bu rok kim ya ben nasıl kaçırdım :))))))))))))))))))1- ece erken; kadını 2000'lerde sabah programında bıraktım orda da kızın biri bunun için "tv'deki kadar güzel değilmiş" demişti de programda kıza cevap vermişti "güzellik bir sivilceye bakar" diye. Artık nasıl içine oturmuşsa sdasdassda
2- Rok zaten şahıs için bi şey yazmaya gerek yok.
onların önünde kerimcan var ne etti çocuk size yauuAleyna tilki ve Nihat Doğan önden gidiyor
Gözümden kaçmış bana itici gelmiyor ya ondanonların önünde kerimcan var ne etti çocuk size yauu
Olmazmı kazen abi tabiki nefret duyduğumuz ünlüler var mesela kerimcan dan iğreti geldi artık tamam herkesin cinsel tercihi ve yaşam biçimi kendini ilgilendiriri fakat içinde bulunduğu bu durumu kameralar önünde ve sosyal medyada çok harika bişeymiş gibi göstermesi sinirlerimi bozuyo sonuçta günümüz teknolojisini en çok kullananlar ergenlik çağındaki çocuklar ve onların özenti iç güdüleri normal yetişkine göre çok daha fazla ne yazıkki çok kötü bir örnek bu. Onun dışında zuhal topala sinir oluyorum oda malum bi zamanlar yaptığı yalan dolan evlilik proğramından dolayı ha bide özcan denizi hiç sevmem:)) ondakide gereksiz ve boş özgüven beni çok rahatsız ediyor ya adamın saçı sakalı ağardı hala aşk dizilerinde başrol oynuyo dizinin konusu çok iyi olsa bile başrolde yaşlı başlı adamı görünce nefret ediyorum ya kardeşim biraz yol verde arkadan gelen gençler oynasın artık değilmi :)TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Ben de ayar oluyorum ona güvenilmez tip derseniz şap diye onun yüzüne oturur o denli kıl biri benceHeh biri geldi aklıma ;
İsmail Küçükkaya FOX tv hafta içi sabah haber sunucusu... Kadınlarımız, Annelerimiz, değerlerimiz der ama ne hikmetse eşine şiddet uygular. Anında basın yasağı ile konu kapatılmaya çalışılır.
Ama yemezler, bu adamın birde şiir okuması nasıl batıyor anlatılamaz
GEnçler ona benzedi piyasa da adam gibi adamların sayısını azalttı daha ne olsunonların önünde kerimcan var ne etti çocuk size yauu
ondan önce yok muydu ki?GEnçler ona benzedi piyasa da adam gibi adamların sayısını azalttı daha ne olsun
vardı ama bu denli artış olmamış tı tekstilcilerin modası bile Kerimcan modası daha ne olsun dimi?ondan önce yok muydu ki?
O kim ? Özgecan'ın ölümü sonrası attığı mesajla yok hükmündedir, olmayan kişiyi oylamaya bile gerek yok.Kesinlikle nihat dogan
valla diğerlerinin yanında bana çok da rahatsız edici gelmiyor... bak ben duymadım mesela kerimcan modası diye... bir tek en son altın kaplama mı ne mobilya yaptırmış, onu duydum... bu tarz işlere prim verenlerde problem asıl...vardı ama bu denli artış olmamış tı tekstilcilerin modası bile Kerimcan modası daha ne olsun dimi?
Valla bende alisana ayar oluyorum.
Gormedik sevgili buldu
Görmedik sözlendi
Gormedik nisanlandi
Gormedik evlendi
Görmedik baba oldu
Görmedik serisi guruuuğrrrla sunar.
Why so serious? Vaaaay diye bagirasim var
A bide bu görmediğin ilerde oğlu sünnet olur bişey olur o zaman seyreyleyin şenliğiiiiii
Şansını zorluyor napsın kız yaaağzıkEsra Erol.a cok ayar oluyorum. Yillarca evlilik programi diye senaryolarla milletu uyuttu simdi hala ekranlari birakmiyor Su anda yaptigi program evlilik programlarından da beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?