Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Sen Anlat Karadeniz dizisini yazan kadının wattpad hikayeleri canım,bayağı tepki almıştı yazdıkları için.
Belli cinsellik arzularıyla dolu sehvetli dizeler yazmıs ve haftanın her günü özeti bır gecesi yenı bölümüyle insanları bozan değiştiren sacma sapan Bi dizi. Bari Karadenizi alet etmeseydi

Son zamanlarda bu kabadayılık moda oldu dizilerde. Bide çok normal biseymis gibi dizideki bütün güzel kadınlar bu insanlıktan yoksun etrafına boguren siddrte meyilli okuzlere ayilip bayilio kapısında paspas oluo gibi gösteriolar. Hayır millet de gerçek zannedio bı kabadayılık aldı başını gidiyor. Eski dizilerde ne naif erkekler vardı halbuki. İkinci baharda ki Ali haydari oynayan şener şen gibi mesela.

Belli cinsellik arzularıyla dolu sehvetli dizeler yazmıs ve haftanın her günü özeti bır gecesi yenı bölümüyle insanları bozan değiştiren sacma sapan Bi dizi. Bari Karadenizi alet etmeseydi

Bunu da o senarist yazmış. Tecavüz edilirken zevk almaya bakarım diyen kadın; 8 yıl boyunca tecavüze uğrayan Nefes karakterine niye mağdur rolü vermiş anlamadım. Yazdıkları çelişiyor.

Evet. Ne yazık ki şimdi ki genç kızlar; döven söven kısıtlayan kadınlara 2. Sınıf muamelesi yapan ezikleyen erkeklere hayran olup aşık oluyorlar.
Hayır kabadayılıkta hoşlandıkları şey ne onu da anlayabilmiş değilim. Bir insan neden kendisine bağırılmasından hoşlanır ya. Naif,uysal,iyi niyetli erkeklerin olduğu diziler güzeldi,şimdikiler tırt.

Ne kadar ksiitliyorsa o kadar seviyor mantığındalar. Kendini adam akıllı yetistirmis ayakları üstünde duran mantıklı bı kadın böyle boş dusunmez

Ne kadar ksiitliyorsa o kadar seviyor mantığındalar. Kendini adam akıllı yetistirmis ayakları üstünde duran mantıklı bı kadın böyle boş dusunmez
Kendisini 2. Sınıf gören bir kadına oturup bunları anlatsak anlamaz ki. Dediğiniz gibi mantık ve bilinçli eğitim çok şey farkediyor. Millet Mars'a yerleşmeye başlayacak,biz nelerle uğraşıyoruz. Gittikçe geriliyoruz.

Çukur dizisi çıktığından beri liselerde silahlı hesaplaşmalar başladı acımadan sıra arkadasını katledıor gencecik cocuklar tecavüz normalleştiriliyor zengin fakir sınıfı derinleştiriliyor psıkopatlığın adı kıskanclık olmus. Dizide herkes Bi yerde birini öldürüyor bir tane polis sahnesi yok sacmalığın daniskası bundan gaz alan insanlarda orda burda terör estırıor kaldırın su dizileri

Gördüm o videoyu,dalga konusu olmuş.
Sevemiyorum kızı,tavırları giyinişi herşeyi itici. Her fırsatta dünya starıyım diyor. Miley Cyrus,Taylor Swift onun kadar hava yapmıyor
Eki Görüntüle 2236872

Dünya starı adını dünya top listlerde göremiyoruz.

Türkiye'nin gurur kaynağı olmuş ve hangi ülkeye giderse gitsin tanınan dünya starlarımız İdil Biret'tir, Mercan Dede'dir, Şefika Kutluer'dir, listede daha sanatçı var da bu kadarı bile yeter sanıyorum, çocuğumuz bu gerçek sanatçılardan haberdar mıdır?

He pop müzik kategorisinde derseniz son yılların dünyadaki en popüler ismi Tarkan'dır, müziği, sesi tartışılır ama birçok şarkısı İngilizce, Arapça gibi dillere çevrilmiştir, yurtdışında albümleri satılmış ve gece kulüplerinde şarkıları dinletilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…