• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakta uyumuşum aldatılmışımda haberim yokmuş

Eveeeetttt. Şimdi hayatında yeni bir sayfa açıyorsun ve kendine bir amaç ediniyorsun. Mesela üniversite okumak gibi. Okulda yeni biriyle de tanışırsın hem fena mı?

Eveeeetttt. Şimdi hayatında yeni bir sayfa açıyorsun ve kendine bir amaç ediniyorsun. Mesela üniversite okumak gibi. Okulda yeni biriyle de tanışırsın hem fena mı?

Ne erkek meraklısı bir kızmış aman sana yaşattığını ona da yaşatır engelle ne acıyorsun yürüsün gitsin

Bence şükredin ki gerçek yüzünü göstermiş. Üzülmenize değmez. İlerde hayatınıza sizi gerçekten seven biri girdiğinde çok kızarsınız kendinize böyle işkence etiğiniz için.

Nasıl bir pislikmis bu adam ya inanılır şey değil. Sizi aldattığı ortaya çıkınca nasılsa bidaha onun yüzüne bakmayacaginizi anlamış bu yüzden de bir anda diğer kız kıymete binmiş pis karaktersiz. Siz herseyi anlatmissiniz daha bunları bile bile o kızda o adamla görüşmeye devam edecekse ne hali varsa görsün her ikiside. Bir daha muhatap olmayın ne o kizla ne de o pislik adamla. Ne halt ediyorsa etsinler sizden uzak dursunlar zaten aldatmış herşey bitmiş bu saatten sonra konuşacak birşey kalmamış. Bir daha ikisinin de telefonlarını açmayın iletişime geçmelerine izin vermeyin heryerden engelleyin. Ailesine anlatin durumu bilsinler ogullarinin ne mal olduğunu demek isterdim ama belki ki bu içinin pisligiyle bu adam sizin başınıza bela olacak. Iftira bile atar size o yüzden en iyisi hic bulasmayin hayatinizdan tamamen çıkarın intikam almak içinde uğraşmayın. Allahindan bulsun en azindan evlenmeden ogrenmissiniz oyle düşünün bu karakterde bir insan evlensenizde sizi aldatirdi hatta belki doverdi bile

Ben onsuz olamam ölmek istiyorum demek istemiyorum çok ağır geliyo bana bu durum gücüm yok

kac yillik evliliklerini, bir kac tane cocukla aldatilarak bitiren kadinlar ne yapsin? Onca yillik emek, paylasim,cocuklar vs. Siz daha yolun cok basindaymissiniz. Olmek istiyorum gucum yok falan yapmayin bu kotulugu kendinize. Inanilmaz igrenc birinden kurtulmussunuz! Sevinin, birinide hayrina sevindirin.

Ne halleri varsa görsün kız ikili oynadı ona anlattım engelliyorum onu dedi sonra beni kızın telefonundan aradı
Siz artık bulaşmayın tabi ama ikili oynadıda diyemeyiz. Engelliyorum dedi engellemedi ama bakın sizde son bir yüzleşme yaşamışsınız o herifle. Aynı şekilde kızda belki bir hesap sormak nasıl bunu yaparsın demek istedi ama adam belliki taklacı kuş gibi bir şekilde kandırdı. Hatta eminim sizin için bu kız bana musallat oldu kurtulamıyorum inanmıyorsan senin yanında senin telefonından konuşurum dedi kandırdı kızı. Bu yüzden kesin yargı yapmamak lazım.
Allah onuda kurtarsın.

canım iki karaktersiz bir araya gelmiş. kız aslında zamanında senin aldatıldığını emin ol idrak etmiş ama o adama inanmış gibi yapıyor. evde kalıcam diye korkuyor heralde. onların sonu iyi değil. evlenseler dahi onlarda bokluk bitmez. sen uzak dur. böyle tiksinç insanlarla muhatap olma bir daha. hatta onun için üzülmen bile gülünç. çünkü kalite yerlerde ikisinde de. sen akıllı bir kıza benziyorsun kendi kalitende insanlarla muhatap ol

Hala anlamıyor musun sana başka konuşuyor ona başka, onun yanındayken o inansın diye sen kimsin ona öyle seyler dersin diyor senin yanında ben onla evlenmem ki diyor iğrenç bir karakter arkana bakmadan kaç lütfen

Ben 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...

Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Uzulme canim .Allahin sevgili kuluymussun sukret haline

Çok fazla muhattap olmuşsunuz veya keşke hiç muhattap olmasaydın diyen insanlara bir anlam veremiyorum.Tabiki muhattap olacaksın 4 sene emek vermişsin arayıp hesabını soracaksın buna hakkın var iyiki de aramışsın ben olsam bende arardım.Kendi kendime düşünüp kuracağıma arar konuşurum.Bu insandan hiçbirşey olmaz dur et evlenmeden gördün yüzünü verilmiş sadakan varmış.Haklısın çok zor insan kendine asla yediremiyoe ama senin yerinde olsam tüm sosyal medya hesaplarımı kapatır ,minimum insanla görüşür , kendimi dinlerim.Sizin buna ihtiyacınız var şuan.

Çok fazla muhattap olmuşsunuz veya keşke hiç muhattap olmasaydın diyen insanlara bir anlam veremiyorum.Tabiki muhattap olacaksın 4 sene emek vermişsin arayıp hesabını soracaksın buna hakkın var iyiki de aramışsın ben olsam bende arardım.Kendi kendime düşünüp kuracağıma arar konuşurum.Bu insandan hiçbirşey olmaz dur et evlenmeden gördün yüzünü verilmiş sadakan varmış.Haklısın çok zor insan kendine asla yediremiyoe ama senin yerinde olsam tüm sosyal medya hesaplarımı kapatır ,minimum insanla görüşür , kendimi dinlerim.Sizin buna ihtiyacınız var şuan.

çünkü üzerinden zaman geçince insan onların seviyesine düşmedim diye gerçekten kendine güveni geliyor. cazgırlık yapılsa ne yapılmasa da ne adam değişmiyor zaten. aksine cazgırlık yaparsanız adam da diğer kadına bak ne kadar kalitesiz diye göstermiş oluyor aklınca ve daha da bir kenetleniyorlar. aksine muhattap olmazsanız adam yalan söylese bile kadın sizin asilliğinizi görüp daha çok kuduruyor. çünkü kendi 2. kadın olduğunu bildiği için her daim özgüvensiz ve kıskanç oluyor.

Bir ömür ağlanacağınıza 3 gün ağlanın şimdi yapamam onsuz diyorsunuz öyle kolay unutacaksınız ki siz bile inanamıcaksınız verilmiş sadakanız varmış şükür namazı kılın :KK52:

Hay Allahın cezası pis herif inanamıyorum nasıl bu kadar iğrenç olabiliyor bunlar! çok klişe ama gerçekten verilmiş sadakaniz varmış. insanın hiç mi saygısı olmaz 4 senesini geçirdiği kadına! bırakın şimdi size inanmayan o kız düşünsün. Onu alıp karı mı yapıcam sanıyorsun demiş ne kadar çirkin laflar ve sonra o kıza koşmuş hemen. kimbilir sizinle ilgili neler demiştir.

şu an imkansız geliyor ama zamanla acınız azalacak emin olun. önünüzde koca bir hayat var bırakın giden sadece 4 yılınız olsun. Yeni bir heyecan uğruna sizi harcayan biri bunu şimdi yapmasa ilerde mutlaka yapacakti ve o zaman belki de kucağınızda çocukla, çok daha çaresiz bir şekilde ayrilmak zorunda kalacaksınız. bütün kalbimle söylüyorum; şükredin bu adamın gerçek yüzünü gördüğünüz için.

