Aybikedeki buluşma resimleri...

kuzucuklar tatlı olmasına tatlı da ben esas bunların 1 yıl sonraki hallerini merak ediyorum
bi araya geldiklerinde evi ne hale çevirdiklerinin resmini mi koyarsınız yoksa sizin yorgunluktan saç baş dağılmış halinizi mi koyarsınız bilmem artıkkaydirigubbakcemile3

maşallah kuzucuklara...
alya duanın ve hayatın mevlüt elbisesini nereden aldınız anneleri bende alcam kızıma begenemedim de..

Maşallah hepsi çok tatlı, Allah bağışlasın..:ecrin_bebek:

ahh ne gündü..
bi dk oturamadım cadı kızım sağolsun
bi üye yazmış bi sene sonraki hallerinizi merak ediyorum şimdi iy zamanları diye ona burdan selam ediyorum akşama evden ordu geçmiş gibiydi ayrıca ne eydik ne içtik aramızda anlayan varsa el kaldırsın :))
hele bi ara hepsi bi ağızdan bi başladılar ahan dedik isyan bayrağını açtılar :)
hediyeler için teşekkür ediyoruz,ayakalrınıza sağlık..
he bide emvlüt kıyafeti mini damlanın alyanınki de hayatın ki de soran olmuşta:)

evet haklısın aybık pek bişey anlayamadık dün çoştular hele gezmemeizden hiçbişey anlamdım...neyse seyda çok beyendı paladıumu anılla gelırler sende onlarla bıdaha gezersin cnm..tek bıraktık orda seni...

o zamn ben gelırım bigün gezerizz daha gusel olmazmı benle kocıkmı benmi :)))))))))))))))))))))))))))

aman allahım bunlar ne böyle yaaaa
ne kadar tatlılar maşallah binlerce kez.........
fatoş emziklerini yerim ben onların:)))

şeymacım görünen o ki buluşmanız güzel geçmiş. allah bozmasın arkadaşlıgınızı .hepiniz çok şeker kızlarsınız ama benim arkadaşım daha şeker .çok şık olmuşsun kızz valla çok begendim seni kaydirigubbakcemile3

aynik hoşgeldin valla boşuna oldu ama sağlık olsun artık valla vicdan azabı çektim kociten habersiz gittim ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…