• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Konu sahibi inşallah eşiniz "ayda bir" yıkandığı zaman iç çamaşırlarını ilaç sıkıp öyle atıyorsunuzdur.

Gerçekten iyi dayanmışsınız.

hala aynı şeyi yapıyorsunuz.
Sizin bu detay verme huyunuzu sevmiyorum.
Bi önceki konunuzda da yatak hayatınızı anlatmıştınız bu şekilde.
Problem sizin iyi şartlar içinde yaşadığınız halde mutlu olamamanız mı, yoksa başlı başına eşiniz mi , önce buna karar verin derim.

Zira uzaktan 2. Katta mı banyo yapsa
3. Kattaki yatak odasında mı sevişsek; karar veremiyorum mutsuzum gibi duruyor.
Hatirladim ben de. Ayrilicam öyle dayanamiyorum diyodu önce ki konuda. Ben bu dönüp dönüp ayni konuyu acip, hic bi adim atmamayi anlamiyorum.

Konu sahibi inşallah eşiniz "ayda bir" yıkandığı zaman iç çamaşırlarını ilaç sıkıp öyle atıyorsunuzdur.

Gerçekten iyi dayanmışsınız.
Ilac sikicagina cope atiyodur. Kurt baglar bi ayda. Ay ben bu konunun gercek olduguna inanmiyorum. Ayni konu aciliyo. Insanlar habire asagiliyo, soyle midem bulandi, boyle kustum diye. Konu sahibi zevk aliyo okurken heralde.

Ilac sikicagina cope atiyodur. Kurt baglar bi ayda. Ay ben bu konunun gercek olduguna inanmiyorum. Ayni konu aciliyo. Insanlar habire asagiliyo, soyle midem bulandi, boyle kustum diye. Konu sahibi zevk aliyo okurken heralde.
Bende ilaç sıkıp öyle çöpe atmasını temenni ettim zaten
Zira o kadar mikrobu etrafa yaymanın bi alemi yok :)

Dogruda olabilir ya bir konu sahibi vardi onlar gencti yeni evli yikanmiyor mus adam zorla sokuyorum sampuan yapmiyor 2 dk cikiyor kucagima yatiyor sacinin yag kokusu geliyor kusucak gibi oluyorum demisti.Bazi uyeler abdestte almiyirdur o falan yazmislardi
Psikolojik bir rahatsizlikta olabilir de millet ne desin ya dr goturecek ya bosayacak ya hamama kitleyecek ayni konuyu acinca degisen birsey olmayacak

Dogruda olabilir ya bir konu sahibi vardi onlar gencti yeni evli yikanmiyor mus adam zorla sokuyorum sampuan yapmiyor 2 dk cikiyor kucagima yatiyor sacinin yag kokusu geliyor kusucak gibi oluyorum demisti.Bazi uyeler abdestte almiyirdur o falan yazmislardi
Psikolojik bir rahatsizlikta olabilir de millet ne desin ya dr goturecek ya bosayacak ya hamama kitleyecek ayni konuyu acinca degisen birsey olmayacak
Hatirliyorum o konuyu. Super betimlemisti, yag kokusu burnumuza kadar gelmisti gece gece :KK70:

Psikolojik bir sıkıntısı olduğu muhtemel. Cinsellik yok, hijyen 0. dayanmak zorunda değilsiniz ve istemiyorsaniz boşanabilirsiniz. bosanmam diyorsanız da her gün sizinle birlikte duşa girmesi için zorlayin. bunu da yapmiyorsa yukarlarda bi arkadaşın dediği gibi dökün bi kova suyu kafasina. esiniz çalışıyor da yüksek ihtimal. is arkadaşları da rahatsız oluyordur bu durumdan. gerçekten zor bir durum. konuyu okuyunca hemen banyo yapmak geldi içimden mis gibi.

Aciklamasi nedir peki yani yikanmama giysi degistirmemeye uydurdugu kilif nedir
Birde hic kokuyorsun pissin falan diyen yok mu cevresinde arkadas aile hani sizi dinlemezde bir kac kisiden duyunca utanir dikkat eder belki
Baba opme kokuyosun (sigara)lafina yillardir ailenin birak su mereti israrina kulak tikayip bir gunde cocugu kendinden tiksindi diye birakan arkadasim var benim
annem 25 yıldır sigara içiyordu. verdiğin örnekteki gibi torunu kokuyorsun dediği gün sigarayı bıraktı.

Back
X