• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarim

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Günaydın herkese
Ayaklarım taraklı desem degil, büyük desem degil ama çok kaprisliler. Ciddi anlamda zorluk çekiyorum ayakkabı, bot ve çizme alırken. Ne alsam yani arkası orası burası rahatsiz ediyor. O kadar çok ayakkabimi doğru dürüst giyemeden veriyorum ki anlatamam. Eskiden alabildigim tek marka vardı oda kapandi. Bana tavsiye edebileceğimiz yumusak derili ayakkabı markaları var mı? (Renkli renkli olursa buna bayılırım)
Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Eşimin ayakları hassas her marka giyemez bi tek skechers da rahat ediyor numara kalıp sorunu yaşamıyor

Benim eşimde aynı sizin ki gibi
Bir ayakkabı almaya karar veriyor mutlaka 2-3 gün sürüyor seçmesi, deneyip yarım saat yürüyor, taraklı onunki de, 43 dar geliyor 43,5 bol geliyor bi değişik...
adidasta bir tek sıkıntı çekmiyor, file ayakkabıları daha esnek oluyor hafif ve rahat hem gebesiniz sanırım ayağınızda hiç yok gibi hissettirir ❤️

Büyük ayaklı biri olarak ,Columbia ve skecher marka tercih ediyorum.Genel olarak spor giyindigim için sorun olmuyor .Klasik ayakkabı için de deichman işimi çok rahat görüyor .Zira 42 ye kadar ayakkabi bulmak mümkün :)

Tırnak batığı belası yüzünden benimde bi dolu ayakkabım dolapta yatıyo ben de bulamadım bi çaresini
kardeşim amelyat oldu yinede kurtulamadı.tırnak batmasından. en son batık yere peçete sıkıştırdı o tırnak uzayana kadar hep peçete tatktı en son o tırnak uzadı çok şükür kurtuldu düzgün kesin uzayıncada inşallah kurtulursunuz..

tırnaklarını uzat baya bır kesme düzelıyor.ben oyle yaptım düzeldi.
kardeşim amelyat oldu yinede kurtulamadı.tırnak batmasından. en son batık yere peçete sıkıştırdı o tırnak uzayana kadar hep peçete tatktı en son o tırnak uzadı çok şükür kurtuldu düzgün kesin uzayıncada inşallah kurtulursunuz..
Tamam kızlar bide uzatıp deneyeyim acısı çok feci çünkü. İnşallah işe yarar teşekkürler

Back
X