Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel, farklı :) netten alacaksın sanırım.
Evet gittigidiyorda var. Ne zamandır dolgu topuk ayakkabı bakıyorum ama bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk varTopuklu ama dolgu olsun ki işyerinde rahat olsun yada gezmeye gittiğimde falan. Bir tek bunu bulabildim ama kararsız kaldım işte. Ben de pek severim böyle cicili şeyleri minyon olduğum için gidiyor
Yada fazlamı cicili:44:
bende çok beğendim, ama işyerinde bununla rahat edemezsın:) özel günler için alacaksın sandım :=)
bu sene nedense bütün dolgu topukların altında bildiğin tomruk var
yorumların ben çok gulduruyor :))
ayakkabı böyle karşıdan bakınca çok güzel topuk tasarımıda ıyı ama önu yumurta burun oluyor herhalde oyuzden hoşuma gıtmedı bu yumurta burunun genç yaşa hıtap etmediğini düşünüyorum
Yok pantolon altına bakıyorum. "Normal" dolgu topuk bulamayacağım sanırım![]()
aslında bir çok magazada bulunuyor :)
netten yapmasan alışverişini, gidip satın almanın keyfini çıkararak ayakkabını seçsen
bu ayakkabı ile asla rahat edemezsin :) ama özel günler için çok güzel bir seçim olur :=)
Eki Görüntüle 658338
Eki Görüntüle 658339 ben bunları çok beğendım fıyatlarıd açok uygun ama yaz geliyor bunlar süet ondan olmaz sanırım
Daha sezonu yokmuş muş muş... Bir kaç yerde buldum ama modelini beğenmedim hasır topuklar falan.
allah allah :) hasır topuktan nefret ediyorum.
bana turızm yerınde tatildeymişim hissini veriyor![]()
Ama kriterlerim varBeyaz olacak, üstünde başka hiç bir renk olmayacak. Süet, nubuk falan da olmayacak. Spor bir model de olmayacak, gerekirse kumaş pantolonların, eteklerin altına da giyebilmeliyim.
dur ozaman bu krterlere göre bi arama yaptırayım googla![]()
Hasırdan nefret etmesem model bolSanırsın ki herkes bodrumda yaşıyor. Çalışan kadınız şurada değil mi
![]()