• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı

berican9186

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
66
8
13
33
evet arkadaşlar size sormak istedigim bir soru daha yeni aldığım bir ayını bile doldurmayan ayakkabım iyide para vermiştim misafirliğe gittik ayakabı kar olunca bende dışarı çıkardım dışarı çıktım bi baktım ayakkabımın teki yok :KK61:baktım heryere yok ayakkabı deri olunca köpek götürdü diye düşündük peki başına böyle birşey gelenvardı firmayı arasam tekini isteyebilir miyim ayakkabıdan ççok memnundum ama yenisi almaya param yok :KK12:

mümkün değil.vermezler. onlar çifter çifter üretiliyor. size tekini verseler teki nolacak. zarar ederler sonra

Aynısının tıpa tıpı bana olmuşdu nişanlıyken eşimle bir yere gittik eve geldim yeni aldığım ayakkabı yoktu ne üzülmüştüm belki bana satan çoçuk biz çift alıyoruz magaza olduğumuzdan demişti sen yinede sor bakalım belki yardımcı olurlar aldığın yer

Aynısının tıpa tıpı bana olmuşdu nişanlıyken eşimle bir yere gittik eve geldim yeni aldığım ayakkabı yoktu ne üzülmüştüm belki bana satan çoçuk biz çift alıyoruz magaza olduğumuzdan demişti sen yinede sor bakalım belki yardımcı olurlar aldığın yer
soralım bakalım çok üzücü bir durum ya çok üzüldüm inanki içimden çıkmıyo heryer kar karın içine attı desembaktım ama yok göreemedim

ayakkabılsrı neden dışarda çıkararısınız arkadaşlar. dışardamı çıkardınız alın elinşze içrede hola bırakın.

ayakkabı lobisinin işidir . :)
Ben de yeni ayakkabı aldırdım kocama .Gözüm gibi bakıyorum . Geçmiş olsun .

ayy geçmiş olsun canım. aklıma geldi yazayım dedim. annem 3 defa bel fıtığı ameliyatı oldu. ayakkabılarını ben alırım ve çokda para veririm.kendime almam yani o kadar para vermem anneme yeni aldığım ayakkabıyı annem amcamın kınasında giyip kız evinde kapının önünde çıkarmıştı anam biz gelini çıkarırken baktık ki anacığmın ayakkabısı yok. ay o akşam aannemin başka bir ayakkabı giymesine mi üzüleyim, o kadar para verdim o na mı üzüleyim, birdaha ayakkabı almak gerekli oldu ona mı üzüleyim hiç bilememiştim :)

evet arkadaşlar size sormak istedigim bir soru daha yeni aldığım bir ayını bile doldurmayan ayakkabım iyide para vermiştim misafirliğe gittik ayakabı kar olunca bende dışarı çıkardım dışarı çıktım bi baktım ayakkabımın teki yok :KK61:baktım heryere yok ayakkabı deri olunca köpek götürdü diye düşündük peki başına böyle birşey gelenvardı firmayı arasam tekini isteyebilir miyim ayakkabıdan ççok memnundum ama yenisi almaya param yok :KK12:
Firmaya gelen komik emailler arasında yerini alırsın bir tek:KK30:

Back
X