- 22 Mart 2012
- 351
- 262
- 303
Ben de sizin gibi düşünüyorum. evliliğimin bitmesini ve bu durumlara gelmesini istemezdim, ama insanın aklına gelmeyen başına geliyor maalesef. önceleri ailem bana kızardı, içkisi yok kumarı yok. Dövmesi sövmesi yok daha ne istiyorsun diyorlardı. Adam evine bakıyor mu Evet. Daha ne... Taa ki ben depresyona girene kadar sürdü bu. Artık benim yanımdalar... Ciddi bir sorun. Eşimin ailesi, onun bu durumda olduğunu biliyormu bilmiyorum ama söyleyeceğim. Ablasına bahsettim dedi ki sakın kimseye deme, kardeşim rencide olur yazık. Peki ben ne olacağım. Yıllardır benim yaşadıklarım, duygularım ne olacak!Bunun bir karşılığı olmalı. Doktora gitmeyi de kabul etmiyorsa bir cezası, bir tazminatı olmalı. Mahkemede nasıl ispatlayacaksınz? Tanıdıkları şahit mi göstereceksiniz? Bence iyi bir avukata danışın. Gerekirse noterden ihtar falan çektirin, ya da eve uzman getirtin, eve polis, bilirkişi vs çağırın, tutanak tuttsunlar.
Size bir çeşit şiddet uyguluyor. Fiziksel ve psikolojik olarak zarar görüyorsunuz. Bunu size yaşatmaya hakkı yok. Bence iyi bir avukata danışarak kayıt altına alınmasını sağlayın. Yine de siz bilirsiniz tabii.
İspat edeceğim arkadaşım, ALLAH yardımcım olsun...