Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Çook teşekkür ederim :)
Evet dolmuştum, çok sabrettim fena patladım :KK70:
Arkadaş da çok durmadı üzerinde sağolsun, bugün herşey eskisi gibiydi.
Hatta sabah otelde bi sorun oldu araçla ilgili, otel çalışanlarından kaynaklı. İkame araç bekledik, oteldeki vale biraz çekinmiş benden. Biraz soğuk duruyorum galiba iş yorgunluğu filan. Neyse sabah lobiye indim, benim arkadaş diyor ki yok yok çok hoşgörülüdür Limonreceli hanım, sorun olmaz :) tam üzerine geldim konuşmanın. Tebessüm ettim artık :)
:halay:seni bilen bildikten sonra aynen bole gül hep sen. Moralini bozma hic bisey icin :KK68:

Gerçekten bi imkan olsa da yaşadıklarımızı izletme firsatim olsa ağzınız açık kalırdı. Nasıl modern, ileri görüşlü, vizyonlu, her daim destek falan filan. Dedim ki Allahım bu adam neredeymiş bu güne kadar. İlk olarak ailesini tanıyınca bi ışık yandı bende ama Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, Istanbul'da iyi bir kurumda iyi bir konumda çalışmış uzun yıllar. Ensturman çalar, spor yapar, mesleğinde çok başarılı, ince, nazik. Bu aileden nasıl çıkmış bu adam diyordum . Meğer adamın içinde hala o kültür varmış. Hortladı birden :KK70:

ya hem moder görünüp hem de karı dövme meraklısı bir yobaz olmak çok zor değil mi? nasıl gizlemiş kendini :/ böyle şeyler okudukça insan iyice şüpheye düşüyor. tam sizin bu adam neredeymiş bu güne kadar dediğiniz şeyleri yaşıyorum şu an mesela. ilerde ben de böyle düşünmem heralde yani valla korkmaya başladım.

geçmiş olsun ama evlendiğinizi düşünün yani yırtmışsınız.

Arkadaşlar bugün uzun zaman sonra ilk kez kontrolü kaybettim, çok ağır şeyler söyledim/ yazdım. Çok pişmanım :KK43:

Neyse özetten sonra konuya giriyorum.
Malum kişi ex nişanlı .
Kendisiyle aylar önce iletişimi kestik. Evlilikten döndük. Bir miktar alacağım var, o yüzden whatsapptan filan engellemedim, zaten arayıp sormuyoruz birbirimizi.

Neyse bugün şehirlerarası bi yolculuk yapıyorum. Aracı arkadaş kullanıyor, can sıkıntısı nette takiliyorum.

Zat-ı muhterem whatsaptan mesaj attı. Bi konser varmış, öncekine birlikte gitmiştik filan yazdı. Ben dikkate almadım. Neyse arkasından bi dini metin gönderdi. Bende kayış koptu..

Metinde diyor ki: Eşlerinizi, size itiraz ederlerse önce sözlü uyarın, olmadı yatagınizı ayırın, en son ihtimal de iz bırakmayacak şekilde dövün. (Isteyenlere özelden ayet no gönderirim ama lütfen dini yorum yapmayın. Konu dini içerikli değil) Inancimi zayıf bulduğu için (kendince) ve erkeğe itaat etmeyen dikbaşlı kadın olmakla suclandigim için terketmistim.

Allahım bir hışımla ağzıma geleni yazdım. Ben seni istemiyorum, sen hala neyin kafasını yaşıyorsunla başlayan ve ağza alınmayacak küfürlerle devam eden :KK43:

Allahım ben bu kadar ağzı bozuk seviyesiz bi insan değilim. Yemin ederim cinnet geçirdim sanki bi an. Iş arkadaşım noldu filan diyor, ben bi yandan küfürler hakaretler yazarken ona bunları sesli sesli söylemeye başladım. Üstelik bu iş arkadaşımın amiri konumundayım, kendimi rezil ettim. Sonra devam eden yolculuk boyunca sustum. Çok üzgünüm, çok pişman oldum.

Ben bu ex adamı önemsemiyorum, neden bu kadar sinir harbi yasadim. Normalde cok sakin ve dik duruşlu bi insanim.

Neyse geldik, bi yemek yiyelim dedik. Yanımıza çiçek satan bi abla geldi, iş arkadaşım bana bir demet çiçek aldı tebessüm ederek. Biraz gülümseyin Limonreceli hanım dedi.
Ben yerin dibine girdim :KK43:

Öyle içimi döktüm, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Seni suçlu gördükleri için boyle bir davranış sergilemiş olabilirsin haksız yere suçlandığımız zaman hangimiz delirmiyoruz ki boşver takma

Hiç canını sıkma haketmis dağ ayısı. Arkadaşın da anlayışla karşılar boşver. Sonuçta küçük bir cinnet anında kimler neler yapmıyor ki.

ya hem moder görünüp hem de karı dövme meraklısı bir yobaz olmak çok zor değil mi? nasıl gizlemiş kendini :/ böyle şeyler okudukça insan iyice şüpheye düşüyor. tam sizin bu adam neredeymiş bu güne kadar dediğiniz şeyleri yaşıyorum şu an mesela. ilerde ben de böyle düşünmem heralde yani valla korkmaya başladım.

geçmiş olsun ama evlendiğinizi düşünün yani yırtmışsınız.
Vallahi ben de halen yaşıyorum bunun şaşkınlığını. Kendini çok mu iyi korudu, yoksa değişti mi kestiremiyorum. Ben hayretler içinde izliyordum sadece.

Iliskinize maşallah deyim, inanın ben de inanılmaz korkuyorum. Karşıma kim çıksa bunun içind e de mi bi öküz var diye endişe ediyorum..

Evet çok sağolun, kurtuldum

Küfürleri kaydedip başına iş açmasın , insanlara hiç güvenmiyorum valla.Bir de alacağını al bir an önce bence , biri daha yazmış , borçtan yırtmak için senin engellemene neden olacak şeyler yapıyor olabilir.

Bu arada ayetleri bile laf sokmak için kullanıyor , ne günlere kaldık yarabbim.

Konuyu okuyunca üniversitedeki ev arkadaşım aklıma geldi. Eski sevgilisi aynen böyleydi. Adam kadın erkeğin bir adım arkasında durur, misafir geldiğinde sen geride duracaksın vs saçma sapan şeyler söylüyordu kıza. En son kız çıldırdı kıza bu ayeti atmıştı. Değişik insanlar onlar çok garipler.

Konuyu okuyunca üniversitedeki ev arkadaşım aklıma geldi. Eski sevgilisi aynen böyleydi. Adam kadın erkeğin bir adım arkasında durur, misafir geldiğinde sen geride duracaksın vs saçma sapan şeyler söylüyordu kıza. En son kız çıldırdı kıza bu ayeti atmıştı. Değişik insanlar onlar çok garipler.
Aynı konudan mağdur biri daha mi var :/
Denge yoksunu insanlar ya.

Back
X