Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi övünecek bir şey olmadığı için geçmişte batıya biz öğrettik geyiği ile idare ediyorlar.. Ama sor batıdaki homeless bile bizim toplu taşımadakiler kadar kokmuyor yahu.. adamlarda shelter lar var girip yıkanıyorlar, bizim adamın kolunda tırt marka saat ama toplu taşımada ölü gibi kokuyor, ya da git bir avm de tuvalete kız dolce gabbana sıkmış ama tuvaletten çıkıp elini yıkamıyor.. biz hala geriye bakalım, boynumuz tutuldu..
ortalık pis insandan geçilmiyo.
yola tüküreni balgam atanı mı dersin
saçından yağ damlayanı mı dersin
koltuk altında ölü balık besleyeni
1 ay yıkanmayanı
reglken kesinlikle yıkanılmayacağına adı kadar emin olan ablalar gördük çok şükür.
...
iyiki zamanında batıya biz öğretmişiz bu yıkanmayı paklanmayı. yoksa şimdiye kalsa bizdende öğretecek kimse çıkmayacakmış. boynuz kulağı geçmiş. biz hala size biz öğrettik vidividi diyelim duralım.
35 yıllık ömrümde hiç kokuyorum diyen insan görmedim,
özellikle şu haftada 15 günde bir yıkananlar asla koktuklarını kabul etmiyorlar.
peki toplu taşıma araçlarında koltukaltından fare leşi kokusu yayanlar, saçında 1 haftalık yemek kokusu biriktirenler, regl olduğu kokusundan anlaşılan hemcinslerim uzaylı mı?
insan olan kokar arkadaşlar şunu bir kabul edelim, ağzı da kokar, koltukaltı da, bacak arası da.
hele de bizim millet gibi su içme alışkanlığı az olan, baharatı, soğanı, sarımsaği sofrasından eksik etmeyenler daha beter kokuyoruz, yıkanın allah rızası için yıkanın, şeker değilseniz erimezsiniz, kuduz değilseniz ölmezsiniz, bir kadının pis görünmesi, pis kokması korkunç bir şey, bazen öyle yağlı saçlar görüyorum ki başkası adına utanıyorum, bakamıyorum, yazık...
burada biri regl iken hepi topu 10 gün yıkanmıyorum demişti, evet bunu demişti hatırlıyorsun değil mi![]()
35 yıllık ömrümde hiç kokuyorum diyen insan görmedim,
özellikle şu haftada 15 günde bir yıkananlar asla koktuklarını kabul etmiyorlar.
peki toplu taşıma araçlarında koltukaltından fare leşi kokusu yayanlar, saçında 1 haftalık yemek kokusu biriktirenler, regl olduğu kokusundan anlaşılan hemcinslerim uzaylı mı?
insan olan kokar arkadaşlar şunu bir kabul edelim, ağzı da kokar, koltukaltı da, bacak arası da.
hele de bizim millet gibi su içme alışkanlığı az olan, baharatı, soğanı, sarımsaği sofrasından eksik etmeyenler daha beter kokuyoruz, yıkanın allah rızası için yıkanın, şeker değilseniz erimezsiniz, kuduz değilseniz ölmezsiniz, bir kadının pis görünmesi, pis kokması korkunç bir şey, bazen öyle yağlı saçlar görüyorum ki başkası adına utanıyorum, bakamıyorum, yazık...
Pislikten burun koku almiyor tezine bende ekleme yapmak isterim goze perdede iniyor olmaliki gormuyorlar.Bunun bilimsel bi açıklaması olabilir.
Pislikten burnun içinde resöpterler işlevini kaybediyo falan olabilir.
Kafasından ha damladı ha damlıycak şeklinde yağ olan insanlar koktuklarınıda kabul etmiyolar. Hatta bilirim ki sırılsıklam terleyip leş kokanlar ben terlemiyorum ki de diyolar .
Yıkanmadıkları gibi aynı kıyafeti günler günlerce giyiyolar.
Böyle insanların cikdide bi acaip renk oluyo mezarda unutulmuşta çıkartılmış gibiler.
Bi insan hergün yıkanmalı . Burda bi arkadaş saçım geç yağlanıyo 3günde 1 yıkanıyorum kocamada kızıyorum hergün duşa giriyo diye dedi.
Kendisi evdeymiş yani evde olunca hareket edilmiyo mu yemek pişmiyo mu çamaşor asmıyo musun eğil kalk bulaşık boşaltmıyo musun . Terliyosun işte ama gelde anlat
ondan bahsediyorumburada biri regl iken hepi topu 10 gün yıkanmıyorum demişti, evet bunu demişti hatırlıyorsun değil mi![]()
hakkaten gerekçesi neydi acaba yaNeden regliyken yıkanınca kanı mı sulanıyomuş ?
Bunun bilimsel bi açıklaması olabilir.
Pislikten burnun içinde resöpterler işlevini kaybediyo falan olabilir.
Kafasından ha damladı ha damlıycak şeklinde yağ olan insanlar koktuklarınıda kabul etmiyolar. Hatta bilirim ki sırılsıklam terleyip leş kokanlar ben terlemiyorum ki de diyolar .
Yıkanmadıkları gibi aynı kıyafeti günler günlerce giyiyolar.
Böyle insanların cikdide bi acaip renk oluyo mezarda unutulmuşta çıkartılmış gibiler.
Bi insan hergün yıkanmalı . Burda bi arkadaş saçım geç yağlanıyo 3günde 1 yıkanıyorum kocamada kızıyorum hergün duşa giriyo diye dedi.
Kendisi evdeymiş yani evde olunca hareket edilmiyo mu yemek pişmiyo mu çamaşor asmıyo musun eğil kalk bulaşık boşaltmıyo musun . Terliyosun işte ama gelde anlat
Pislikten burun koku almiyor tezine bende ekleme yapmak isterim goze perdede iniyor olmaliki gormuyorlar.
anlamadım.
hangi dil bu? anlamak için perişan oldum.
özet: avrupalılar pis bizler temiziz mi?
konu ile ilgisi ne şu an?
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünTurkler kadar hijyene temizlige onem veren yok demek istedim. Adamlar herseyi bizden ogrenmisler. Turkler her konuda number one yaniiiiii
Aminnn hep birlikte gulelim insallah.Neyce kızlar bu![]()
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün![]()
ondan bahsediyorum
ama kesinliklen! kokmuyordu dikkatini çekerim
hakkaten gerekçesi neydi acaba ya
hatırlayan var mı?
Yuhhh dicem 9 gun adet ve banyo yok igrenc yaa. Benim adetim cok gelirdi. Annem bana kizardi banyo yaptigimda daha cok gelirdi. Yinede annemi dinlemez yapardim