Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
İsmail Küçükkaya evli miymiş Ankaranın tek gay barında gay arkadaşlarımla sık sık takılan bi kişidir kendisi

Anket bana yetmez :)

Ece erken
Sonradan gorme Hadise :)
nihat dogan
ali san
Eda erol
Aleyna tilki
Kerimcan
Danla balic yanlis hatirlamiyorsam
Eser yenerler
Seda sayan ve sevgilileri bu liste daha da artar hepsi birbirinden igrenc

Yemin ederim bnde cok uyuz olmaya başladım bu karıya zorla millete kndini kanka yapıyor

Gülben ergen , elalemin kocalarıyla beraber olup ( kocaları savunmuyorum) unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz demesini hala sindiremiyorum . Çok ahlaksızca geliyor bana bilmiyorum.. birde Seda Sayan ı unutmuşsun

Abiii supersin vallahi sabah sabah benim icim dokuldu aslinda kurulmussun evet ama ece erken hem anne hem spiker ama is ayrimini dengeli yapamiyor sanirim bunu birkac kisi daha yapiyor.suan piyasada ekranlarda izleyebilecegimiz kaliteli magazin diye bisey kalmadı Aslında ekranlara çıkıp patir çatır insanlara saydira giydire insanlar magazincilik yaptığını düşünüyor ekranlarda izleyebilecegimiz duzgun cok az sey var reality show oldu hayatimiz

1- ece erken; kadını 2000'lerde sabah programında bıraktım orda da kızın biri bunun için "tv'deki kadar güzel değilmiş" demişti de programda kıza cevap vermişti "güzellik bir sivilceye bakar" diye. Artık nasıl içine oturmuşsa sdasdassda
2- Rok zaten şahıs için bi şey yazmaya gerek yok.

Yazarken sinirimden bir sürü hata yapmışım, gerçi genelde cümlelerim devrik ya neyse
hata sen de ablam sinir olduğuna beğenmediğine ne diye pirim yaptırıp sosyal hesabını takip edip yada ona yazarsın ki ,
ben sinir olduğum kişinin hiç bir şeyine bakmam onunla ilgili haber olsa onu bile okumam nette ki haber değeri varmış gibi okunma sayısı artıp da medya daha çok ilgilenmesin :))
sen bu insanların normal olduklarını mı düşünüyorsun çoğu egosu şişmiş ilgi manyağına dönüşmüş insanlar , neredeyse yarısı yeteneksiz neden ünlü olduklarını bile anlamıyorum o yüzden gündüz tv izlemem akşam eşim gelene kadar evde tv açılmıyor , insanı sadece üzen psikolojini bozan programlar ve kişiler varken ne diye canııım enerjimi onlara harcıyayım çok mu değerliler , tabi ki hayıırrr
sen hiç moralini bozup ,sinirlerini hoplatma kardeşim, bak bir KK dolusu hatun seni aileden görüp seviyor ya gerisini boş verrr:))

listede oy kullanacaktım sadece 2 seçenek tıklayabiliyormuşuz adaletli olmak için oy kullanmadım o listede belki sadece bir kişi hariç hepsini seçip oy kullanacaktım :)))

Tebessümle güldüm :)
Listedeki sahıslar benim kapsamı alanım dışında olduğu için hiçbiri ayarımı bozmuyor.
Ama Gülben Ergen ve Demet Akalın'a karşı bir sempatim var. Gülben'in dik duruşu ve Demet' in dobralığı sanırım beni etkileyen yanları. Tabii en başta başarılı kadın olmaları...

Esra Erol u eskiden severdim. 2 sene once bir programında eski karısını dimdizlak ortada bırakan hain diye suçladıkları adamın tanıdıgimiz çıkmasıyla bunların nasıl yalancı olduklarını gördüm. Adamın açıklamasına kesinlikle izin vermedikleri gibi, kadını aşırı mağdur gösterip aglasmalarini izlemek çok garipti.

Nihat Doğan'i anlatmama gerek yok o ses tonu yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…