• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

acikcasi Türkiyede genel anlamada insanlar cok fazla kokuyor. yurt disinda yasiyorum daha dogrusu dogma büyüme . Türkiyeye geldigim zaman ne bir otobüse ne PTT girebiliyorum. genc kizlarimiz bile kokuyor. Hergün dus alan ve üzerine günlük degistiren insan terlese dahi bukadar kokmaz. eski ter kokusu ayni kiyafetler yine giyiliyor. sif yaslilar degil genclerde cok kokuyor anlamadim gitti. Herkesin evinde sicak su akiyor bukadar pislik niye
Gün içinde giyindigim kıyafet çorap vs vs ne varsa direkt çıkarır kirlilige atarım katlayıp dolaba geri koyup tekrar giyinmek vicdanıma sıgmıyo:kusmuk::olamaz:

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:
Insan bitlenir be ona oyle:skandal: iyi dayanmissin. Benim esim hergun dus alir en fazla 2 gunde bir yani o ne oyle ayda bir pes yani en iyi karari vermissin

burda bı konu vardı esı aylarca dıs fırcalamıyormus haftalarca yıkanmıyormus ama ev ıslerınde esıne yardım edıyormus yınede kadın daha fazla dayanamamıs adamın pis olusuna ve bosanmak ıstedıgını soyledı dıye topa uttular burda kadını
vay efendım adama acımalar falan :KK70:
ınsallah sızede satasan olmaz burda

kesınlıkle mıde bulandırıcı bırsey cok zor yahu...
ınsanın midesı almaz . bence bu yetıstırılmeyle ılıskılı yapı meselesı.
allah yardımcın olsun

Ayda bir mi? Ne yapıyor duş aldiktan sonra takvime işaret koyup bir sonraki ayı mı bekliyor duş almak için?
Çamaşırda değiştirmiyor diyorsunuz,insan içine çıkmıyor mu bu adam? İşe de mi gitmiyor?
Nasıl durulur ki 1 ay suya sabuna dokunmadan aynı çamaşırlarla aklım hayalim almadı.
Bir üye daha vardı ismi lazım değil eşi diş dahi fırçalamayan,o geldi aklıma şimdi.
Ben asla aynı evde kalamazdım böyle biriyle,yani ev kokar kesin. Cam kapı açık otursanız yine kar etmez.
Düzelmiyorsa boşanmak gayet dogru bir yol olur.

Genelde böyle pis kokan insanlara sorsanız batılılar yıkanmayı onlardan öğrenmiştir, temizlik imandan gelirdir blabla. Camında leke bırakmaz komşu görecek diye ama 10 lira verip deodorant kullanamaz, çamaşırını günlük değiştiremez.[/QUOTE
aynen öyle ama gercekten her izine geldigimde gencecik kizlar nasil bukadar kokabimiyor diye soruyorum kendime. inanirmisiniz Ptt giremedim kokudan ciktim. Türk toplumun evi temizdir yok cicibicili ciciekler böcekler ama disarda cöpü cekirdek kabugunu yere atariz. insanlarimiz yikanmiyor kim ne derse desin herkesin icin gecerli dgil tabiki ama cougu icin

Bir tanıdığımız vardı böyle eşi anlatmıştı, işe servisle gidip geliyormuş servisteklier artık dayanamayıp karar almışlar servise sokmamışlar adamın bütün dişleri çürümüş kadın adamın pisliğinden her gün ağlıyormuş sonra kocasından ayrıldı sonra geri döndü yazarken aynı kişi diye mi tereddüd ettim valla.. dünyada cehennem azabı resmen Allah kurtarsın

Böyle bir insana 5 sene katlanmanin hiçbir açıklaması olamaz, fikir ayrılığını uzun uzun tartışırsın da mantıklı ve normal her insanın en az haftada 2 defa yaptığı bir şeyi,banyo yapmayı, tartışmaya açmak abes, kendine saygısı olmayan bir insanın kime saygısı olur

5 senede hiç mi bir cemiyeti girmedi bu adam, umarım girmemiştir, ortalığı eksi eksi kokutupta milletin mutlu gününe kıl düşürmemistir inşallah

Neden yıkanmasını istemiyosunuz ?
Eski de yaşamıyoruz artık her evde banyo içinde küvet var su var sabun var hava eskisi gibi değil . Sabah yıkanıp çıksa akşam eve temiz gelmesine bile imkan yok

Sizde ona uyun hergün yıkanın

Her gün yıkanmak sağlıklı bişey değil ki doğalı haftada 2 3tür madende falan çalışmıyosan

Ayda bir zorla yikanan adam evet pistir ama onunla ayni havayi soluyan da bana gore pistir. Kimse kusura bakmasin. Bu konuya da inanmadim. Bu kadar igrenclik ahlaksizlik olmaz. Evet yikanmamak, kulodunu degistirmemek ahlaksizliktir. Daha cok sey derim de neyse.

Gün içinde giyindigim kıyafet çorap vs vs ne varsa direkt çıkarır kirlilige atarım katlayıp dolaba geri koyup tekrar giyinmek vicdanıma sıgmıyo:kusmuk::olamaz:

Aynen ya, ben sabah çorabı giydim öğlen eve geldim, soyundum dökündüm, akşam dışarı çıkcam asla aynı çorabı bile giymem, eğer bir çorap ayakkabının içine girmişse beş saati bırak beş dakika bile olsa, kirliler sepetini boylar

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:
Beterin beteri var bu adam 60 yıldır yıkanmıyormuş

Eklentiler

• IMG_1608.webp
    IMG_1608.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 135
Bir ara konu acmistin komsumla ilgili
Esi disini fircalamiyordu
O adama aciyanlar olmustu yahu,simdi o uyeleri buraya davet ediyorum ;)
Hadi simdi de soyleyin arkadaslar, adamin tercihidir,karisi ruh hastasidir fazla temizlik iyi degildir diye ;)
Konu sahibi bosanma kararinizi destekledim yani,pis herifle yasanmaz

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Özünde iyi bir insan mı bilmem ama pis ötesi bi canlı olduğu kesin

O bir ayda vücut ne kokular salgılar

Ter,idrar,dışkı,apis arası :kusmuk:

Bu kokulara dayanan biri de bana çok temiz ve normal gelmedi acikcasi

Back
X