• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabıya bakar mısınız?

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.463
48.914
798
Kızlar bu ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok hoşuma gitti ama kararsız kaldım :44:

$59572141_tn50_0.webp

çok güzel, farklı :) netten alacaksın sanırım.

Evet gittigidiyorda var. Ne zamandır dolgu topuk ayakkabı bakıyorum ama bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk var :19: Topuklu ama dolgu olsun ki işyerinde rahat olsun yada gezmeye gittiğimde falan. Bir tek bunu bulabildim ama kararsız kaldım işte. Ben de pek severim böyle cicili şeyleri minyon olduğum için gidiyor :1: Yada fazlamı cicili:44:

Evet gittigidiyorda var. Ne zamandır dolgu topuk ayakkabı bakıyorum ama bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk var :19: Topuklu ama dolgu olsun ki işyerinde rahat olsun yada gezmeye gittiğimde falan. Bir tek bunu bulabildim ama kararsız kaldım işte. Ben de pek severim böyle cicili şeyleri minyon olduğum için gidiyor :1: Yada fazlamı cicili:44:

bende çok beğendim, ama işyerinde bununla rahat edemezsın:) özel günler için alacaksın sandım :=)

Son düzenleme:
bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk var

yorumların ben çok gulduruyor :))

ayakkabı böyle karşıdan bakınca çok güzel topuk tasarımıda ıyı ama önu yumurta burun oluyor herhalde oyuzden hoşuma gıtmedı bu yumurta burunun genç yaşa hıtap etmediğini düşünüyorum

bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk var

yorumların ben çok gulduruyor :))

ayakkabı böyle karşıdan bakınca çok güzel topuk tasarımıda ıyı ama önu yumurta burun oluyor herhalde oyuzden hoşuma gıtmedı bu yumurta burunun genç yaşa hıtap etmediğini düşünüyorum

Teşekkürler.

30 yaşındayım gençlikmi kalmış daha :1:

Birde ne bu fetiş ayakkabı merakı anlamadım. Normal ayakkabı bulamıyoruz artık :37:

Yok pantolon altına bakıyorum. "Normal" dolgu topuk bulamayacağım sanırım :31:

aslında bir çok magazada bulunuyor :)
netten yapmasan alışverişini, gidip satın almanın keyfini çıkararak ayakkabını seçsen:1:
bu ayakkabı ile asla rahat edemezsin :) ama özel günler için çok güzel bir seçim olur :=)

$t_p_detail.webp
$t_p_detail (1).webp ben bunları çok beğendım fıyatlarıd açok uygun ama yaz geliyor bunlar süet ondan olmaz sanırım

aslında bir çok magazada bulunuyor :)
netten yapmasan alışverişini, gidip satın almanın keyfini çıkararak ayakkabını seçsen:1:
bu ayakkabı ile asla rahat edemezsin :) ama özel günler için çok güzel bir seçim olur :=)

Daha sezonu yokmuş muş muş... Bir kaç yerde buldum ama modelini beğenmedim hasır topuklar falan.

allah allah :) hasır topuktan nefret ediyorum.
bana turızm yerınde tatildeymişim hissini veriyor:1:

Hasırdan nefret etmesem model bol :1: Sanırsın ki herkes bodrumda yaşıyor. Çalışan kadınız şurada değil mi :27:

Back
X