Sevgili KK yöneticileri lütfen konumu ilgili başlığa taşımayın. Acil yardıma ihtiyacım var ve burada daha çok geri dönüş alabileceğim için buraya yazıyorum.
Arkadaşlar benim sarı renkte converse im var. Aşırı kirlendiler. Bezle silince kirler yayıldı ve pis bi görüntü oldu. yıkanması gerek ama rengi solarmi acaba?? Yarın giyinmem gerek..
Cevap verir yardımcı olursanız sevinirim :)
Hayırlı Kandiller :)
converse'i olan arkadaşlarım yıkıyorlardı çamaşır makinesinde, düşük ısıda sentetikler programını seçersen ve bir kaç çamaşırla birlikte yıkarsan -savrulmaması için- daha iyi olur. kolay gelsin, senin de kandilin kutlu olsun. :)
converse'i olan arkadaşlarım yıkıyorlardı çamaşır makinesinde, düşük ısıda sentetikler programını seçersen ve bir kaç çamaşırla birlikte yıkarsan -savrulmaması için- daha iyi olur. kolay gelsin, senin de kandilin kutlu olsun. :)
Sevgili KK yöneticileri lütfen konumu ilgili başlığa taşımayın. Acil yardıma ihtiyacım var ve burada daha çok geri dönüş alabileceğim için buraya yazıyorum.
Arkadaşlar benim sarı renkte converse im var. Aşırı kirlendiler. Bezle silince kirler yayıldı ve pis bi görüntü oldu. yıkanması gerek ama rengi solarmi acaba?? Yarın giyinmem gerek..
Cevap verir yardımcı olursanız sevinirim :)
Hayırlı Kandiller :)
ben hep çamaşır makinesinde yıkardım kaç kere aynı beyaz converse ten aldıgımı biliyorum çamaşır makinesi çok güzel yapıyor bembeyaz ama yırtılıyor bana göre benimki hep öyle oldu bi kaç yıkamadan sonra yenisini alıyorum hep.kırmızı siyah olanları falan atmıyorum solar diye
Canım bnim cok eskiden mavi renkte vardı.kirlenince kısa programda yıkıyordum ben tertemız oluyor bişey olucagını sanmıyorum :) tigerlarımıda yıkıyorum ben bişeycik olmadı :)
Kizlar bende eski bi yastık kılıfı ayarladim onun icine koyuyorum agzini bagliyorum ayakkabının rengine uygun çamaşırlar ile 30 derece kisa programda yikiyorum.Oglumun deri beyaz spor ayakkabılarını da arada yag çözücü ile siliyorum bembeyaz oluyor.