• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Bunun bir karşılığı olmalı. Doktora gitmeyi de kabul etmiyorsa bir cezası, bir tazminatı olmalı. Mahkemede nasıl ispatlayacaksınz? Tanıdıkları şahit mi göstereceksiniz? Bence iyi bir avukata danışın. Gerekirse noterden ihtar falan çektirin, ya da eve uzman getirtin, eve polis, bilirkişi vs çağırın, tutanak tuttsunlar.

Size bir çeşit şiddet uyguluyor. Fiziksel ve psikolojik olarak zarar görüyorsunuz. Bunu size yaşatmaya hakkı yok. Bence iyi bir avukata danışarak kayıt altına alınmasını sağlayın. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. evliliğimin bitmesini ve bu durumlara gelmesini istemezdim, ama insanın aklına gelmeyen başına geliyor maalesef. önceleri ailem bana kızardı, içkisi yok kumarı yok. Dövmesi sövmesi yok daha ne istiyorsun diyorlardı. Adam evine bakıyor mu Evet. Daha ne... Taa ki ben depresyona girene kadar sürdü bu. Artık benim yanımdalar... Ciddi bir sorun. Eşimin ailesi, onun bu durumda olduğunu biliyormu bilmiyorum ama söyleyeceğim. Ablasına bahsettim dedi ki sakın kimseye deme, kardeşim rencide olur yazık. Peki ben ne olacağım. Yıllardır benim yaşadıklarım, duygularım ne olacak!
İspat edeceğim arkadaşım, ALLAH yardımcım olsun...

Aradaki mesajları okumadım belkı cevabı ordadır ama sormak istiyorum. Eşinizin bu durumuna aileniz onun ailesi nasıl tahammül ediyor. Onlarla oturup kalktğında rahatsızlıkları belirtmiyorlar mı?

Erkekler böyle konularda kıymet verdikleri biri tarafından rencide olununca bazen kendilerine geliyorlar.

Tabi canım zorla güzellik olmaz. Boşanmak her zaman iyi bir çözüm değil ama k
Benim dayimda oleymis yengem anlatıyor. Yani tiksindiginizi soyleyincedemi firki degismiyor. Ikidebir basina kaktiginiz halde hala yikanmiyorsa sizide takmiyor demek bu üzücü . Hersey düzelir umarim
Canm, hiç istemezdim boşanmayı. Ailem olsun, mutlu olayım istedim. Az çaba gösterseydi şu an bu durumda olamazdım. Neler demedim ki onu heveslendirmek için, resmen yüzüne dedim senden soğudum diye. Yok nafile!, Yıkanırsa günün her saati bana sahip olabileceğini dedim. Yok... Öyle de bakımlıyım kendim. Ne yaptım sa ise yaramadı... Şu saatten sonra ona herşey müstahak tır arkadaşım. ALLAH hakkımızda hayırlısını eylesin...

Aradaki mesajları okumadım belkı cevabı ordadır ama sormak istiyorum. Eşinizin bu durumuna aileniz onun ailesi nasıl tahammül ediyor. Onlarla oturup kalktğında rahatsızlıkları belirtmiyorlar mı?

Erkekler böyle konularda kıymet verdikleri biri tarafından rencide olununca bazen kendilerine geliyorlar.
Eşimin ailesi hiç rahatsız olmuşa benzemiyor, bilhassa annesi de aynı kokuya sahip :( benim ailem elbette rahatsız oluyor, ama birşey diyemiyorlar. Ben yüzlerce kez dedim, yalvarıyorum sık yıkan, mis gibi kok. Üşeniyor mu nedir anlamadım. Ördekmiyim ben o kadar yıkanacak diyor :KK43: su sıra hava da soğuk 1,5 ay oldu :(

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Bizim bu millette Avrupalıları ne kadar gözünde büyütüp yüceltmiş. Oturdugumuz apartmanın önüne birisi pislemiş, bir haftadır orada öyle yatıyor. Kaldıran da yok. Keşke görseydiniz sidiksi kokan Avrupalıları da öper başınıza koyardıniz bizim milletimizi.

Konu sahibinin kocasını da normal görmüyorum. Bence psikolojik bir sorunu var.

Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
bizimkiler teharet alıp ellerini yıkamadan vınnnn :ruh:

sendeki türk milliyetçiliği değil ama söyleyim. çocuğunun hatasını kabul etmeyen anneler gibisin. aslında milletçek çalışsak başarırız temiz olmayı. ama çalışmıyoruz :deli:

Ay ne fena ya, arabalar bile daha çok yıkanıyordur, oto yıkamaya götür eşini;) şaka yapıyorum ama ben derhal bu heriften boşanırdım. Bu taharet hikayesi de acayip vallahi, poposunu yıkamıyor diye adamlar kırli falan olmuyor, normal hayatta ztane insanlar özel bölgeyle iletişim kurmuyorlar, ama elletını taharet alacam diye kirletip sonra yıkamadan kaçanlar , ya da temiz yıkamayanları ne yapacağız , o ellerle her yere dokunuyorlar:S

Bu arada kimseye temizlik falan öğrettıgımız de yok , köylerimizde doğru düzgün tuvalet yok seksenlere kadar, hala bir çok yerde kanalızasyon sıstemı yok, su şebekesi yok, hala aynı hikaye biz onlara temızlıgı öğrettık, Türk hamamı falan hep Roma imparatorluğunun kalıntıları, gidin okuyun, okumuyorsanızb tarihi yerlerı gezerken bakıngörürsünüz, örnek Efes.

Dava açtınız mı? Mahkemede bunları nasıl ispatlayacağınızı düşündüm de bir an, işiniz çok zor. Allah kolaylık versin.

Bence eşinizi bi hamama götürün.Ne yaptınız bilmiyorum ama kokan insana asla tahammülüm yok.Allah size ve eşinizle aynı ortamda olanlara sabır versin.

Avrupa dendiginde gözlerinizin parladıgı yerde yaşıyorum. Yolda giderken gözlerinizi yerden alamazsıniz köpek pisligine ya da çıkartılmış balgama baslamayım diye. Hele birisi grip olmuşda burnunu mendile sesli bir şekilde temizliyor ve kusmadıysanız iyidir. Kalabalikda heran gaz kokusuna maruz kalmaniz da cabası. :kusmuk:
Anlatırken bile tiksindim. :KK12:

Avrupa dendiginde gözlerinizin parladıgı yerde yaşıyorum. Yolda giderken gözlerinizi yerden alamazsıniz köpek pisligine ya da çıkartılmış balgama baslamayım diye. Hele birisi grip olmuşda burnunu mendile sesli bir şekilde temizliyor ve kusmadıysanız iyidir. Kalabalikda heran gaz kokusuna maruz kalmaniz da cabası. :kusmuk:

Allah allaaah, bizim gidip gördüğümüz avrupa ile sizin yaşadığınız farklı herhalde. Enteresan :kahve:

ben avrupa hastası falan değilim ama tek bildiğim temiz bir millet olmadığımız.

sizin yaşadığınız ülke neresi?

Back
X