- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
arkadaşınız geldiğinde kızını kucağından alsanız yada yururken kucaklasınız canım gelmiş falan dıyerek ayakkbılarını kendınız çıkarsanız :26:
genelde öyle yapıyorum ama her an buna müsait olamıyorum bugün eve girdiklerinde teldeydim dikkat edemedim bi baktım ki ayakkabısı çamurlu beyaz halılarımın üzerinde izleri var( bişey desem arkadaşım hemen kırılıyor demedim bende
Ben küçükken annemle misafirlige gittigimde
annem degil ayakkabilarla eve sokmayi kırık dökmeyim diye yere
kendi yedirirdi beni
ayip olur diye.
Ama bu yazdigindan sonra ya yeni anneler cok rahatlar (hepsi degil)
yada benim annem cok pinpirikliydi :26:
Bence eve cocuklar icin renkli tûylü terlik al
o zaman o kizida ayakkabilarini kendi ckarmak ister zaten dikkatini ceker cunku
Ama yinede olmazsa her ne olursa olsun uyar namazda kiliniyo evinde cunku
Su fistigin ayakkabilarini cikarmani istesem kizmassin di mi bana diye, siritarak yakalayin giriste...
Artik bundan da anlamazsa, ya alinmasina takilmadan soylemis olacaksiniz, ki alinmasi cok sacma, cocukla ilgili elinden gelmeyen bir sey olsa, bende size gormeyiverin derim ama ayakkabi yahu, cikariver...
Ya da alinmasini goze almayip, ondan kiymetli mi diyip susacaksiniz...
Ben olsam kismina gelince, o ayakkabilari cikar, kirarim vallahi ayaklarinizi derim, cikarirlar...
Ama pek onerdigim bir method degil...
arkadaşınız geldiğinde kızını kucağından alsanız yada yururken kucaklasınız canım gelmiş falan dıyerek ayakkbılarını kendınız çıkarsanız :26:
Ben küçükken annemle misafirlige gittigimde
annem degil ayakkabilarla eve sokmayi kırık dökmeyim diye yere
kendi yedirirdi beni
ayip olur diye.
Ama bu yazdigindan sonra ya yeni anneler cok rahatlar (hepsi degil)
yada benim annem cok pinpirikliydi :26:
Bence eve cocuklar icin renkli tûylü terlik al
o zaman o kizida ayakkabilarini kendi ckarmak ister zaten dikkatini ceker cunku
Ama yinede olmazsa her ne olursa olsun uyar namazda kiliniyo evinde cunku
Su fistigin ayakkabilarini cikarmani istesem kizmassin di mi bana diye, siritarak yakalayin giriste...
Artik bundan da anlamazsa, ya alinmasina takilmadan soylemis olacaksiniz, ki alinmasi cok sacma, cocukla ilgili elinden gelmeyen bir sey olsa, bende size gormeyiverin derim ama ayakkabi yahu, cikariver...
Ya da alinmasini goze almayip, ondan kiymetli mi diyip susacaksiniz...
Ben olsam kismina gelince, o ayakkabilari cikar, kirarim vallahi ayaklarinizi derim, cikarirlar...
Ama pek onerdigim bir method degil...
ben kırmayı sevmem kimseyi, ama bu arkadas çizmeyi aşmış, ne demek bozuluyor hakkı yok ki, bak onun rahatlıgı sana sıkıntı yapıyr işte kul hakkı, bence uyarın kırılıyorsa zaten sizi önemsemiyor demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?