Zamanında seninle benzer seyler yasamis biri olarak soyluyorum -ki kizla evlendiler evlendikten iki gun sonra bile bana mesaj atti- zamanla gececek. Muhattap olma engelle her yerden. Kendini yipratmana degmez. Allah karsina guzel insanlar cikarsin.

Caniim bosversene yaa boyle bir pislikten kurtulmussun. Ya evlenseydin, baba evine bu sekilde donseydin daha mi iyiydi.. bak o pisman olup gelecek,sakin affetme. Allahin dan bulsun. Ilerde atlatınca, iyiki kurtulmusum diyeceksin

Şu an nasıl hisler içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Adamın kadınlara bakış açısı belli, zaten tembel, ailesi ondan beter. Evet şu an aldatilmanin acisi var icinde, elbette aglayacaksin. Ama dünyanın sonu değil inan ki. Eğer gerçek yüzünü gostermeyip evlenseydiniz, bir de bebek olsaydı, o zaman dünyanın sonu diye dusunmeni bir nebze olsun anlardim. Ama yine de olum yoksa her şeyin çaresi var, toparlan ve devam et hayatına derdim. Kendine süre ver. De ki 10 gün istediğim gibi aglayip dovunme hakkım var ama 11. gün normal hayatima devam edeceğim sanki o hiç olmamış gibi. Sinirlari olan şeyleri atlatmak daha kolaydır, sen de kendine bir zaman sınırı koy. Dene, inan iyi gelecek. Ha bir de, çok değil en fazla bir ay sonra özür dileyecek, sakin ama sakın affetme. Hayatının hatasını yapmış olursun.

Sen iyi misin ? Ne kadar şanslısın şuan göremiyorsun ya evlendikten sonra gorseydin bu yüzünü bir de ozaman yaşayacağın hayal kırıklığını düşün.. zil takip oyna bence kurtulduğun için böyle rezil biri içinde kendini aileni uzdugune değmez bir silkelen olaylara doğru yerden bakmaya çalış tatlım

Ailenin istemediğinden hayır gelmez işte. Ayrıca benim de basımdan böyle bir durum geçti şimdi iyi ki aldatmış bile diyorum. Çok şükür iyi bir evliliğim var. Sen de dersini al git üniversite oku meslek sahibi ol. Hiçbir erkek için de ne eğitimini ne de kariyerini yarıda bırakma. Bak yaşadın gördün.

Ya bir şey diyeyim mi? Aynı tip ilişkiyi, ayrılma biçimini, şeytan üçgenliğini lise dönemimde bi ilişkimde yaşamıştım. Ergenliğimin zirvesinde, yaşadığım duygu yoğunluklarını tahmin edebilirsin. O aldatıldığım günler ne güzel günlerdi. Buz gibi soğumuştum çocuktan. İğrenerek bakıyordum.

İlişkiler en güzel böyle bitiyor. Mis gibi acaba yok, döner mi yok, dönsem mi yok. Paşa paşa aldatmış, bi küfür mesajı yazarsın upuzun en fazla, sonra devam edersin. Daha çoook şükredeceksin.

kimse sende degerli degildir hic kimse yasattigini yasatmadn bu. diyardan gitmeyeck. bnce sen kurtulduguna sevin dusunsene bu adamla evlenipte seni aldatip terk etseydi susn kafan rahat sen sanmaki bende eksik vardi beni birakti. eksi senin o sozlunde ikiside cok mutsuz olcak gor bsk belki simdi belji daha. sonra rabbim tam mutluyuz derken kursaklarinda birakack o kizda guvensizlik uzerine nasl bir iliski kuruck . cok yazik etmis unutma simdi uzulecrn belki ama daha sonra ohhhh be diyeceksin ne yapacksin sorumsuz biriyle. bence sevin bacim bnlari seni rahatlatmak icin degil gercekten bu kisir dongu boyle her iste bir hayir var.

