Bağlanma sorunlarım var

Arkadaşlar ben biriyle bir ilişki yaşamak istiyorum ama nezman biriyle tanışırsam ilk başta herşey güzel ilerlerken ben ondan tiksinmeye ve ayrılmak istemeye başlıyorum bundan gerçekten çok rahatsız oluyorum beni gerçekten seven bir adama karşı ilgi duymuyorum ve beni istemeyen birine yıllarca takıntılı kalıyorum hatta 3 yıllık takıntılı olduğum kişiyle çıkmaya başladığımda daha ilk haftadan ondan soğuyorum ve ayrılmak istiyorum eğer o benden ayrılırsa aylarca arkadından ağlıyorum napabilirim yardım
Ay burada okuduğum en gerçek konusun :d
O ayrılırsa aylarca ağlama kısmı da doğru bayıldım konuyaa
Konuna gelirsek değerini seni sevmeyenlere kendini sevdirerek kanıtlamaya çalışıyorsun
Evde ailendeki kaos ve problemleri toksisiteyi normalin kabul etmişsin.
Tanıstıgın biri seni istemezse de aşırı hoşlanmıyor olsan bile habire aslında sana aşık olduğunu söylediği evlendiğiniz hayaller vs de kuruyor musun?

Bu sıkıntı bende de var, hem kaygılı hem kaçıngan bağlanma sorunu kombinasyonu. Çözümü olduğuna dair inancım da kalmadı açıkçası.

O arkadaşa değersizlik duygun mu var demişsiniz. Ben de onun gibiyim. Nereden anladınız diyorum? Özelden kendimle ilgili yazacağım.
Konu sahibi " beni gerçekten seven bir adama karşı ilgi duymuyorum ve beni istemeyen birine yıllarca takıntılı kalıyorum" demiş. Bu cümlesinden anladım. Kendini değersiz hissettiren, toksik davranan kişilere yöneliyor çünkü gerçek sevginin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Ona göre normal sevgi kaos dolu olmalı. Aynı zamanda ilişkiyi yarış haline getirmiş gibi. Birisi ondan önce ayrılınca bunu hırs haline getirip her gün arkasından ağlıyormuş.

Ay burada okuduğum en gerçek konusun :d
O ayrılırsa aylarca ağlama kısmı da doğru bayıldım konuyaa
Konuna gelirsek değerini seni sevmeyenlere kendini sevdirerek kanıtlamaya çalışıyorsun
Evde ailendeki kaos ve problemleri toksisiteyi normalin kabul etmişsin.
Tanıstıgın biri seni istemezse de aşırı hoşlanmıyor olsan bile habire aslında sana aşık olduğunu söylediği evlendiğiniz hayaller vs de kuruyor musun?
Evet kafamda kuruyorum

cidden soğuyor musun yoksa bir hareketine triplenip iletişimi mi kesiyorsun?
Ya şöyle içimde bir rahatsızlık oluo kendimi çok rahatsız hissediyorum ve o kişiyle ayrılmak istiyorum ama alacağım tepkiden korkup bunu açıkça söyleyemiyorum ve bir bahaneyle hemen iletişimimi kesiyorum

Back
X