Ayakkabıların rengini oje ile değitirmek

Iyi fikir , tamamını değilde ufak değişiklikler bende deneyebilirim . Foto ekleyen olursa süper olur .

Konu eski ama bilenler vardır sormak istedim. Nasıl ve neyle boyuyorsunuz işe yarıyorsa denemek isterim :)

1zbdhqw.jpg
[/IMG]

Ellerine saglik :) bende deneyecegim :)

Yalniz fircayla siseden alip surunce pek duzgun olmuyor. Siseden ayakkabiya bir miktar dokup yayinca daha duzgun oluyor aklinizda bulunsun. Bir de iki kat yapiliyor ve iki ayakkabiya 3 sise oje gidiyor. Aslinda 2 de yeter de ben bol bol surdum.

Yalniz fircayla siseden alip surunce pek duzgun olmuyor. Siseden ayakkabiya bir miktar dokup yayinca daha duzgun oluyor aklinizda bulunsun. Bir de iki kat yapiliyor ve iki ayakkabiya 3 sise oje gidiyor. Aslinda 2 de yeter de ben bol bol surdum.
Teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Cidden güzel olmuş ayakkabılarınız. Ben bi de şey sormak istiyorum rugan ayakkabı da aynı sonuç verir mi? Hiç denediniz ya da yapanlardan duydunuz mu? Beyaz rugan ayakkabının rengini değiştirmek istiyorum ayakkabının bir yeri beyaz hepsi değil orayı gri ya da siyah yapmam sizce nasıl mümkün olur?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Cidden güzel olmuş ayakkabılarınız. Ben bi de şey sormak istiyorum rugan ayakkabı da aynı sonuç verir mi? Hiç denediniz ya da yapanlardan duydunuz mu? Beyaz rugan ayakkabının rengini değiştirmek istiyorum ayakkabının bir yeri beyaz hepsi değil orayı gri ya da siyah yapmam sizce nasıl mümkün olur?

Benim babet zaten acik pudra rugandi. Ruganlarda sonuc daha iyi oluyor.

Benim babet zaten acik pudra rugandi. Ruganlarda sonuc daha iyi oluyor.
Öyle mi.. denemek için sabırsızlandim şimdi. Yarından tezi yok istediğim renkte oje alıp deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak :)
Çok teşekkür ederim harikasiniz ;)

Benim de ful taşlı gibi gösterilmiş bi platformum var. Üzerinde aksesuar falan yok ama. Aynı sonuç onda da olur mu? Ya da sprey boya yapsam nasıl olur sizce?

Zaman zaman benim de aklımdan geçti ama hiç denemedim.
Ancak şöyle bir önerim var.
Öncesinden sulandırılmış bir su yalıtım malzemesi olan elyaflı veya elyafsız sutut sürülür. 24 saat bekletilir. Daha sonra istenilen oje renkleri sünger ile pansuman yaparcasına yedirilir. Böylece daha düzgün ve daha hızlı boyanır. Kuruduktan sonra da parlak veya mat tercihine göre mat veya parlak sprey vernik atılır. :)

Tablo gibi ayakkabılar :))

Back
X