Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!


  • Ankete Katılan
    1.148
Ben Fatih Ürekten nefret ederdim tv de çıkar çıkmaz kanal değiştirirdim hani şu yılan gibi elini hareket ettiriyordu ya ayyy kafamı yastığa gömesim gelirdi. Ama yemek proğramını bi kaç izledim artık normal bir insanmış gibi geliyor:))) normal konuşuyor falan :))) Alakası yok ama Kadın isimli dizide Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan'ı çok severim. Bir zamanlar çok güzel hareketler bunlar da oynarken ona uzun uzun yazdığım mesaja aynı şekilde cevap vermişti. O yüzden çok sempatik geliyor bana. Biz de de var acayiplik tanımadan sevip sevmemeye karar veriyoruz:)) Tanısak belki aksini düşünürdük.
Fatih urek sempatik ya seviyorum oldum olası.
 

Mide küçültme operasyonu sonrası kilo verince her sabah ayağa kalkıp bakın ben fitim mesajı vermesine uyuz oluyordum : )

ama iyi kızdır...

bu arada sosyal medyada en sempatik bulduğum ünlü de Doğa Rutkay'dır...
 
kızlar sizler yazınca fark ettimde bu ülkede az facia görmemiş
yazık ya nasıl kaldırıyor bu ükle bu enkazları bilmem
 
TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)


Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Valla çok çok haklısın ben hiç izlemedim ama instagram da kesfette çıkıyor karşıma orada bile sinir bozu'u ikili bircan ve eve reyting yapicam diye herkese saldiriyorlar benim anladığım.
 
Gülben ve seren. Gülben’i ahlaki açıdan sevmem. serenin ise yetisizlik ve anne babasının tanınmışlığıyla bir yerlere gelmiş olduğu aşikar.
 
Ya esra erol a ne demeli hergün bir insan nasıl aglamayı başarır ya anlamış değilim.gördüğüm anda kanal değiştiriyorum.saçma saçma programlar
 
Mide küçültme operasyonu sonrası kilo verince her sabah ayağa kalkıp bakın ben fitim mesajı vermesine uyuz oluyordum : )

ama iyi kızdır...

bu arada sosyal medyada en sempatik bulduğum ünlü de Doğa Rutkay'dır...
Birde aşırı yapmacık pozları var sanki yüzü her daim makyaj degil de maske ile kapalı gibi robotumsu ))
Doğa Rutkay başka tabi babasından gelen bir asaleti var
 
Çook var çok. Bu yüzden tv izlemiyorum. Evdeyken, dışardayken başka birileri açarsa da ne kadar haklı olduğumu hatırlıyorum. Bağıra bağıra konuşan insanlarla dolu televizyon.
 
Ece Erken, Hakan Ural, Nagihan, özellikle de Eser Yenenler..
Ekranda ne işleri var çözmüş değilim. Fazlasıyla gıcık tipler.
Fatih Ürek'i sevmezdim; o bile sempatik gelmeye başladı bunların yanında..
 
Bu arada konuya anket ekledim eklemek istediğiniz seçenek varsa lütfen beni etiketleyerek bildirin 2 seçenek seçebilirsiniz.
 
En ayıbı ne biliyor musun ? Sen sibelden kaç yıl oldu ayrılmışsın, yeniden evlenmişsin çoluğun çocuğun var. Eski çocuklarını tabi ki ihmal etme ama sibel aşağı sibel yukarı. Yeni eşine böyle saygısızlık olmaz.

Ne kadar doğru bilmiyorum kendisi Sibel Can'dan nafaka ve yüklü bir tazminat almış boşanırken. Ama tam emin değilim.

Bir de Kerimcan var. Niye şöhret oldu anlamadım.

Çünküüüü... Pasif gayleri seven bir milletimiz var. Onları ilginç buluyoruz demek ki.

Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm:halay:

Kadın resmen Beyonce'dan kopyala yapıştır yapıyor az bile söylemiş.

Yeri gelmişken yazayım Erol Köse hem Büdüye benziyorsun hem cücük boylusun.Paran olmasa ne Gülşen ne de karın olan gayet güzel kadın sana bakmazdı aslanım:dondurma:

Bir ara milletin açığını çıkarmaya başlamıştı sonra susturdular. Herkesin bir açığı var demek ki

Ay bir de ROK vardı nefret ettiğim çok şükür onun sesi soluğu kesildi kurtulduk:işsiz:

Yine ortaya çıkmaya çalışıyor ama izin vermezler sanırım. Seviyesizden de seviyesiz o laftan sonra.

Bu arada ece erken her an dava açabilir çünkü hakkındaki yorumları ekşi sözlükten dava açıp sildiren ilk ünlülerdendir kendisi

Ekşi'de entry sildirmek Streisand etkisine yol açıyor maalesef. Aklı olan yaptırmaz.
 
Bu arada konuya anket ekledim eklemek istediğiniz seçenek varsa lütfen beni etiketleyerek bildirin 2 seçenek seçebilirsiniz.
Tam gulben ergen e sallamaya baslayacakken anketi gördüm bende oldum olasi itici ve yapay gelmiştir bana
 
Bu arada Esra Erol Alişan çağla şıkel iğreniyorummmm sizden çıkın şu instagram keşfetimden
Sizi beğenen takip eden arkadaşlarımı siliyorum resmen
Birde bu nusretler bir tane daha hatayı aşçı var pis pis yemek yapıyorlar

Televizyon izlemiyorum oradan karşıma çıkıyorlar
Twitterda konumumu atina yapıp kurtulmuştum bunlardan instagramda yapılmıyor sanırım
 
Back
X