ayakkabiyi bulamiyorum yardim edin ne olur :(

MMeryem93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
5
0
1
Nike airmax'in bu pembeli lacivertli ayakkabisini heryerde aradim ama bulamiyorum.alisveris sitelerinede guvenemiyorum istanbulda ozellikle anadolu yakasinda nerde ve kaca bana soyleyin lutfen aramadigim yer kalmadi :KK43:...

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-30-14-00-15.webp
    Screenshot_2015-12-30-14-00-15.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Nike airmax'in bu pembeli lacivertli ayakkabisini heryerde aradim ama bulamiyorum.alisveris sitelerinede guvenemiyorum istanbulda ozellikle anadolu yakasinda nerde ve kaca bana soyleyin lutfen aramadigim yer kalmadi :KK43:...

Mesaj yazdigin yerde cevapla nin yaninda dosya ekle var, oraya tikla o şekilde koyabilirsin resmini.

Deynepnaz hanim ergenligi atlattim 22 yasindayim keske resim nsl yuklenir onu soyleme nezaketinde bulunsaydiniz..

Herkesin bir derdi var iste .kiminin bayat ekmek derdi kiminin nike ayakkabi derdi...sabirli olun.derdi veren dermaninida verir.

Androidin varsa letgo uygulamasini indir ordan bak orda satanlar var yardimci oluyorlar istenilen modelde gecen sormuştum ben

İnternet sitelerine güvensen iyi olabiliir sana yardımcı olacaktır kesinlikle..

Back
X