Ileride iyi ki olmamis diyecegine yuzde yuz eminim
Delimiyim uzuldum diyeceksin
Emin ol degmez sana bunu yapan adama
Hic arkana bakma
Don yoluna ,bak karsina ne guzellikler cikacak

Harika bi fikir. Bencede bundan bikac yil sonra pisman olursun konu sahibi dersin nie yipranmisim bu kadar. İnan degmeyen bi erkek tipi senden gidip onu ariyo bak bu böyle gelmis boyle gider bunlar belli bi cins hep ayni davranislar asagilik kompleksi heralde. Benim de tuzum kuru degil bu arada bende cok agir bi sekilde aldatildim gecmiste. Bence su saatten sonra her yerden engelle sana asla ulasamasin zira yalvarma kabiliyetleri yuksek oluyo bunlarin gonlun gitmesin yine. Emin ol bigün o dondugunde sen yeni nisanlinla coook mutlu olmus olcaksin.

Durumun hassasiyet ve ciddiyetini gerçekten anlayabiliyorum, eminim çok zordur.
Sabır ve sükunet, başka ilaç yok sana maalesef canım... Biraz zaman geçmesi gerekiyor hepsi bu.
Herifte dansözden betermiş onun yanında ayrı o yokken ayrı , ne yardan ne serden..
Allah yanında olsun. Pişman olmayan görmedim sabret sıra sana da gelecek :)..

Erkenden görmüşsünüz adamın yüzünü,şükredin tabii acı çekmeniz normal. Bir daha da o iki şahısla görüşmeyin.

Kurtulmussun kiz bos ver bundan sonra hic muhattap olma bence kurtuldum diyede sevin yani :halay:

İyi ki evlenmemişsiniz. Kafanızı dağıtmak için dışarı çıkın biraz, arkadaşlarınızla vakit geçirin.

Verilmiş sadakan varmış. Evlenip bunları yaşamaktansa evlenmeden bunları yaşamak ve ayrılmak daha iyi. Elbette ağır gelir. Ağır şeyler çünkü... Atlatır sın güçlü ol. Çok şükür de. Allaha dua et..

Ben sizin iki tarafla muhattap olmanıza takılmadım çünkü insan bu yani merak ediyor ve öğrenmek istiyor bi şekilde öfkesi ağır basıp öfkeyi kusmak istiyor çok normal karşıladım.

Ama şunu söylemeliyim şimdi herşeyi görmek evlendikten sonra görmekten çok daha iyidir. Evet kesinlikle çok üzülüp acı çekeceksinşz kolay değil ayrılıkların hiç biri kolay değil. Bu dönemde farkındalık çok önemli şükretmek gerekiyor şimdi yapan evlenincede yapar. Diğer kadın şuan seçildiğini korunduğunu düşünüyor ama birimi aldatandan başkasında aldatır.

Şuan sadece şükrederek önünüze bakın büyük yanlıştan döndünüz. Evlenip aldatılmaktan kurtuldunuz. Ha keşke böyle olmasaydı düzgün bi adam olup devam etseydi ama insanların fıtratı bir süre sonra çıkıyor işte. Allah korumuş sizi bunu görün ve ağlamak istiyorsanız ağlayın kendinizi sıkmayın üzülün debelenin ama ayağa daha sağlam kalkın duygularınızı bastırmayın.

Ne ölmesi bacım kurban kes kına yak çoluk çocuk sevindir kurtulduğun için böyle bir pislikten.

