• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Hatırladım konu sahibini, yine aynı şeylerden şikayetçiydi.doktora da gitmiyordu eşi yanlış hatırlamıyorsam.Tamam diyip geçiştiriyordu.
Hala bir düzelme yok demek ki...

Merhaba arkadaşlar,
Önceki konumdan biraz tanıdınız beni. Hatırlatayım, Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Lüks bir evimiz var, 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten, uygun bir zamanda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20: anlayamadım 5 yıldır, binlerce kez konuştum tatlı tatlı. Dinlemiyor bile. Tınn... umru değil.
Aciklamasi nedir peki yani yikanmama giysi degistirmemeye uydurdugu kilif nedir
Birde hic kokuyorsun pissin falan diyen yok mu cevresinde arkadas aile hani sizi dinlemezde bir kac kisiden duyunca utanir dikkat eder belki
Baba opme kokuyosun (sigara)lafina yillardir ailenin birak su mereti israrina kulak tikayip bir gunde cocugu kendinden tiksindi diye birakan arkadasim var benim

Merhaba arkadaşlar,
Önceki konumdan biraz tanıdınız beni. Hatırlatayım, Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Lüks bir evimiz var, 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten, uygun bir zamanda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20: anlayamadım 5 yıldır, binlerce kez konuştum tatlı tatlı. Dinlemiyor bile. Tınn... umru değil.
Boyle birsey soz konusu olamaz. Ne demektir ayda 1banyo yapmak. Esim boğa erkeği, kesinlikle pislikten,pis kokudan nefret eder. Benden daha hijyeniktir hatta. Her gun uyaninca banyo yapar,aksam gelince banyo yapar. Sayesinde bendede aliskanlik oldu diyebilirim. Ve ben katlanamam. Hic yasamadim ama yasamakta istemem oyle birseyi. Nasil olduda 5yil dayandin, yada neden bu zamana kadar bekledin ki ? Bilmiyor muydun eşinin bu durumunu. Evlenmeden once yani

1 ay mı :KK57: yok artık! banyoya kilitleyin haftada 2 defa , banyo yapana kadar açmayacağım kapıyı diyin.
Ay yada uğraşmayın atın kapıya gitsin senelerce yıkanmasın rahat rahat koksun bir başına

Sanırım psikolojik bir sebebi var, 1 ay yıkanmamak ve çamaşır değişmemek :KK57:
Ben sabah akşam değişiyorum yahu:KK57:
Kesinlikle katlanamam.

Bizde de 24 saat sıcak su var ,Ay bizim evde mi lüküs şimdi:süslü:
Sanırım yanlış anlaşıldım, ev lüks derken sadece sıcak sudan bahsetmiyorum. Genel anlamda dedim. 8 ay oldu taşındık. Tripleks bir ev. Çoğu insanın dışarıdan gıpta edeceği bir yaşantımım var. Ama içinde öyle mutsuzum...

Bence elleme bırak yikanmasin. Zaten bu gidisle vücudu kimyasal reaksiyon verip kendini imha eder yakinda. Benim esim 2 gün yikanmasa kokar tahmin ediyorum. Tahmin sadece çünkü duş alir kalkinca ilk iş. Ayda biri düşünemedim. Kabuk bagliyodur heralde biyerleri.

Sanırım yanlış anlaşıldım, ev lüks derken sadece sıcak sudan bahsetmiyorum. Genel anlamda dedim. 8 ay oldu taşındık. Tripleks bir ev. Çoğu insanın dışarıdan gıpta edeceği bir yaşantımım var. Ama içinde öyle mutsuzum...
hala aynı şeyi yapıyorsunuz.
Sizin bu detay verme huyunuzu sevmiyorum.
Bi önceki konunuzda da yatak hayatınızı anlatmıştınız bu şekilde.
Problem sizin iyi şartlar içinde yaşadığınız halde mutlu olamamanız mı, yoksa başlı başına eşiniz mi , önce buna karar verin derim.

Zira uzaktan 2. Katta mı banyo yapsa
3. Kattaki yatak odasında mı sevişsek; karar veremiyorum mutsuzum gibi duruyor.

Boyle birsey soz konusu olamaz. Ne demektir ayda 1banyo yapmak. Esim boğa erkeği, kesinlikle pislikten,pis kokudan nefret eder. Benden daha hijyeniktir hatta. Her gun uyaninca banyo yapar,aksam gelince banyo yapar. Sayesinde bendede aliskanlik oldu diyebilirim. Ve ben katlanamam. Hic yasamadim ama yasamakta istemem oyle birseyi. Nasil olduda 5yil dayandin, yada neden bu zamana kadar bekledin ki ? Bilmiyor muydun eşinin bu durumunu. Evlenmeden once yani

Bende de bir boğa var. Sigara kokusunu da hiç sevmezdi benim için katlanıyor ama başka kokuya tahammül edebileceğini sanmıyorum.

Yıkanma konusunda biraz geç kalmışsınız tatlı dille konuşunca olmuyosa zorla birlikte giricektiniz hala yapabilirsiniz.

Eskiden nasıldı ? Ozamanlar yaplı saçlarından ağır kokusundan anlamadınız mı ?

Back
X