Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Tv izlemiyorum. Dolayısı ile ne konudaki Ece Erken'in tavırlarını ne de yapılan yorumlardaki insanları aman aman bilirüm. Fakat yukarıdaki isimlerin çoğunu itici buluyorum.

İsmail Küçükkaya eşine şiddet mi uygulamış? Alçak herif.

listenin hepsinden ve bir bu kadar da kendim bulup eklediklerimden nefretlik durumdayım. aslında ekran önündeki şımarık kendini bir halt sananların hepsine tahammülsüzüm. uzun süredir gündüz programlarını izlemiyorum. yemekteyiz tipleri, gelin kaynanalar, evlilik programları, dizilerdeki şiddet, siyah takımlı mafya tipleri, kusturdu artık. magazini ise hiç izlemem. orda burda duyduklarım bile fazla geliyor.

Bu şarkıyı severim :) bu varken elbette Aleyna dinlenmez abla.
Hepsinin şöhreti ve ünlülüğü birer balon misali,önce büyük bir balon haline geliyorlar,sonra ya birden patlıyor ya da havaları iniyor. :) söylediğin sanatçıları tanımayan yoktur,çünkü biz çocukken bile Barış Manço'nun şarkıları dinletilirdi evde,okulda. :) Hala mırıldandığım unutmadığım bir kaç şarkısı vardır Barış Manço'nun. Şimdi ki insanlar iki gün O Sen Olsan Bari dinleyip sonra başka şarkıya geçiyor. E şarkı kaliteli olmayınca insan sıkılıyor ve yeni arayışlara giriyor. Sonra yeni biri çıkıp bir şarkı söylüyor derken döngü böyle devam ediyor,hiçbiri Türkçe Müzik'te kalıcı olup klasikleşemiyor. :)

Sadece 2 kisiyi secmek zorunda oldugum icin hepsini isaretleyemedim:) tv izlemiyorum sadece eksiye ya da gazetelere falan konu oldukca baktigim muge anli var. Son bi olay olmustu 1 aylik yayini youtube den izledim de eski ukala tavri gitmis kadin programi yapa yapa empati yetenegini gelistirmis baya duyarli birisi olmus eskiden cok iticiydi o yuzden izlemezdim.
Ece erken inin magazin programini da 1 2 kere izledim dayanilir gibi degil o ara ne vardi bi olay vardi merak etmistim cok bos bi program gereksiz izlemiyorum.
Esra Erol hah! Sahte bir imaj ciziyor. Sevimsiz ve yapmacik sevmiyorum zaten kocasida mafyacilik oynayan dengesizin biri tencere kapak!
Nagehan Alci ve kocasi jöleli.. tarikatci zibidiler hic sevmem. Gorunce mide bulantisi gibi bunyemin gercek bir tepki verdigi nadir insanlar. Listede bi aleyna tilki var sempati besledigim kizin sesi cok guzel. Insta falan kullanmadigim icin oyle nefret falan duygularina kapilmiyorum arada sarkisi denk geliyor guzel soyluyor cocuk bravo. Baska kim vardi listede unuttum.

Evet onu bende gördüm,televizyonumuzun yeni beyin hücresi öldürme dizisi. Hayırlı olsun diyelim. :) kardeşine tavsiyem yabancı dizilere yönelsin,en azından orada bilim-kurgu, aksiyon, gizem vs işleniyor,sürükleyici diziler var. Türk dizilerinden birşey olmaz. :)

Bu listede rasim ve nagihan varken..... Eğer 2 den fazla seçme şansım olsa idi nihat doğanı da eklerdim...

Ece erkenden ziyade yanındaki suratsız Bircan ıpekmıdır nedir ona uyuz oluyorum. Gerci hıc TV bile acmam ben izlemiyorum arada netten bakınca oyle rast geliyorum. Birde su alısanın bebek olayı sanki bir tek onlar dogurmus bı abartı bı abartı sanki basımıza kral dogurdular.

Valla ankette sadece 2 seçenek olduğu için aralarından seçim yapamadım. Hepsine ayar oluyorum..

Hepsi birbirinden gereksiz. Bir o kadar da haksız kazanç sağlayarak parayı götürüyorlar.

Aleyna Tilki çalışıyor bir şeyler yapabilmek için ama dejenere bir tip işte. Amerikalı pop starlara özenen biri sonuçta.

benim de ayarımı bozan konuşmasını bilmediğini düşündüğüm ünlü aynı kişi. Ece Erkeen

Listede Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı varken, diğer bir çok isim gözüme şirin bile göründü ya.

Sıladan sonra ahmet kuralı da sildim... rok ve karısı ondan önce nihat doğan beni rahatsız edenlerden.... ayrıca özmuayene dikkati için teşekkürler.

ŞEYMA SUBAŞI!!

bu arsız ahlaksız kadını hala savunan ve takip eden fanlar falan var. tuhaf yani. peki o fanların eşi de metres tutsa acaba o metresi bu kadar çok severler mi?

her instada keşfeti açtığımda illa bu musibeti görüyorum. halbuki engelledim ama her yerde bu metresin bir haberi çıkıyor.

Yalnız şu konuyla instagramda ne kadar seçici olduğumu farkettim.

Sinir olsam da takipten çıkarmadığım 1 2 kişi vardır. Ki gerisi merak zaten herkeste olan.
Mesela Eylül Öztürk. Ne kadar itici anlatamam. Hamile bebek daha yeni 38 haftalık olmuş. "Doğmuyo, doğ artık, çık artık, niye doğmuyo, bugün de doğmadı" Salak diyeceğim düpedüz izninizle
Haftasonu görmedim doğurmuştur inşallah.

Tv izlerim ama çok sık zap yaparım

Alişan'ın şehzade oğlunu çok abarttığını da başkaları paylaşınca öğrendim.
İlk günden bebeğin resmi servis edilmiş ki bana göre yanlış

Şeyma Subaşı röportajını malum gazeteci yayınlayınca okudum. Meğer ne kadar masum ve naifmiş! Kendimden şüphe ettim

Offf listeye gel, valla ben oy veremedim zira kimi seçsem diğerine haksızlık edeceğim gibi geldi. Bi Müge Anlı’yı ayırıyorum. O da bozuyor ayarlarımı gerçi ama diğerleri gibi değil.
Listede gerçekten hemcinsim olduğu için utandığım kişiler var. Belli bir yere gelmek için her türlü pisliği yapıp sonra “namuslu anne” tribine girenlere tahammül edemiyorum. Sosyal medyadan takip etmiyorum.
Ay o listeye bir daha baktım da hele o hükümet yanlısı olanlar yok mu? Bugünün en koyu hükümet sevdalısı modunda olup yarın sermaye el değiştirince benim babaannem cumhuriyet kadınıydı diye söze girecek y..klar.
Aman kazen nerden çağırdın bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…