Abartma..kendini bu kadar üzmeye değmeyecek bir pislikten bahsediyoruz.birak onunla birlikte olan o kız düşünsün.cunku onu daha çok üzecek.sen ucuz atlattin.bu olanlar asla senin suçun değil.adamin karakteri böyle.bozuk yani

Şuan karalar bağlama değil, sizin için şükürler edip hayırlar yapma zamanı. Gerçekten bir ihtiyaç sahibini sevindirin. Böyle birinden Allah sizi kurtardığı için ne kadar şükretseniz az. Bunu ileride anlayacaksınız. Bir ömür uyumaktansa 15gün uyutulmuş olun. Adınıza gerçekten sevindim. Rabbim hayırlı düzgün birini çıkarsın inşaallah bundan sonra karşınıza

insan oğlu nankör oluyor valla ya ... rabbim gözüne sokmuş adamın pislik oluşunu sen hala ölme derdindesin ... bi derin nefes al oh çek, ucuz atlatmışım de, yetim sevindir .... o kızda da kuş kadar beyin varsa vuru tekmeyi ne demek bu kz benim , benim olana kimse dokunamaz acayip arabesk ve kroca

Aman allahım ne kadar pislik biri
Kurtuldun bundan,terbiyesize bak

Kurtulduğunuza, evlenmeden gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin ve yolunuza devam edin. Ama o sizi çok arayacak bence daha, umarım hayatınızın hatasını yapıp barışmazsınız.

Ne erkek meraklısı bir kızmış aman sana yaşattığını ona da yaşatır engelle ne acıyorsun yürüsün gitsin

Bence şükredin ki gerçek yüzünü göstermiş. Üzülmenize değmez. İlerde hayatınıza sizi gerçekten seven biri girdiğinde çok kızarsınız kendinize böyle işkence etiğiniz için.

hala bu adama inanıyorsa hem de ne aptal

konu sahibi sadaka verin bence kurtulduğunuza
eğitiminize devam edin

eğer hata kaza size dönmeye kalkarsa yaklaşmasına müsaade etmeyin

Nasıl bir pislikmis bu adam ya inanılır şey değil. Sizi aldattığı ortaya çıkınca nasılsa bidaha onun yüzüne bakmayacaginizi anlamış bu yüzden de bir anda diğer kız kıymete binmiş pis karaktersiz. Siz herseyi anlatmissiniz daha bunları bile bile o kızda o adamla görüşmeye devam edecekse ne hali varsa görsün her ikiside. Bir daha muhatap olmayın ne o kizla ne de o pislik adamla. Ne halt ediyorsa etsinler sizden uzak dursunlar zaten aldatmış herşey bitmiş bu saatten sonra konuşacak birşey kalmamış. Bir daha ikisinin de telefonlarını açmayın iletişime geçmelerine izin vermeyin heryerden engelleyin. Ailesine anlatin durumu bilsinler ogullarinin ne mal olduğunu demek isterdim ama belki ki bu içinin pisligiyle bu adam sizin başınıza bela olacak. Iftira bile atar size o yüzden en iyisi hic bulasmayin hayatinizdan tamamen çıkarın intikam almak içinde uğraşmayın. Allahindan bulsun en azindan evlenmeden ogrenmissiniz oyle düşünün bu karakterde bir insan evlensenizde sizi aldatirdi hatta belki doverdi bile

kac yillik evliliklerini, bir kac tane cocukla aldatilarak bitiren kadinlar ne yapsin? Onca yillik emek, paylasim,cocuklar vs. Siz daha yolun cok basindaymissiniz. Olmek istiyorum gucum yok falan yapmayin bu kotulugu kendinize. Inanilmaz igrenc birinden kurtulmussunuz! Sevinin, birinide hayrina sevindirin.

