Ayakkabılar Komik ve İlginc

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
Japon ve İtalyan Hatunlar Olayı Aşmışlar:) İste ayakkabıda son moda cılgınlık bende giyerim diyeniniz varsa çıksın ortaya.:Roflol:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ben normal topukluyla yürüyemiyom bunnarı giyersem allama yerimden kalkamam :1no2: :1no2: annem hep topuklu giydim mi keklik gibi sekiyosun dioo :1no2:

:1shok: :1shok: :1shok: inanılır gibi değil yaa bunları nasıl giyiyolar aman allahııımmm:1shok: :1shok:

Japon ve İtalyan Hatunlar Olayı Aşmışlar:) İste ayakkabıda son moda cılgınlık bende giyerim diyeniniz varsa çıksın ortaya.:Roflol:

Ayağını yerden kaldırabilirse eminim ki yürüyebilir :))

bu çok ilginç yaff hanii bi deyim vardır at gibi kadın diye:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

Ne yani modamı bu şimdi. Eğer moda buysa almayayım ben kardeşim

Ben almayayım. topuklu ayakkabıyı çok severim ama bunlar bayağı zor

Yuhh yanii!!!:1shok: :1shok: bence bu ayakkabılar sadece reklam amaçlı giyilmiş yoksa zannetmiyorumki bunları giyipte sokakta yürüyecek bi babayiğit olsun:Roflol:

ay bunları giyen varmıymış çoook ilginç............

Hele bir italyan mankenlere giydirip yürütsünler bakalim :1closedeyes:

Bunlar piyasaya sunumluk degiller bence de :1yes2:

amanın onlarda ne öyle :1shok: :bbo: hayatta giyemem :1no2: zaten normal hayattada bu tür ayakkabı giyende olmaz heralde:uhm:

:1shok: :1shok: YOK CANIM DAHA NELER.....GÖZLERİME İNANAMIYORUM.HAKKETEN BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM ARKADAŞALR

Yuhh yanii!!!:1shok: :1shok: bence bu ayakkabılar sadece reklam amaçlı giyilmiş yoksa zannetmiyorumki bunları giyipte sokakta yürüyecek bi babayiğit olsun:Roflol:

Kesinlikle katılıyorum hem hiç bir estetiği yok ki :)Meraklısı giysin bana göre değil...:Roflol: :Roflol:

heheh ben hayatta giyemem yaww alışmışım spor topuklu cok zor gıyıorum ne bunlar anaa şoke oldum ahahhhaa

Evet bayağ aşmışlar. :))) Üstüne para verseler bile giymem. Kim giyer ki zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…