- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Cok sasirdim, insanlara yardim eden bir program... Kimin kimle oldugunun belli olmamasi Muge nin sucu degil.Müge Anlı'yı sevmem nedense hep itici gelmiştir bana..
Zaten programı adamın beyin devrelerini yakıyor.Kim kiminle belli değil..
Seda müthiş giyiniyor hakikaten. Hadise ondan ders almalı.60 yaşındaki seda sayan bile yanında ondan iyi duruyor. bu kadar zevksiz olunmaz yahu.
Bu şarkıyı severim :) bu varken elbette Aleyna dinlenmez abla.İşin üzücü yanı, bu çocukları gerçekten öyle bir pohpohluyorlar ki, ileride yerine yeni birileri geçince bunalıma giriyorlar, bana son 20 yılda ismi hafızalara kazınmış, şarkılarıyla, müziğiyle, duruşuyla kendine yer edinmiş şarkıcıları sayar mısınız?
Çoğunluğu rüzgar gibi gelip geçiyor, size birkaç grup söyleyeyim çıtır kızlar, birkaç iyi adam, hepsi grubu tanıyor musunuz? Tanımazsınız, bir şarkı sözü mırıldanayım bum bum bum daldan hop dala uçtum sonunda bir dala kondum nedir bu daldaki durum söyleyen Seden Gürel, bilmiyorsunuz değil mi? Çünkü birkaç popçu çıkarıp köpüklendiriyorlar sonra hepsi unutuluyor, onca senede belki binlerce popçu çıktı ama kalıcı olabilen sayısı çok az lakin eskilerden bir çoğu hatırlanır, Ayten Alpman şarkıları hala çalınır, Özdemir Erdoğan dinlemeyen kalmamıştır, hiçbir yerde duymasanız görmeseniz filmlerde, dizilerde şarkılarını mutlaka duyarsınız, Barış Manço Zeki Müren'i tanımayan var mı?
Bugün dünya starıyım diyenlerde birkaç yıl sonra kenara konacak, he bu durum yabancı popçulardan bazıları içinde geçerli justin bieber gibi, Taylor Swift gibi.
Ses güzelliği deseniz göreceli, bana göre muadili bulunur türden seslere sahipler, ses olarak karga olabilirim ama kulağımın güzel ses algısının iyi olduğunu düşünüyorum, jazz, blues gırtlağı olan sesleri severim, müzik sesin değil ses müziğin önüne geçecek, tok ve doyurucu sesleri seviyorum, herkese göre değişir ama benim zevkim bu, Iyeoka varken Tilki'nin sesi
Evet onu bende gördüm,televizyonumuzun yeni beyin hücresi öldürme dizisi. Hayırlı olsun diyelim. :) kardeşine tavsiyem yabancı dizilere yönelsin,en azından orada bilim-kurgu, aksiyon, gizem vs işleniyor,sürükleyici diziler var. Türk dizilerinden birşey olmaz. :)Burasi Turkiye anacım. Burda isler boyle donuyor iste. Butun diziler sacma. Kardesim bir diziye baslamis. Kardes cocuklari mi ne. O nedir ya :) kiza konusunu anlat dedim anlatirken ben utandim. Ablasinin sevdigiyle yatan cocuk yapan mi dersin, o cocugu buyuten abla mi.. dizi tam bir felaket..
Bence kim oldugunu kendi bile tam bilmiyor :) Ben kendisini şaklaban olarak nitelendiriyorum şahsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?