığım ayakkabı yoktu ne üzülmüştüm belki bana satan çoçuk biz çift alıyoruz magaza olduğumuzdan demişti sen yinede sor bakalım belki yardımcı olurlar aldığın yer
öyle tabiaklıma gelmedi işte karlı oluncaayakkabılsrı neden dışarda çıkararısınız arkadaşlar. dışardamı çıkardınız alın elinşze içrede hola bırakın.
mümkün değildi zatenaradım olmuyor muş öyle bir şey
inşallah öyle olur canım çok tşkler tüm cevaplar için :)yok canım malesef olmazdı zaten..Karlar eriyince bulursun inşallah
Vermezler canım.soralım bakalım çok üzücü bir durum ya çok üzüldüm inanki içimden çıkmıyo heryer kar karın içine attı desembaktım ama yok göreemedim
Firmaya gelen komik emailler arasında yerini alırsın bir tekevet arkadaşlar size sormak istedigim bir soru daha yeni aldığım bir ayını bile doldurmayan ayakkabım iyide para vermiştim misafirliğe gittik ayakabı kar olunca bende dışarı çıkardım dışarı çıktım bi baktım ayakkabımın teki yokbaktım heryere yok ayakkabı deri olunca köpek götürdü diye düşündük peki başına böyle birşey gelenvardı firmayı arasam tekini isteyebilir miyim ayakkabıdan ççok memnundum ama yenisi almaya param yok
haklısın :)Firmaya gelen komik emailler arasında yerini alırsın bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?