• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabılarım !!! Acil yardım! !!

AsenAsya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
72
1
86
İstanbul
Sevgili KK yöneticileri lütfen konumu ilgili başlığa taşımayın. Acil yardıma ihtiyacım var ve burada daha çok geri dönüş alabileceğim için buraya yazıyorum.
Arkadaşlar benim sarı renkte converse im var. Aşırı kirlendiler. Bezle silince kirler yayıldı ve pis bi görüntü oldu. yıkanması gerek ama rengi solarmi acaba?? Yarın giyinmem gerek..
Cevap verir yardımcı olursanız sevinirim :)
Hayırlı Kandiller :)

converse'i olan arkadaşlarım yıkıyorlardı çamaşır makinesinde, düşük ısıda sentetikler programını seçersen ve bir kaç çamaşırla birlikte yıkarsan -savrulmaması için- daha iyi olur. kolay gelsin, senin de kandilin kutlu olsun. :)

tabi ayakkabıyı içine saracağın kumaş beyaz ya da krem olsun, sarıya solmasın :)

converse'i olan arkadaşlarım yıkıyorlardı çamaşır makinesinde, düşük ısıda sentetikler programını seçersen ve bir kaç çamaşırla birlikte yıkarsan -savrulmaması için- daha iyi olur. kolay gelsin, senin de kandilin kutlu olsun. :)

Teşekkürler,evet bende beyaz renklileri falan çamaşır makinesine atıyordum ama bu sarı olduğu solar diye korkuyorum :)

valla canım bilemiyorum arkadaşlarım hep öyle yıkıyorlardı ama ben hiç kullanmadım bilemeyceğim :)

Sevgili KK yöneticileri lütfen konumu ilgili başlığa taşımayın. Acil yardıma ihtiyacım var ve burada daha çok geri dönüş alabileceğim için buraya yazıyorum.
Arkadaşlar benim sarı renkte converse im var. Aşırı kirlendiler. Bezle silince kirler yayıldı ve pis bi görüntü oldu. yıkanması gerek ama rengi solarmi acaba?? Yarın giyinmem gerek..
Cevap verir yardımcı olursanız sevinirim :)
Hayırlı Kandiller :)

ben hep çamaşır makinesinde yıkardım kaç kere aynı beyaz converse ten aldıgımı biliyorum çamaşır makinesi çok güzel yapıyor bembeyaz ama yırtılıyor bana göre benimki hep öyle oldu bi kaç yıkamadan sonra yenisini alıyorum hep.kırmızı siyah olanları falan atmıyorum solar diye

Canım bnim cok eskiden mavi renkte vardı.kirlenince kısa programda yıkıyordum ben tertemız oluyor bişey olucagını sanmıyorum :) tigerlarımıda yıkıyorum ben bişeycik olmadı :)

ben tigerlarımı hiç makinaya atmadım resmen siyaha döndü ayakkabısı derisi çatlamıyor mu makinaya atınca

yarım saatlik programa atarsan solmaz bence, deterjanını da az koy
sarı renkmiş zaten ne kadar solabilir ki

Ben hep makineye atıyorum düşük ayarda bi'çevirip bırakıyo. Byaz kısımlarını da normalde ciflerim aklında bulunsun mis gibi oluyo:40:

Valla solsa benim siyah olanlar solardı:31:

Kizlar bende eski bi yastık kılıfı ayarladim onun icine koyuyorum agzini bagliyorum ayakkabının rengine uygun çamaşırlar ile 30 derece kisa programda yikiyorum.Oglumun deri beyaz spor ayakkabılarını da arada yag çözücü ile siliyorum bembeyaz oluyor.

2-3 ayda bir converselerimi poşete sarıp ağzını düğümleyip makineye atarım, tertemiz oluyolar, rengi de solmaz bence bu şekilde atabilirsin.

Sıvı arap sabunları satılıyor.. Onunla silmeyi dene.. Spor ayakkabılarda sonuç harika ;)

Son düzenleme:
Back
X