Sen Anlat Karadeniz dizisini yazan kadının wattpad hikayeleri canım,bayağı tepki almıştı yazdıkları için.Neyin yazarı bu canım
Belli cinsellik arzularıyla dolu sehvetli dizeler yazmıs ve haftanın her günü özeti bır gecesi yenı bölümüyle insanları bozan değiştiren sacma sapan Bi dizi. Bari Karadenizi alet etmeseydiSen Anlat Karadeniz dizisini yazan kadının wattpad hikayeleri canım,bayağı tepki almıştı yazdıkları için.
Son zamanlarda bu kabadayılık moda oldu dizilerde. Bide çok normal biseymis gibi dizideki bütün güzel kadınlar bu insanlıktan yoksun etrafına boguren siddrte meyilli okuzlere ayilip bayilio kapısında paspas oluo gibi gösteriolar. Hayır millet de gerçek zannedio bı kabadayılık aldı başını gidiyor. Eski dizilerde ne naif erkekler vardı halbuki. İkinci baharda ki Ali haydari oynayan şener şen gibi mesela.Yazarları wattpad yazarıymış,e ne bekliyoruz ki yani? Kızın wattpad'de birkaç hikayesini okudum. Berbat ötesi rezillikte. Konusu sözde kadına şiddet ama senaryonun yazarı tecavüzü övüyor. Vavvv,ne kadar harika gerçekten. Eki Görüntüle 2236875
Belli cinsellik arzularıyla dolu sehvetli dizeler yazmıs ve haftanın her günü özeti bır gecesi yenı bölümüyle insanları bozan değiştiren sacma sapan Bi dizi. Bari Karadenizi alet etmeseydi
Aşkı o üçgende gören birinin dizisini ailece izliyor bu ülke ...Eki Görüntüle 2236876
Bunu da o senarist yazmış. Tecavüz edilirken zevk almaya bakarım diyen kadın; 8 yıl boyunca tecavüze uğrayan Nefes karakterine niye mağdur rolü vermiş anlamadım. Yazdıkları çelişiyor.
Evet. Ne yazık ki şimdi ki genç kızlar; döven söven kısıtlayan kadınlara 2. Sınıf muamelesi yapan ezikleyen erkeklere hayran olup aşık oluyorlar.Son zamanlarda bu kabadayılık moda oldu dizilerde. Bide çok normal biseymis gibi dizideki bütün güzel kadınlar bu insanlıktan yoksun etrafına boguren siddrte meyilli okuzlere ayilip bayilio kapısında paspas oluo gibi gösteriolar. Hayır millet de gerçek zannedio bı kabadayılık aldı başını gidiyor. Eski dizilerde ne naif erkekler vardı halbuki. İkinci baharda ki Ali haydari oynayan şener şen gibi mesela.
Sorma yahu,nefretlik bir dizi.Aşkı o üçgende gören birinin dizisini ailece izliyor bu ülke ...
Güzelim Karadeniz haketmiyor bunuSorma yahu,nefretlik bir dizi.
Ne kadar ksiitliyorsa o kadar seviyor mantığındalar. Kendini adam akıllı yetistirmis ayakları üstünde duran mantıklı bı kadın böyle boş dusunmezEvet. Ne yazık ki şimdi ki genç kızlar; döven söven kısıtlayan kadınlara 2. Sınıf muamelesi yapan ezikleyen erkeklere hayran olup aşık oluyorlar.
Hayır kabadayılıkta hoşlandıkları şey ne onu da anlayabilmiş değilim. Bir insan neden kendisine bağırılmasından hoşlanır ya.Naif,uysal,iyi niyetli erkeklerin olduğu diziler güzeldi,şimdikiler tırt.
Bir de 7 sülalem karadeniz'li olduğu için,ayrı bir utanç içindeyim yani.Güzelim Karadeniz haketmiyor bunu
Kendisini 2. Sınıf gören bir kadına oturup bunları anlatsak anlamaz ki. Dediğiniz gibi mantık ve bilinçli eğitim çok şey farkediyor. Millet Mars'a yerleşmeye başlayacak,biz nelerle uğraşıyoruz. Gittikçe geriliyoruz.Ne kadar ksiitliyorsa o kadar seviyor mantığındalar. Kendini adam akıllı yetistirmis ayakları üstünde duran mantıklı bı kadın böyle boş dusunmez
O kadın misafirlerine çöpten bulduğu yemekleri yedirdi :) ayrıca su israf olmasın diye tuvaletini şişeye yapıp bahçeye düşüyormuş.pintiler çok manyak Çinli tipli bir abla su gitmesin diye hem kendi duşa girdi hem üstünü başını yıkadı
Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm
Seda Sayan Erol Köse denen ibişe saydırdığından beri saygımı kazandı
Gördüm o videoyu,dalga konusu olmuş.
Sevemiyorum kızı,tavırları giyinişi herşeyi itici. Her fırsatta dünya starıyım diyor. Miley Cyrus,Taylor Swift onun kadar hava yapmıyor
Eki Görüntüle 2236872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?