- Konu Sahibi LimonReceli
Bu durumda kontrolunuzu kaybetmeniz bence iyi olmus pişman olmayın anlasin geri kafali herif hatasını...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, çok inançlı ama kul hakkından haberi yok.borcunu ödemekten haberi yok, konser düşünüyor, itaat düşünüyor dangoz.
bunu şöyle iz bırakacak şekilde dövücen.
Ayyh inşallah kara delik olur o yara.Asıl çirkef kendisi asıl.. Aynı zamanda yobaz da..
İyi olmuş iyi. Salağın ruhunda yara açılmıştır. Hiç unutmaz o anı![]()
Kefen parası olsun diyecektim ki hanimefendi kimliğime yakıştıramadımŞuan sadece paranın derdine düştüm ben![]()
Teşekkür ederim, inşallah aldığı bu tepki sayesinde başka bir kadına aynı tavrı sergileme cesareti gosteremezBu durumda kontrolunuzu kaybetmeniz bence iyi olmus pişman olmayın anlasin geri kafali herif hatasını...
Teşekkür ederim, evet onun dilinden konuştum aslında :)Demek ki o dilden anlıyormuş.Boşver takılma.
İş kurduğu için bir miktar nakit vermiştim, bir de nisanda takılan altınların parası ondaydı.Borcunu ödeyecek adam şimdiye kadar öderdi demek ki niyeti yok çok büyük bir meblağ mı yani böyle kavgalar yaşamaktansa başımın gözümün sadakası olsun der engellerdim yani açık açık borcunu öde sonra da engellicem onun harici bana birşey yazmanı istemiyorum deyin. haketmiş zaten yani ne alaka zaten ayrılmışsınız
Evet, cidden yakıştı. Keşke az daha yazsaydım :))küfür kadına yakışmasa da bazen söylediklerimize çok yakışıyor..bunu asla inkar edemeyiz..
eski nişanlınız nasıl biri diye sormıcam çünkü attığını ikinci mesajla belli etmiş.
iş arkadaşınıza karşı mahcup olduğunuzu da düşünmeyin insanlık hali.bir de herkesin bir deli yanı vardır cebinde sakladığı.arada bazılarının görmesi iyi olabilir.
Evet gülümsedim :)yerin dibine girecek birşey yok ki gayet ince düşünülmüş bir hareket, gülümseseydiniz keşke :)
gülümsediniz mi :)
Nasıl rahatladım anlatamam, aylardır birikmiş meğer :)deşarj olmuşsunuz ne güzel..arada lazım
O kadar çok dolmuştum ki anlatamam. Konuştum anlamadı, sustum anlamadı, kavga ettim anlamadı. En sonunda onun dilinden konuştum, inşallah anlamıştır bu sefer :)bence önemsediğinizden değil, daha önce sizi itham ettiği ve sizin ayrılmanıza sebep olan konular yüzünden damarınıza basılmış ve tepki göstermişsiniz, haklısınız..
evlilikten döndüğüm adam, bana böyle yapsa ben de küfrederdim.
Yapmasanız daha iyi olurdu. Siz onu size yazdığı mesaj yüzünden dava edemezsiniz ama o sizi küfür ve hakaretlerden dolayı dava edebilir. Alacaklıyken ona tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşınızın da şahit olması iyi olmamış.
Amacım sizi üzmek değil. Her işte bir hayır vardır. Bu olaydan ders çıkarıp, bir daha kontrolünüzü kaybetmemelisiniz. Belki ileride böyle bir şey yapıp daha kötü durumda kalacaktınız, bu olay sayesinde belki onu yaşamamış olacaksınız.
burda "suç işlemeye tahrik var" diyemez miyiz :)
somut olayın bütününe bakarak :)
Adam “ben ne yaptım ki, ayet paylaştım. Ayet paylaşan insana küfredilir mi?” diye savunur kendini. Konu sahibinin somut olarak ispatlayabileceği bir tahrik yok. Hakim de SMS gibi somut kanıtlara göre karar verir.
daha da evveliyatından bahsediyorum konu sahibi anlatmış ya maneviyat yönünden tartıştık evlenmekten vazgeçtik fln diye, ordan yürüyebilir, taciz, mobbing hatta ve hatta tahrik boyutuna giriyorsa kimse kimseye ayet gönderdim ne yaptım ki diyemez , benim şahsi ve hukuki görüşüm![]()
Arkadaşlar bu konuda sonuna kadar haklısınız, hatamın farkındayım. Ama o an inanın ki içimden canavar çıktı kontrolü kaybettim.Evet hepsini somut kanıtlarla tek tek ispat etmek zorunda kalır. Manevi tazminat ödememek için. Yani o kadar uğraşıp başarabilirse elde ettiği şey ceza almamak, tazminat ödememek olacak. Ne gerek var. En baştan kanuni olarak riskli duruma düşmemek çok daha az yorucu. Belki de başaramayıp borçlu adama tazminat ödemek de var.
Birkaç ay önce bir konu vardı. Konu sahibi boşanmasına sebep olan kocasının metresine mesajla hakaret etmiş, kadın da hakaret davası açmış, tazminat istemiş. Konu sahibi “ben ne yapacağım şimdi” diye telaşla konu açmıştı. Çoğu kişi böyle yapmasaydın demişti. Şimdi herkesin iyi ki yapmışsın demesine şaşırdım.
Hayatım zaten hep böyle değil midir biz neler hayal ederiz hayat neler verir önemli olan senin duruşun seviyorum seniKuzum hoşgeldin konuma,
Neler hayal ettim neler gördüm dimi
Neyse ki daha iyiyim artık.
O arkadas hoslanıyor mu acaba çiçek almış merak ettımde:)Ohh yaa,
Haketmiş dimi arkadaşlar. İçimı ferahlattiniz:)
Ben de bu dini kullanma konusunda çok sinirleniyorum zaten. Yok nefsim beni köle etmiş, kendisine değil şeytana itaat ediyormuşum filan. Vallahi yanımda olsa kafasını karpuz gibi yaracaktım.
Evet sizin konunuzu hatırlıyorum, bunlar aynı model muhtemelen.Inanmiyorum gercekten benim konuma da yazmistiniz. Iyi ki gercek yuzunu evlenmeden once gosterdi. Benim eski sevgili de cok inancli oldugunu iddia eder anlatmistim size guya feministtir. Bana 'Kendi hayatimdaki kadin haric her kadinin cok basarili olmasini isterim ama kendi hayatimdaki olunca egom kaldirmiyor'demisti. :))) Her turlu degeri kendilerine gore uyarliyorlar iste. Iyi yapmissiniz bence.