- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu eski ama bilenler vardır sormak istedim. Nasıl ve neyle boyuyorsunuz işe yarıyorsa denemek isterim :)
Cok guzel olmus gercekten :)Önceki mesajımda telefondan yüklemiştim yada öyle sanmışım. Bu bilgisayardan yüklenmişi
Eki Görüntüle 1501442 Eki Görüntüle 1501442 Eki Görüntüle 1501445 Eki Görüntüle 1501445
Cok guzel olmus gercekten :)
Ellerine saglik :) bende deneyecegim :)Teşekkür ederim. Eski hali hem solmuş hem de asfalt izi vardı siyah siyah. Şimdi tam istediğim gibi oldu.
Ellerine saglik :) bende deneyecegim :)
Teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Cidden güzel olmuş ayakkabılarınız. Ben bi de şey sormak istiyorum rugan ayakkabı da aynı sonuç verir mi? Hiç denediniz ya da yapanlardan duydunuz mu? Beyaz rugan ayakkabının rengini değiştirmek istiyorum ayakkabının bir yeri beyaz hepsi değil orayı gri ya da siyah yapmam sizce nasıl mümkün olur?Yalniz fircayla siseden alip surunce pek duzgun olmuyor. Siseden ayakkabiya bir miktar dokup yayinca daha duzgun oluyor aklinizda bulunsun. Bir de iki kat yapiliyor ve iki ayakkabiya 3 sise oje gidiyor. Aslinda 2 de yeter de ben bol bol surdum.
Teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Cidden güzel olmuş ayakkabılarınız. Ben bi de şey sormak istiyorum rugan ayakkabı da aynı sonuç verir mi? Hiç denediniz ya da yapanlardan duydunuz mu? Beyaz rugan ayakkabının rengini değiştirmek istiyorum ayakkabının bir yeri beyaz hepsi değil orayı gri ya da siyah yapmam sizce nasıl mümkün olur?
Öyle mi.. denemek için sabırsızlandim şimdi. Yarından tezi yok istediğim renkte oje alıp deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak :)Benim babet zaten acik pudra rugandi. Ruganlarda sonuc daha iyi oluyor.
ben de yaptım. renginden çokça sıkıldığım bir sandaletim vardı, onu boyadım.
Eki Görüntüle 1513500 denemek içindi. fakat güzel oldu galiba ya.. :)