Ayarsız bir misafirler :)

anlayısınıza hayran kaldım .mısafırınız'ın yaptıgı terbıyesızlık .yemek hazırlanmıs hatır ıcın ,bır kasık da olsa yenır .ben ac degılım demesı gercekten ayıp olmus .ustune bır de tatlı ıstemesı .nıye tatlı yapmakla fılan ugrastınız kı ,keske hazır bırsey alsaydınız .valla ben de bayram zıyaretı ıcın erkek arkadasımın aılesını zıyarete gıttım .ayıp olmasın ama ,ıclı kofteler acılı patlıcan yemegı acılı corba ,kısacası hersey acılı .bır de ayran yapmıslar,onlar da meshurmus yesıl bıberlı ayran:53: ılk defa duydum ve ılk defa ıctım .ev zaten tıklım tıklım teyzeler fılan var .ben zaten heyecandan oluyorum .hararet var uzerım de ,ustune bır de acılı yemekler :18: yemesem olmaz ayıp olur sankı begenmıyormusum gıbı .neyse zorlana zorlana yedım .acılı yemekler bır yandan sıcaklık bır yandan gozlerımden bıldıgınız yaslar gelıyor .ayran ıcıyım hararetımı alsın dedım .o da bıberlı cıktı .bayag bır ıskence cektım anlıcagınız .masa da herkez ,ben ondan almıyım sadece ıclı kofte yıcem dedıkce benım ıcım sızladı:43: butun yemeklerı tek basıma acı cekerek ben yedım .ayıp olmasın dıye .kısacası tatlım mısafırınız de hatır ıcın ,karnı tok da olsa cekebılırdı o ezıyetı:64:

Canım market yakın olsaydı gidip alacaktım ama eşimin götürmesi gerekecekti.Bende Bismillah diyip başladım keke : )

Sende bayağı işkence çekmişssin:1: Herşey acılı hemde ayran bile.

Merak ettim canım hangi yörenin yemeklerinde var acılı ayran :1:

Canım market yakın olsaydı gidip alacaktım ama eşimin götürmesi gerekecekti.Bende Bismillah diyip başladım keke : )

Sende bayağı işkence çekmişssin:1: Herşey acılı hemde ayran bile.

Merak ettim canım hangi yörenin yemeklerinde var acılı ayran :1:

tatlım hıc sorma yaa bıldıgın ezıyet cektım .ıclı kofteyı cok sevmeme ragmen o acının vermıs oldugu ızdırapla ıclı kofteden en fazla 2 tane zar zor yedım .o acılı yemeklerden mıgdemde ıclı kofteye yer kalmadı .ben ayıp olmasın dıye tum yemeklerden yedım ama ,mıllet ben yemek yemıcem sadece ıclı kofte yıcem dedıklerın de,sankı ben acmısım gıbı oldu :1: canım erkek arkadasımın baba tarafı ordu anne tarafı adıyaman .aslın da acıyı severım ama cok abartmıslar hanı .bırde ustune sıcak bır de yabancı bır ortam .teyzelerıyle yenı tanısıyorum zaen heyecan var .olmuyor boyle .acılı bıberlı ayran aslında guzel ama tatlı bır yıyecegın yanında olabılır .orn pılavın yanına yakısabılır .ama oyle acılı yemeklerın yanında gercekten olmuyor .yanaklarım fılan kızarmıst bayag.gozlerım yasardı ıyıce komık duruma dustum:1: acılı ayran malatya yoresıne aıtmıs cnm .annesı malatyalı bır arkadastan ogrenmıs .ıyı guzel etmıs :1:

valla cok sinir olurum bu tip insanlara ya su denir saolun emek vermissiniz ama inanin ac degilim ama sen gel dingil gibi direk ac degilim pasta var mi denir mi ya valla ölürüm yine demem diyemem ki helal olsun valla :53:

bence o keki yapmaylada iyi etmemişsiniz,ben olsam asla yapmazdım,canı sadece tatlı istiyorsa pastaneye gitsin derim..

Hakkaten sinir bozucu bi misafirmiş :20:

Bize de şöyle oluyor bazen, annem misafir gelcek diye bişeyler hazırlar bi güzel.. Sonra o misafir gelmez. Annem de küplere biner :1:

sabrına hayran kaldım arkadasım... Ölürdum de yapmazdım o kekı ben... :19: Zıkkım yesın utanmadan sıparıs verıyor bıde, hızmetcın mı var senın? Terbıyesız :57:

Back
X