Siz artık bulaşmayın tabi ama ikili oynadıda diyemeyiz. Engelliyorum dedi engellemedi ama bakın sizde son bir yüzleşme yaşamışsınız o herifle. Aynı şekilde kızda belki bir hesap sormak nasıl bunu yaparsın demek istedi ama adam belliki taklacı kuş gibi bir şekilde kandırdı. Hatta eminim sizin için bu kız bana musallat oldu kurtulamıyorum inanmıyorsan senin yanında senin telefonından konuşurum dedi kandırdı kızı. Bu yüzden kesin yargı yapmamak lazım.
Allah onuda kurtarsın.

canım iki karaktersiz bir araya gelmiş. kız aslında zamanında senin aldatıldığını emin ol idrak etmiş ama o adama inanmış gibi yapıyor. evde kalıcam diye korkuyor heralde. onların sonu iyi değil. evlenseler dahi onlarda bokluk bitmez. sen uzak dur. böyle tiksinç insanlarla muhatap olma bir daha. hatta onun için üzülmen bile gülünç. çünkü kalite yerlerde ikisinde de. sen akıllı bir kıza benziyorsun kendi kalitende insanlarla muhatap ol

Hala anlamıyor musun sana başka konuşuyor ona başka, onun yanındayken o inansın diye sen kimsin ona öyle seyler dersin diyor senin yanında ben onla evlenmem ki diyor iğrenç bir karakter arkana bakmadan kaç lütfen

Uzulme canim .Allahin sevgili kuluymussun sukret haline

çünkü üzerinden zaman geçince insan onların seviyesine düşmedim diye gerçekten kendine güveni geliyor. cazgırlık yapılsa ne yapılmasa da ne adam değişmiyor zaten. aksine cazgırlık yaparsanız adam da diğer kadına bak ne kadar kalitesiz diye göstermiş oluyor aklınca ve daha da bir kenetleniyorlar. aksine muhattap olmazsanız adam yalan söylese bile kadın sizin asilliğinizi görüp daha çok kuduruyor. çünkü kendi 2. kadın olduğunu bildiği için her daim özgüvensiz ve kıskanç oluyor.

bu soz kendi aranizda taktiginiz soz di mi? ne uzattin ya... kapat gitsin.artik..

Hepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Dün tutamadim kendimi kizin instagram hesabina baktim sevgililer gununu kutlamislar cafeye gitmisler oyle fotograflar cekinmisler ki altlarina kiz bi dünya aşk sözleri yazmış oysaki kiza soylemistim benleyken senls gorusuyo diye kiz ona inanmayi tercih etmis fotograflarda nasilda keyifleri yerinde mutlular o fotograflara bakarak 1 saat agladim ah ede ede... insallah ettigim ahlar boynuna dolanir benim cafeye gitmeme izin vermezdi kiskanirdi o ortamlarda cok erkek var derdi beraber gidelim derdim ona da yok sevmiyorum ben cafe ortamini derdi kizla boy boy cafede fotograf atip sevgililer gununu kutlamislar bela okumak istemiyorum ama o kizin allah belasini versin kizda 16 yasindaymis lise 2 ogrencisi o seref yoksunu insan 24 yasinda aradaki yas farkida ortada
Ben bu rahatligi genisligi anlayamiyorum hanimlar tum sulalem onu taniyordu kizi koluna takıp yolda sokakta geziyorlarmis cevrem gormus hic mi korkusu yok ayip terbiyesizlik demiyor bu ya ailemle denk gelse yolda ? Ailem nefret ediyor kendisinden hele annem onu bi yolda goreyim agzinin payini vericem genc bi kizin onuruyla gururuyla oynanir mi diyo anneme deme etme bosver diyorum ama nafile
Dünde gezerken yakin bir arkadasiyla karsilastim o seref yoksunun bana yenge senle 2 dakika onemli bir sey konusabilirmiyim dedi tabikidd hayir bana da yenge deme dedim gidiyodum arkadasi direk konuya girdi yenge o cok bunalimda ben sizin iyi olmanizi isterim ben ona cok akil verdim kardesim yapma etme dedim dedi oda biz lonelinessle cok tartisiyoruz cok sıkıyo bunaltiyo beni zaten ben buralardan gidicem yakinda sehir disinda akrabalarimin yanina gidip orada hayatimi kurucam demis
Bende arkadasina bana bunlari anlatma ben onu sıktıysamda işe güce girsin diye sıktım iyiki de sıkmışım ki gercek yuzunu gordum kendini baska kizlara atti benimle daha mubattap olmayin isinize bakin o seref yoksunu ahlaksiz insanın adını bana anma gebersin dedim gittim

Hepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Dün tutamadim kendimi kizin instagram hesabina baktim sevgililer gununu kutlamislar cafeye gitmisler oyle fotograflar cekinmisler ki altlarina kiz bi dünya aşk sözleri yazmış oysaki kiza soylemistim benleyken senls gorusuyo diye kiz ona inanmayi tercih etmis fotograflarda nasilda keyifleri yerinde mutlular o fotograflara bakarak 1 saat agladim ah ede ede... insallah ettigim ahlar boynuna dolanir benim cafeye gitmeme izin vermezdi kiskanirdi o ortamlarda cok erkek var derdi beraber gidelim derdim ona da yok sevmiyorum ben cafe ortamini derdi kizla boy boy cafede fotograf atip sevgililer gununu kutlamislar bela okumak istemiyorum ama o kizin allah belasini versin kizda 16 yasindaymis lise 2 ogrencisi o seref yoksunu insan 24 yasinda aradaki yas farkida ortada
Ben bu rahatligi genisligi anlayamiyorum hanimlar tum sulalem onu taniyordu kizi koluna takıp yolda sokakta geziyorlarmis cevrem gormus hic mi korkusu yok ayip terbiyesizlik demiyor bu ya ailemle denk gelse yolda ? Ailem nefret ediyor kendisinden hele annem onu bi yolda goreyim agzinin payini vericem genc bi kizin onuruyla gururuyla oynanir mi diyo anneme deme etme bosver diyorum ama nafile
Dünde gezerken yakin bir arkadasiyla karsilastim o seref yoksunun bana yenge senle 2 dakika onemli bir sey konusabilirmiyim dedi tabikidd hayir bana da yenge deme dedim gidiyodum arkadasi direk konuya girdi yenge o cok bunalimda ben sizin iyi olmanizi isterim ben ona cok akil verdim kardesim yapma etme dedim dedi oda biz lonelinessle cok tartisiyoruz cok sıkıyo bunaltiyo beni zaten ben buralardan gidicem yakinda sehir disinda akrabalarimin yanina gidip orada hayatimi kurucam demis
Bende arkadasina bana bunlari anlatma ben onu sıktıysamda işe güce girsin diye sıktım iyiki de sıkmışım ki gercek yuzunu gordum kendini baska kizlara atti benimle daha mubattap olmayin isinize bakin o seref yoksunu ahlaksiz insanın adını bana anma gebersin dedim gittim
canim benim bunlar gecici gunler o kizin akli su gibi bana gore 16 yasinda kiz cocuk sayilir. bak kendinden 8 yas kucuk cocuk daha kardrsi yasinda biriyle. mutluluk pozlari veriyor ben kiza bisey demiyorm yasi getcekten kucuk akli basinda olsa. hayati toz. pembe. sanmazdi canim benim. bu dunyada hersey gelip gecicidir insanlar yaptiklarini cekmeden olmezler sadece allah cok buyik kuzum cok ben inaniyotm 1 kac ay sonra senin hayatina duzgun biri gelicek ve. zaten yonlendirmeye ihtiyaci olmayan biriyle akili biriyle yoluna bakacan kendi dusunsun evlense bile sorumsuz isizsiz gucsuz. hani bir laf var bugun buldugunu yiyen yarina bakmayan bir tip. colu cocugu ondan sunu bunu isteyince gorecem ben onu. hic sanmiyormmm. canimmm sen ise genc guzelsindir akilli olmasan ona yol gostermezdin aslinda soylenecwk cok sey var ama bos degmezz canim benimmm. sadece cok sanslisin

Back
X