- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
anladım anladım merak etmeDaha derin anlamı vardı halbuki yazdıklarımın demek ki anlamamışsın selin
Tatlı su kaynakları mesela

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım anladım merak etmeDaha derin anlamı vardı halbuki yazdıklarımın demek ki anlamamışsın selin
Tatlı su kaynakları mesela
Sac dokulmesi icin gittigim cildiye hekimi her gun dus aliyorsam 2,3 gune cikartmami onermisti sacin kendi urettigi sebuma ihtiyaci var hafta arasi yapamam dersende (is okul)haftasonu sacini kendi haline birak muhakkak diye tembihlemisti hergun dus almak cilde sampuan dus jeli sabun uygulamak cilde zarar verir yuz ile vucut derisi ayni degildir demisti bagdat caddesinde tuzluda bir dr
Yani @AdAm_OLaCaK_KIZ dogru birsey yazmis
Sagliklisi bu ama kisi rahatsizdir hergun alir oyle rahat hisseder ona diycek birsey yok elbette
kimse 2-3 gunde bir yikanmadigi icin kokmaz
Ama ayni giysiyi iki defa giyerse kokar
Kokana kadar çalışmış demekO kokuyla nasıl çalışıp size tripleks ev alacak para kazandı? Tripleks evimizdeki banyolardan utan deseydiniz..
şöyle konu açıp gidenlere sinirlenen bir tek ben değilim di mi? Siz tirplex evle mutlu olur, onunla evliliğinize devam edersiniz, zira ben buraya bu konuyu açmak yerine eşimi duşa sokmaya çalışırdım hem zaten cevap da vermiyosunuz sorulara...
Arkadaşım, çalışmadım mı sanıyorsun. Şu an tükenmiş durumdayım. Eşim evi çalışarak almadı, miras geldi. Ev, araba ve diğerleri umrumda değil. Bunca yıl ona yardımcı olmaya çalıştım, düzelecek diye umutla bekledim. Kendini normal gördüğü için psikiyatrist'e gitmedi. ALLAH herkese önce sağlık, ağız tadı, huzur versin. Nişanlıyken çok temiz ve titiz olduğunu söylerdi, kandırıldım bir nevi. depresyon tedavisi görüyorum. Herkezde ayrı bir dert biliyorum ama böyle bir evliliği hiçbir kadın hayal etmezdi.şöyle konu açıp gidenlere sinirlenen bir tek ben değilim di mi? Siz tirplex evle mutlu olur, onunla evliliğinize devam edersiniz, zira ben buraya bu konuyu açmak yerine eşimi duşa sokmaya çalışırdım hem zaten cevap da vermiyosunuz sorulara...
Kv ne diyor bu duruma? Ya da varsa gorumcen, eltin? Ciddi olarak soyluyorum musait bir yerde kafasindan ilik su doksen belki sok etkisi yaratir. Durumunun normal olmadigini anlar. Hic bagirmiyor musun kocana yikanmadigi icin?Arkadaşım, çalışmadım mı sanıyorsun. Şu an tükenmiş durumdayım. Eşim evi çalışarak almadı, miras geldi. Ev, araba ve diğerleri umrumda değil. Bunca yıl ona yardımcı olmaya çalıştım, düzelecek diye umutla bekledim. Kendini normal gördüğü için psikiyatrist'e gitmedi. ALLAH herkese önce sağlık, ağız tadı, huzur versin. Nişanlıyken çok temiz ve titiz olduğunu söylerdi, kandırıldım bir nevi. depresyon tedavisi görüyorum. Herkezde ayrı bir dert biliyorum ama böyle bir evliliği hiçbir kadın hayal etmezdi.