- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi LimonReceli
Bence evet, abarttım yazarken deOhh yaa,
Haketmiş dimi arkadaşlar. İçimı ferahlattiniz:)
Hak etmiş cevabını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evet, abarttım yazarken deOhh yaa,
Ahh Milenacim iyiki geldin konuma,Kuzum ben dumur oldum
Seni yorumlarindan az cok taniyorum
Nasil boyle bir adamla nisanlanabildin?
Allah kurtarmis diyelim
Iyi yapmissin kufur etmekle
Ondan anlar anca o
Uzulme rezil oldum diye de sanki sinirlendiginde is arkadasin kufur etmiyo mu? Bosver gitsin
Teşekkür ederim, bastım engeli zaten. Hadsiz nerede duracağını bilmiyorYeniden nasıl dikkat çekerim çabalarında sanırım. Bir kere söylenip rahatlamışsınız, bir daha muhatap olmayın derim.
Teşekkür ederim,olabilir insan bazen kontrolü kaybediyor gerçekten o ex kisiyede hic takilma derim mercimek kadar beyniyle akli sira sana nasihat ediyor valla cocuk sevindir sukur namazi falan kil boyle kit zekali birinden sukur ki kurtulmusun hicte kafaya takma insaniz patlamalar muhakkak oluyor
Ohh yaa,
Teşekkür ederim,Boşver rahatlamışsındır en azından
Umarım küfürler 'iz bırakmıştır' hödükte..
Cevap yazdı mı sonra?
Teşekkür ederim,Evlilikten dönmen senin için ne de hayırlı bişey olmuşş gerçekten . hiç pişman olmaa hak etmiş iş arkadaşına da rezil olacak bi durum yok insanız sonuçtaçiçek falan almış ne hoş bi davranış
![]()
Zaten bi ara dinde evlilik hakkı 3 filan bile demeye yeltenmisligi var öküzün. Cehenneme direk olsun, yeterki benden uzak olsunİyi ki terk etmişsiniz bu adamı diyeceğim bu kadar.
Korkacaksan çok dindarmış gibi görünenden kork zaten yemediği nane kalmaz bunların.
Sizi de aldatırdı bak evlendikten sonra...
Çok tatlı yazmışsınız, çok teşekkür ederim.Az bile yapmışsınız elleriniz dert görmesin.
Şuan ex nişanlınıza saydıklarımı duysanız; bunları duymaktan utanırdınız öyle sinir oldum.
Ayaklı özgüven patlaması ne olacak? Böyle kadının kalbine değil de kişiliğine hükün kurmak isteyen adamların kafalarından kıvılcım çıkarmak haktır.
Ne guzel fark etmissinAhh Milenacim iyiki geldin konuma,
Inan kendime o kadar çok kızıyorum ki nasıl anlayamadım diye. Başlarda nasıl modern, kültürlü, vizyonlu bi adamdı anlatamam. Gerçek yüzü iş ciddiye binince ortaya çıktı. Her seferinde şaşkınlıkla izledim![]()
Çok çok teşekkür ederim, küfürlerime eşlik edip bana destek olan bi arkadaş daha :) çok tatlısınız.Allah kurtarmış sizi, cidden. Ruh hastasının teki, nasıl yediremediyse artık kendine terk edilmeyi. Burda "erkeklik gururu, erkeklik gururunu incitmeyin" diye bik bik öten kraldan çok kralcı ablalar vardı, bunların erkeklik gururu bu kadar işte. Tükürdüğümün gururu. Canınızı sıkmayın, ben sizin yerinize sinirlendim ehehe.
Ayy neler yazdım, neler söyledim. Hatta hırsımı alamadım aradım açmadı mok adamDensiz iyi etmissin, daha da yazsaydin!
Ben de bu dini kullanma konusunda çok sinirleniyorum zaten. Yok nefsim beni köle etmiş, kendisine değil şeytana itaat ediyormuşum filan. Vallahi yanımda olsa kafasını karpuz gibi yaracaktım.Bazılarına az bile. Eşi bile değilken ne münasebet. Bu ne biçim bir zihniyet. Kurtulmuşsunuz çok şükür. Evlenseniz kim bilir neler yapacaktı size.
Dini inançları olan bir insanım burada yasak olmasa herşeyin bir mantığı var böyle en ufak şeyde bu ayetler hadisler inmedi. Bazı dini kullananlar kendi aleyhinde anlamam iateidği şekilde çeviriyorlar.
Oh iyi olmuş nasıl sinir oldum. Kullandığı şeye bak. Iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık.
Ahh sizinki benimkinin yanında çok kibar kalıyor. Bildiğin yedi sülalesine daldım ben. Pisliğini de al git hayatımdan filan dedim bunlar en normal olanları :)"Ulan Ayı ben senin ayette bahsedilen karınmıydım da k.cini basini oynatiyorsun? Hangi cehenneme gidiyorsan git bana bulasma paramida ver agzina mictirtma" mi yazdiniz acaba![]()