• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aybasim olmuyor

ELA2709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
10
2
3
32
Merhaba Hanimlar...,

suan icimi dökmeye ihtiyacim var ve problemlerimi, sizlerle paylasmak istiyorum....

Ben 2 Senedir Evliyim... yasim 25in altinda.

aybasim olmuyor kac aydir acaba hamilemiyim?

Son düzenleme:
Hepsini okudum olan olmuş zaten de, suçlu gibi kaçmak yerine canım göğsünü gere gere gitmelisin. Gitmezsen o mutlu olacak kaçtığın için, git ve olabildiğince mutlu davran ama yapmacık olmadan, kayınvalidenin senden taraf olması zaten 1-0 :) kayınvalidenin dizinin dibinden ayrılma gül eğlen. :KK49:

:))))
Bastan sona okudum yazdiklarini, hakli oldugun da haksiz oldugun da konular var. Bu tip insanlar her ailede vardir mutlaka, sen ona uymakla yanlik etmissin bence. Onun yapmak istedigi seye zemin hazirlamissin. Tüm ailenin toplanacagi o gün kendini dis kapinin mandali durumuna düsürme bence. O eltinle kaynina inat git, sonucta kayinvalidenin evine gidiyorsun,onlarin evine degil.Bi tepsi de tatli ya da bi pasta yap bunlara inat, evin sahibi gibi üstlerinde dur. Onlar kendini yabanci hissetsin, ayrica bu durum hem esinin hem kayinvalidenin hosuna gider.Gitmezsen hem kocan orada boynu bükük kalir,hem de herkesin dili uzun olur... Ben de Almanya da yasiyorum, ne anlatmaya calistigini cok iyi anliyorum, her ailede olur buna benzer seyler, sen büyüklük gösterip biraz alttan almaya calissan kendini bukadar üzmessin.Yine de son karar senin tabiki canim:KK19:.

Back
X