Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
bu rok kim ya ben nasıl kaçırdım :))))))))))))))))))

Ben hicbir unluyu takip etmiyorum artik tum instamom ya da kendini fenomen sanan anneleride takipten ciktim gercekten paylasimlarina deger verip takip ettigim kisilerin aslinda yalandan ibaret hayatlarinin farkina gec vardim ama zararin neresinden donulse kardi dimi ama. Takip etmeyin sinirleriniz bozulmasin

Olmazmı kazen abi tabiki nefret duyduğumuz ünlüler var mesela kerimcan dan iğreti geldi artık tamam herkesin cinsel tercihi ve yaşam biçimi kendini ilgilendiriri fakat içinde bulunduğu bu durumu kameralar önünde ve sosyal medyada çok harika bişeymiş gibi göstermesi sinirlerimi bozuyo sonuçta günümüz teknolojisini en çok kullananlar ergenlik çağındaki çocuklar ve onların özenti iç güdüleri normal yetişkine göre çok daha fazla ne yazıkki çok kötü bir örnek bu. Onun dışında zuhal topala sinir oluyorum oda malum bi zamanlar yaptığı yalan dolan evlilik proğramından dolayı ha bide özcan denizi hiç sevmem:)) ondakide gereksiz ve boş özgüven beni çok rahatsız ediyor ya adamın saçı sakalı ağardı hala aşk dizilerinde başrol oynuyo dizinin konusu çok iyi olsa bile başrolde yaşlı başlı adamı görünce nefret ediyorum ya kardeşim biraz yol verde arkadan gelen gençler oynasın artık değilmi :)

Valla bende alisana ayar oluyorum.
Gormedik sevgili buldu
Görmedik sözlendi
Gormedik nisanlandi
Gormedik evlendi
Görmedik baba oldu
Görmedik serisi guruuuğrrrla sunar.
Why so serious? Vaaaay diye bagirasim var
A bide bu görmediğin ilerde oğlu sünnet olur bişey olur o zaman seyreyleyin şenliğiiiiii

Oyum Tilki ve kerimcan dan yana ama gulben ergen ,esra erol ve nihat dogani da iticii buluyorum.Müge anlinin listede olması garip geldi.Yillardır çözemediği cinayet vb olay kalmadı.Takdire şayan bir program yapıyor bence.

Ben de ayar oluyorum ona güvenilmez tip derseniz şap diye onun yüzüne oturur o denli kıl biri bence

vardı ama bu denli artış olmamış tı tekstilcilerin modası bile Kerimcan modası daha ne olsun dimi?
valla diğerlerinin yanında bana çok da rahatsız edici gelmiyor... bak ben duymadım mesela kerimcan modası diye... bir tek en son altın kaplama mı ne mobilya yaptırmış, onu duydum... bu tarz işlere prim verenlerde problem asıl...

Oyle demeyin. Dunyada tek pipiliyi buse dogurdu sonucta. Heraldeki senlik yapilacak fazlaligi kesilirken. Cunku onlar sehzade. Onlar bebek degiil. Biz ne anlariz canim. Bizi gidi fakir, siradan cocuk doguran ünsüzler biziii

Esra Erol.a cok ayar oluyorum. Yillarca evlilik programi diye senaryolarla milletu uyuttu simdi hala ekranlari birakmiyor Su anda yaptigi program evlilik programlarından da beter

Esra Erol.a cok ayar oluyorum. Yillarca evlilik programi diye senaryolarla milletu uyuttu simdi hala ekranlari birakmiyor Su anda yaptigi program evlilik programlarından da beter
Şansını zorluyor napsın kız yaaağzık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…